תמונות מההופעה ביום שישי

בצה17

New member
אבל הם כבר עשו הופעת השקה!@#$!@

בפטיפון!@?#! אהמ ד"א, חזרתי לפורום, סיפור ארוך, אין צורך בפרטים. P:

yardenbm

New member
אוף למות

ולא בר זה לא בפטיפון זה בבלום זה מעל אודם בשנקין וזה מתחת לבית שלי ואני מתבאסת עכשיו שלא הלכתי ולא ידעתייי

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifממ..אני ידעתי אבל בעיקרון

לא פירסמו אותה.. היא הייתה בצהריים..

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifמצטערת יקיריי.. ../images/Emo4.gif

לא יכולתי.. זו הייתה הופעה -עלק- סודית כזאת
אבל תתנחמו מזה שיש אנשים יותר מפגרים מכם, כמוני - שידעו ובכלזאת לא הלכו. אוהבת

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifמש'ו כזה..

אמרו לי שיש את ההופעה אבל היה רצוי שאני לא אגיד לאפ'חד.. יש מבין?

Hezi The One

New member
קצת דבילי לא?

שייגעצ עושים הופעה סודית? משהו באמת מוזר לי פה...אני באמת רוצה הסבר

keeeren

New member
גלי אני לא כועסת

אבל זה לא בסדר כי אם זה היה ההפך היית רוצה שיגידו לך, עאלק סודית.. זה הדבר הכי פלצני שיש כי אנחנו הפורום שלהם.. זה כמו האלה שלא מביאים את הטלפון של אותו בנאדם כי איכפת להם ממנו.. זה ממש ממש מעצבן וזה לא יפה מצידך בכלל!! בוא נגיד שבתור חברים שלך לפורום זו לא התנהגות חברית בכלל!! והסודית יכולה להידחף את יודעת לאן..

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifקרן, שמעי.. אני אגיד לך בדיוק

מה היה. חברהשלי מדברת עם אחד מהלהקה בטלפון הרבה וכלזה.. אז ביומראשון שעבר היא התקשרה אליי ושאלה אם אני רוצה לבוא איתה ביומשישי להופעה השקה שלהם והיא ביקשה ממני לא להגיד לאנשים כי זה מה שהוא ביקש ממנה והוא שאל אותה מלא פעמים אם היא לא סיפרה לא'חד והיא אמרה שהיא סיפרה רק לי [הוא מכיר אותי] ולעוד חברה שבאה איתה.. אמרתי לה שאני לא אבוא כי יש באותו יום ת'הופעה של היהודים בת"א אבל אמרתי גם שאני לא אאספר לאפ'חד. עד יומשישי ההופעה דיי ברחה לי מהראש והיא התקשרה אליי כשהייתי באמצע שיעור להגיד לי שהיא ראתה איזה ידיד שלי בת"א אז התלהבתי וזה ואחרי כמה דק' אני כזה... "רגע, מה את עושה בת"א?" אז היא אמרה שהיא נסעה עם חברהשלה להופעה של שייגעצ... ברור שאם זה היה הפוך הייתי רוצה שיגידו לי אבל, תביני, זה לא שאני אמרתי "וואי אני הולכת להופעה של שייגעצ ולא באלי שהפורום יהיה שם אז אני לא אגיד"... גם, כמוש אמרתי-לא הלכתי להופעה וגם זה ידוע שהפורום הזה הוא חלק מאוד נכבד בחיים שלי ואני אוהבת פה את כולם אז למה שאני אעשה דווקא? פשוט עשיתי מה שביקשו ממני. אני לא רוצה לפתוח עלזה ריב עכשיו להסתכסך סתם עם אנשים אז אני מצטערת אם מיש'ו נפגע מזה בדרך כלשהי, זו ממש ממש ממש לא הייתה הכוונה. אוהבת את כולכם.

למעלה