תמונות מההופעה ביום שישי

keeeren

New member
למה לא אמרת?

לא שהייתי באה הייתי בטיול שנתי אבל פעם הבאה תשתפו כאלה דברים!!

אמממ

חפיף. ביקשו ממנה לא להגיד. ולא סתם אמרו. אם הם היו רוצים שנבוא הם היו מפרסמים את זה.

זה מרתיח אותי!!!

מה יש להם להסתיר מהמעריצים שלהם?! הופעה גאד סייקס...משהו שאנחנו מחכים לו כבר יותר מידי זמן...ומאיזה סיבה טיפשית הם מסתירים אותה מאיתנו...איזה מניע יש להם לא לפרסם הופעה?

keeeren

New member
גל אני לא כועסת עלייך

זה פשוט כל המצב מעצבן וממש ממש לא בסדר מצידם.. חוץ מזה למה אחד מחברי הלהקה מספר אם הוא לא רוצה שידעו? זה פשוט לא בסדר.. לא היית צריכה להגיד שידעת בכלל וזהו לפי דעתי ואני לא כועסת עלייך גלושקה..

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifנמנמנמ...

אוקיי... ואגב, הוא סיפר לה כי הוא רצה שהיא תהייה שם..וזהו... למרות שאני חושבת שעוד אנשים ידעו, לא'דעת מאיפה - אבל ידעו.. כי גם חברי ביט 69 היו שם לפי מה שהבנתי.. ו..זהו. היה. עבר. לאנורא, עוד מעט בארבי :]
[ותודה על ההגנה, זורי
]

חברייה חברייה

הירגעונההה!!זה רק הופעההה ביג דילל אז הם רצו פאקינג סודיות שיזדיינו! דיי לקחת ללב אז הם חשו סלבריטאים ניתן להם חח הופעה סגורה עלק חכו יש בקרוב את הבארבי והכל יהיה בסדר ולא צריך לקום על גלי גלי ווי לאב יו

Hezi The One

New member
אוקי אוקי,גלי...

אנחנו לא כועסים עליך,אני גם די מבין אותך שלא רצית להסתכסך עם חברה,בכל מקרה יכלת להגניב למישו איזה מידע והוא היה מפרסם. זה לא נעשה אבל אנחנו לא מאשימים אותך. בכל מקרה זה עדיין מאוד מעצבן שלא ידענו על הופעה שלהם,אני חושב שאני אשלח להם מייל או משו,אני באמת רוצה לדעת למה.

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifטוב, אני שמחה שלא כועסים עליי..

ואני שוב מצטערת שלא אמרתי לאפ'חד..

מממממממ....גמלי יש מה להגיד בנושא

הי אני ה"חברה של גלי" שאמרה לה לא לספר.. זו לא אשמת גלי היא לא הייתה צריכה לספר, כי ביקשו לא לספר, אם אתם רוצים לבוא בטענות למיש'ו זה רק ללהקה שלא רצתה להפיץ! יומטוב וגלושיט! אני אוהבת אותך הכי הכי בעווולם!! אורי[קי] :].

אני לא מבינה מה הבעיות שלכם !

אם הם היו רוצים שהמעריצים ידעו על ההופעה הם היו מפרסמים אותה! אבל הם לא רצו, ויש לזה מטרה, הרי הם עדיין בסך הכל בני אדם! הם לא צריכים לספר לנו על כל דבר שהם עושים... אני לא מבינה את הכעס הלא מוצדק שלכם, עם קצת שכל והגיון הייתם מבליגים על זה ולא עושים מזה סיפור...

למעלה