וואווווווו.. כמה תמונות תודה רבה
T the Girl of Love New member 23/12/05 #44 ../images/Emo140.gifמריה,תודה רבה לך!!!!! התמונות מדהימות והעלתי אותן לגלריות השונות. בקשר לכסף..שמתי ובקשר לפרסומת הסמוייה-זה הזכיר לי את "המורדים" ו"פלוריסיינטה"
../images/Emo140.gifמריה,תודה רבה לך!!!!! התמונות מדהימות והעלתי אותן לגלריות השונות. בקשר לכסף..שמתי ובקשר לפרסומת הסמוייה-זה הזכיר לי את "המורדים" ו"פלוריסיינטה"
N nitzan111 New member 24/12/05 #47 בפלוריסטיינה יש מן פרסומת סמוייה לחלב. הם מתלהבים מהפקק של החלב/ שוקו. "וואו כמה קל עכשיו לפתוח את החלב הזה" אצלנו יש פקקים בקרטונים של החלב כבר 10 שנים. גם בטלנובלה בע"מ הייתה פרסומת לכריות.
בפלוריסטיינה יש מן פרסומת סמוייה לחלב. הם מתלהבים מהפקק של החלב/ שוקו. "וואו כמה קל עכשיו לפתוח את החלב הזה" אצלנו יש פקקים בקרטונים של החלב כבר 10 שנים. גם בטלנובלה בע"מ הייתה פרסומת לכריות.
T the Girl of Love New member 24/12/05 #48 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחח, מכורות לטלנובלות. אני כבר מזמן הפסקתי לצפות בטלויזיה, כשמשקיעים בלימודים אין זמן לדברים אחרים...
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחח, מכורות לטלנובלות. אני כבר מזמן הפסקתי לצפות בטלויזיה, כשמשקיעים בלימודים אין זמן לדברים אחרים...
N nitzan111 New member 24/12/05 #49 כן האמת שגם לי אין ממש זמן שנה שעברה ראיתי את כל העונה של פלוריסיינטה והשנה כמעט לא ראיתי אף פרק. אני רואה רק את התוכנית של אורנה בנאי "אימא'לה" ועדי אשכנזי ביום שישי.
כן האמת שגם לי אין ממש זמן שנה שעברה ראיתי את כל העונה של פלוריסיינטה והשנה כמעט לא ראיתי אף פרק. אני רואה רק את התוכנית של אורנה בנאי "אימא'לה" ועדי אשכנזי ביום שישי.
T the Girl of Love New member 24/12/05 #50 עדי אשכנזי../images/Emo7.gif קורעת אותי מצחוק,אבל לא יוצא לי לראות אותה אף פעם.. אני מעדיפה במקום לצפות בטלויזיה להיות בפורום.., אבל מילא,אולי עוד כמה זמן אני אתחיל לחלק את הזמן בצורה שווה.. כל פעם אני שוכחת לראות אותה ביום שישי,אוף. זהו,אני הולכת להוסיף לי תזכורת בפלאפון לשישי הבא..
עדי אשכנזי../images/Emo7.gif קורעת אותי מצחוק,אבל לא יוצא לי לראות אותה אף פעם.. אני מעדיפה במקום לצפות בטלויזיה להיות בפורום.., אבל מילא,אולי עוד כמה זמן אני אתחיל לחלק את הזמן בצורה שווה.. כל פעם אני שוכחת לראות אותה ביום שישי,אוף. זהו,אני הולכת להוסיף לי תזכורת בפלאפון לשישי הבא..