וואלהרק עכשיו שמתי לב P:
מ מגרש השוודים New member 6/7/07 #30 זה כל כך מרגש שגם לי יש תמונה שם../images/Emo7.gif או לפחות ממקום קרוב בסביבה!
D danduuu New member 6/7/07 #13 הלהקה עם לאקונה קויל הם בסיבוב הופעות איתם כרגע. אני לא ממש מזהה פה אנשים מלאקונה, אבל יכול להיות שזאת רק אני
הלהקה עם לאקונה קויל הם בסיבוב הופעות איתם כרגע. אני לא ממש מזהה פה אנשים מלאקונה, אבל יכול להיות שזאת רק אני
א אטומיק בייגל New member 8/7/07 #111 כן זו כריסטינה D: זה שבאמצע הוא מלאקונה, לא זוכרת אם זה מאוס או מארקו אני די בטוחה שמאחורי הבלונדיני בצד ימין זה כריס, ומימין לבלונדיני זה אכן המתופף, קריז ^^ (שהוא גם בעצם כריס :0) לשארון יש משהו על האף?
כן זו כריסטינה D: זה שבאמצע הוא מלאקונה, לא זוכרת אם זה מאוס או מארקו אני די בטוחה שמאחורי הבלונדיני בצד ימין זה כריס, ומימין לבלונדיני זה אכן המתופף, קריז ^^ (שהוא גם בעצם כריס :0) לשארון יש משהו על האף?
מ מגרש השוודים New member 6/7/07 #32 הממ אני רואה את המתופף ואחד הגיטריסטים שלהם.. ויש מצב שזאת עם האדום זאת כריסטינה? כי אם כן היא ממש דומה פה לנטלי עטייה
הממ אני רואה את המתופף ואחד הגיטריסטים שלהם.. ויש מצב שזאת עם האדום זאת כריסטינה? כי אם כן היא ממש דומה פה לנטלי עטייה
מ מגרש השוודים New member 6/7/07 #46 כי הם ההופעה הראשית ../images/Emo122.gif עם כל הכבוד ללאקונה קויל (ואני מאוד מאוד אוהב אותם), לוויט'ין מגיעה ההכרה!
כי הם ההופעה הראשית ../images/Emo122.gif עם כל הכבוד ללאקונה קויל (ואני מאוד מאוד אוהב אותם), לוויט'ין מגיעה ההכרה!