תמונות משדה תעופה

סוכריה16

New member
אז היא ופונצ'ו גמרו!?!?

היא אומרת שזה עבר כבר, שבהתחלה היה קשה לה לצלם איתו ועכשיו זה שייך לעבר. ושהיא מקדישה תאהבה שלה למשחק, והיא רווקה, וטוב לה עם החברות והידידים שיוצא לה לראות מידי פעם. **************************************אני דווקא מאמינה.. אני רק מקווה שלא נרגיש תריחוק! ושהם ימשיכו להיות יפים ומוכשרים

סוכריה16

New member
היא גם אומרת

שהיא מרגישה טוב עם עצמה, וזה לא שהיא נגד ניתוחים. פשוט היא, איך שהיא נוח לה עם עצמה! חח בצדק! היא אל צריכה שום ניתוח

סוכריה16

New member
חחח אמרו לה

שהיא אונהי יכולות להיות אנורקסיות ובלה בלה בלה ובעיקר אנהי אז היא אמרה שבזמן האחרון עם כל ההופעות הן רזו המון, ואז.. הן החליטו שאסור ושזה לא טוב והתחילו לאכול! חח מתוקות!! יאללה תשאר תקראו... חחח

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifלמה? זה קל יותר כשאת מפרשת!../images/Emo9.gif

איזה מתוקות הן!!
אבל לא רוצה שדולסה ופונצ'ו ייפרדו!
למה???

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifחח.. אותי זה לא מעצבן!!../images/Emo8.gif

אבל אם אותך זה מעצבן אז אני מסכימה לך להפסיק...
(וזה רק כי אני נחמדה היום
)

סוכריה16

New member
בכללי הקפתי הכל ! היזה מה שנאמר

ושיבוא החלק השני אני אתרגם לך בפירטוט חמודה שכמותך

חחח תודה על התרגום!!

למה אנהי מאמי ככה... והם בטח מזה מרזות תחשבו כל היום רוקדות הולכים ממקום למקום בקושי זמן לאכול...חחח

eveligne406

New member
אולי גם אני אשקול איזה מסע הופעות

בטיחואנה, ככה אולי גם אני אוריד כמה קילוגרמים.????????? למרות שלא נראה לי שאפשר להוריד מ41 קילו.....

סוכריה16

New member
הילה איך את עושה קישור לכתובת!?

נגיד את עושה כתובת שאפשר ללחוץ עלייה !? איך!?!?

לא בעיה את לוחצת על התמונה

שאת רוצה עם העכבר על המקש הימיני ועושה-מאפיינים ואז מעתיקה את הכתובת שרשום לך ונניח פה את עושה 1- ופה את רושמת את הכתובת ואז למטה במחרוזת מתוכן ההודעה: את רושמת 1-והכתובת ובקישור את רושמת רק את הכתובת בלי 1 הבנת?!

למעלה