תמונות מההופעה בבארבי

fushi e

New member
זהו../images/Emo7.gif../images/Emo95.gif

פה כבר התחלתי להרביץ למצלמה אגב חן-התמונה שלך לא יצאה
אני ינסה לפתח אותה שוב

מלכה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo168.gif

תודה
חחח טוב שהתמונה שלי לא יצאה
גם ככה אני שונא לראות את עצמי

fushi e

New member
גם ככה רואים יד../images/Emo3.gif../images/Emo95.gif

ולא את הפרצוף שלך... אממ אגב תראו הודעה של פיטר באתר הרשמי: מה שלומכם חברים, (חברות..), שאלה לי אליכם. בסוף ההופעה בקרית מוצקין אבדו לי המשקפי שמש, כשבאתי להגיד שלום לחלק מכם. זה קרה כשגדר הביטחון פלוס מינוס כמה חברה עפו עלי ונפלתי על הרצפה.. אל דאגה, אני כבר בסדר, (תוכלו לבחון זאת בעצמכם בהופעה היום), אך המשקפיים היו יקרים לי מאד ואשמח מאד אם משהו במקרה מצא אותם. (המשקפיים הם של כריסטיאן דיור, מפלסטיק חום וצהוב) אז זהו חברימוס, אם במקרה מצאתם אותם אתם יודעים איפה למצוא אותי.. שלכם, פיטר.
איזה מלך

Just Adi

New member
מדהימה שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

איזה תמונות יאפוווווות פיטר כל כך מדהייייים יואוווווו תצפו לתמונות מההופעה שתהיה לשחר
אחחח כשאפרת הראתה לי את התמונות פשוט נישקתי את פיטר הוא נראה שם כל כך מלךךךך
לאב יו ילדה
שיבי שכמוך

blinkgirl182

New member
וואו איזה תמונות יפות...../images/Emo58.gif

וואו תמונות כל כך טובות...זה לא פייר גם אני הבאתי מצלמה...אבל אתמול בדקו לי אותה והיה בה איזה דפקט והיא לא צילמה כלום =[[...והיו לי תמונות כל כל טובות!!! (עמדתי שורה ראשונה מתחת לפיטר!!!)

fushi e

New member
מוווואהה../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo95.gif

blinkgirl182

New member
../images/Emo58.gifאני ממש רוצה...

אבל אין לי עם מי...=[[...חבריי לא ממש אוהבים אותו ורוצים לבוא איתי... וגם זה אמצע שבוע ולא ירשו לי...=[[ שחר תעשה הופעות גם ביום שישי!!!

lifa girl

New member
יאאאאאאאאאאאא../images/Emo24.gif../images/Emo18.gif

איזה תמונות שוות!!!!!!!!1 אןוי זה כל כך עושה חשק להיות עכשיו בהופעה ולהשתגע ולהנות :\ אני צריכה מוניקה דחוף!!!!!! *אם ההופעה של שחר לא הייתה בכפר סבא בשמחה הייתי באה,אבל אין יל איך הלגיע

blinkgirl182

New member
וואי תודה..../images/Emo58.gif

עם ירשו לי אני אדבר איתכן...ממש תודה!! =]]]

nomchu

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif

קודם כל - תמונות יאאאאפות
, כל הכבוד
דבר שני... תהיתי... אני הבנאדם היחיד שהיה בהופעה של מוניקה סקס, ולא צילם?
דאם, אני מרגישה פראיירית מטומטמת עכשיו. אבל אני במילא לא מרגישה משו עכשיו.

fushi e

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo95.gif

דווקא לא הרבה מביאים מצלמות.. זה רק מיוחדים כמוני
ומה קרה?

למעלה