תמונת השבוע

pizi23

New member
זה בדיוק מה שרציתי לומר, חוצמזה שג'ארד הוא

VEGAN שזה יותר אדוק מצימחוני רגיל, ובגלל זה בחיים הוא לא היה נותן לשאנון לשים כובע מפרווה אמיתית. וזה גם לא מטעמי בריאות אלא אידיאולוגי לגמרי.

SCRATCHER

New member
VEGAN? כלומר טבעוני?

איזה חמוד....וגם אחיו , וואו פעילים? לא ידעתי את זה. אני אוהבת ומעריכה אותם יותר מיום ליום

pizi23

New member
אכן XD הוא שותה רק סויה (אוהב שוקו

סויה), הוא אוכל דברים מקמח מלא (כמו טורטיות), הוא מת על אדממה, שזה סויה ירוקה (חטיף מגניב כזה שאני מתה עליו), הוא מכין פנקייקים טובים וספגטי טבעוני משהו פצצות XDDD. אני לא יודעת אם שאנון בכלל טבעוני או צמחוני, אבל כל הלהקה פעילה בנושאים של איכות הסביבה- למשל, הם משתמשים בשמן צמחי לאוטובוס שהם נוסעים בו (במקום שמן מכוניות רגיל) כדי מפחית את זיהום הסביבה, ועוד כל מיני. מה גם, שג'ארד עשה מלא דברים בנושא, את יכולה לראות ב-YOUTUBE סדרה שלמה שהוא עשה באלסקה על הקרחונים וה-WET LANDS (לא יודעת איך קוראים לזה בעברית). אני ראיתי את כל הפרקים וזה היה ממש מעניין לראות אותו בזה. הוא עשה סדרת צילומים עם חיות ועוד כל מיני דברים מגניבים, צריך פשוט לחפש. אני פשוט צמחונית (על גבול הטבעונית), וגם פעילה סביבתית אז זה מאד מעניין אותי...

SCRATCHER

New member
גם אני צמחונית ופעילה למען בעלי חיים (מתנדבת

בצער בעלי חים בעיקר) אז זה מאוד מעניין אותי וכמובן גם משמח. איזה כיף לדעת שהאנשים שאת "מעריצה" * הם בעלי עקרונות וערכים דומים לשלך. מאיפה את יודעת את כל זה אגב? *(המרכאות הן בגלל שלא נוח לי עם המילה הנ"ל, היא נתפסת אצלי כמשהו קיצוני ואני משתמשת בה בהיעדר מילה מתאימה אחרת).

pizi23

New member
בדיוק בגלל זה אני מתחברת אליהם יותר מאשר

ללהקות אחרות שאני גם אוהבת... אבל אותם אוהבת ה-כ-י XDDD אם אני שומעת משהו מאיפשהו או קוראת משהו קטן, אני ישר זוכרת את זה, בעיקר דברים שהם חסרי חשיבות ומיותרים לחלוטין XD חוצמזה, שאם יש משהו שמוצא חן בעיני או מעניין אותי אני אחפור בו עד אינסוף, עד שאני אדע את כל מה שאפשר לדעת ועד שאני אראה את כל מה שאפשר לראות, ככה אני IT'S A BLESSING AND A CURSE :)) אז אני יודעת את הדברים האלה מכל מיני ראיונות שראיתי עם ג'ארד ועם הלהקה, מדברים שקראתי עליהם, מסרטונים שהם צילמו בעצמם במהלך סיבוב ההופעות שלהם וכל מיני כאלה. אני פשוט זוכרת את זה.

SCRATCHER

New member
אני לא מצליחה למצוא את הסרטונים שדיברת עליהם

את יכולה לתת עוד פרטים, מילות מפתח אולי? שיהיה יותר קל לחפש.

pizi23

New member
אמממ... אני כבר לא זוכרת באיזה

סרטון בדיוק ראיתי את זה... חלק מזה בטוח היה בראיון שהם עשו עם בחורה אחת צרפתייה, כשהם היו בהופעה בקנדה. אולי תנסי לעשות חיפוש ב-YOUTUBE לפי זה. ובכל מקרה, זה פשוט לראות ראיונות שלהם וכל מיני כאלה באופן אקראי, תראי מה שבא לפי הסיווג שלהם, זה תמיד מעניין בלי קשר. אם עדיין לא תמצאי, תגידי, אני אנסה לשחזר. בהצלחה!

pizi23

New member
הי נכון, לא שמתי לב... זה באמת שם XDDD

לא הסתכלתי במה שפירסמת לפני מה שכתבתי ומסתבר שזה זה :)) איזה צירוף מקרים...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif יש לי את זה בפוסטר D:

נווו יש פוסטר ענקי של ג'ארד ואז למטה יש את התמונה הזאתי של כולם..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif מעיתון רוק סאונד.

קניתי את של מרץ 2007 אני חושבת.. או שזה היה כבר של אפריל.. [קניתי ב28.3 אבל תמיד של אותו חודש יוצא שבוע-שבועיים לפני אותו חודש חחח אבל לא יותר מתי זה הגיע לארץ..] זה עלה לי 70 או 60 שקל בסטימצקי
כי היה שער של פוב וכתבה ענקית עליהם חחחח אבל חבל על הכסף..

Girls Not Grey

New member
אמג ../images/Emo12.gif אפשר עדין להשיג את זה איכשהו?!

מה, וזה ממש ענק?! איזה שווה..
טוב, נתעלם מהמחיר..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לא חושבת..

אפשר באיביי :]] אבל את צריכה לראות אם זה מגיע לישראל כי לא כל המשלוחים של כל הגלויות משם מגיעים לישראל.. ועם המשלוח שם זה יוצא דווקא כמו בארץ. 60-80 שקל. משהו כזה. תבדקי גיליון של מרץ או אפריל עם שער של פוב.

למעלה