התמונהה הכי הכי הכי הכי הכייייייייי מ-ו-ש-ל-מ-ת-!!!!|!!!!!!! שיש.... אנחנו ממש אוהבות אותה
ט טל ועדי1 New member 1/5/06 #40 התמונהה הכי הכי הכי הכי הכייייייייי מ-ו-ש-ל-מ-ת- ! ! ! !| ! ! ! ! ! ! ! שיש.... אנחנו ממש אוהבות אותה
התמונהה הכי הכי הכי הכי הכייייייייי מ-ו-ש-ל-מ-ת- ! ! ! !| ! ! ! ! ! ! ! שיש.... אנחנו ממש אוהבות אותה
א אייללוש New member 1/5/06 #41 אאאאמאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif "אני מאוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת" מאיפה היאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אאאאמאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif "אני מאוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת" מאיפה היאאאאאאאאאאאאאאאאאא
ש שיר חולה על אגמי New member 1/5/06 #61 תודהה טל ועדיי כבר הייתה לי את התמו תמונהה** ויש לי אותה היא הייתה פעם בדיסני ניראה לי או מעריב לנועה ממש מזמן
תודהה טל ועדיי כבר הייתה לי את התמו תמונהה** ויש לי אותה היא הייתה פעם בדיסני ניראה לי או מעריב לנועה ממש מזמן
ש שריתוששששש New member 1/5/06 #66 אממ אין לי מושג.. היה לי וסרקתי ת'תמונות... אני יכולה לסרוק לך ת'דף עצמו עם הכתוביות אם את רוצה...
ש שריתוששששש New member 2/5/06 #71 לא יודעת... יש לי רק ת'דף הזה "תמונות מהחיים של אגם רודברג" שיש בסוף כל עיתון כזה...