שוב כווווווווווולם
H hodayoyo New member 14/7/05 #24 נעמן2../images/Emo60.gif יש עוד תמונות של נעמן... גם אותן תמצאו בגלריות מאוחר יותר
S S h A b i T New member 17/7/05 #44 זה כזה מוזר שאנשים רושמים "נעמן" ולא מתכוונים אליך. אני לא רגילה שיש עוד נעמן בעולם. (ואני עדיין לא יודעת איך מבטאים את השם שלך..)
זה כזה מוזר שאנשים רושמים "נעמן" ולא מתכוונים אליך. אני לא רגילה שיש עוד נעמן בעולם. (ואני עדיין לא יודעת איך מבטאים את השם שלך..)
H hodayoyo New member 17/7/05 #47 אל תגזימי... ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif חמוד, כן... אבל הכי יפה שראית בחיים שלך?? כנראה לא ראית הרבה אנשים...
אל תגזימי... ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif חמוד, כן... אבל הכי יפה שראית בחיים שלך?? כנראה לא ראית הרבה אנשים...
ד ד נ ד ו ש New member 14/7/05 #28 ../images/Emo79.gif תודה על התמונות!! היה כיף לראות אותך אגב, באת בסוף לסינרגיה?
ד ד נ ד ו ש New member 14/7/05 #31 ../images/Emo79.gif כן... היה צפוף בטירוף ובקושי יכלו לראות משהו..
H hodayoyo New member 14/7/05 #34 אנחנו מדברות על ניצנים../images/Emo60.gif וכמו שאני מכירה את המזל שלך זה בסיטי הול?!
H hodayoyo New member 15/7/05 #39 מה קשור חמודה?../images/Emo60.gif כמה פעמים היית עצובה על הופעות בסיטי הול?! זה נראה כאילו כל ההופעות בחיפה הן רק שם...
מה קשור חמודה?../images/Emo60.gif כמה פעמים היית עצובה על הופעות בסיטי הול?! זה נראה כאילו כל ההופעות בחיפה הן רק שם...