מאי! איתך דיברתי במסנג'ר
S sharon5592 New member 1/3/06 #15 יאאאאא תודה רבה רבה רבה רבהההה רבה רבהה אלה !!!! סוגדת לך !!!! תודה רבה רבה רבה !!!!!!!! שוב!!! כיף לראות את דני מאוהב| כזה חתיך !!! וואו דניי יפה לך שירה בציבור
יאאאאא תודה רבה רבה רבה רבהההה רבה רבהה אלה !!!! סוגדת לך !!!! תודה רבה רבה רבה !!!!!!!! שוב!!! כיף לראות את דני מאוהב| כזה חתיך !!! וואו דניי יפה לך שירה בציבור
H Hip Hop star New member 1/3/06 #17 שרון../images/Emo99.gif שירה בציבור נראה יותר כמו הבת מצווה שלו. המילה שבאה מהשורש ס.ג.ד=|
H Hip Hop star New member 1/3/06 #25 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מ-25/2
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מ-25/2
S sharon5592 New member 1/3/06 #27 טוב שלא נסחף עם עצמו../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif...! איפה דאגי התמים שלנו !? ולמה הוא הורס את עצמו ככה ?! אמא'לה דאגי תשלוט בעצמך!!! ושוב תודה אלה
טוב שלא נסחף עם עצמו../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif...! איפה דאגי התמים שלנו !? ולמה הוא הורס את עצמו ככה ?! אמא'לה דאגי תשלוט בעצמך!!! ושוב תודה אלה
ל ליטל לוי היחידה123 New member 1/3/06 #33 דאגי רוצה להיות כמו טום מבלינק לא מספיק לו שהוא דומה לו הוא רוצה להיות כמוהו.... הישתגעע הבנאדם... אבל יפה לו.... טוב הפעם הוא ממש הגזים....
דאגי רוצה להיות כמו טום מבלינק לא מספיק לו שהוא דומה לו הוא רוצה להיות כמוהו.... הישתגעע הבנאדם... אבל יפה לו.... טוב הפעם הוא ממש הגזים....
M m i c k e y 15 New member 2/3/06 #45 זה לא עוד קעקוע זה ההארכה של הקעקוע שהיה לו בחזה.. וזה סתם מקלקל אותווווו למה למה דאגיייייייי
M m i c k e y 15 New member 2/3/06 #54 מה יש מהההה..זה דיי הרס לווו כמה קעקועיםםם היה לו חזה יפה לפני הקעקוע הזה! עכשיו זה מסתיר
B bar jones New member 2/3/06 #56 אלה, את לא תמיד נגד ההתעסקות במראה החיצוני שלהם? נוווו, אני מחכה שתשתיקי פהה... ואגב אני אישית לא רואה מה כזה נורא...
אלה, את לא תמיד נגד ההתעסקות במראה החיצוני שלהם? נוווו, אני מחכה שתשתיקי פהה... ואגב אני אישית לא רואה מה כזה נורא...
H Hip Hop star New member 2/3/06 #59 חחחחחחחחחחחחח מור,את כזאת מור! את יודעת איך זה...אגיד משהו ואחטוף,וגם אם זה רדוד אני לא בסמכות של להשתיק נמנמננמנננמנמנמנמנמ.......ותודה שהתקשרת אתמול!
חחחחחחחחחחחחח מור,את כזאת מור! את יודעת איך זה...אגיד משהו ואחטוף,וגם אם זה רדוד אני לא בסמכות של להשתיק נמנמננמנננמנמנמנמנמ.......ותודה שהתקשרת אתמול!