ייתכן מאוד...
P PunK RocK 1o1 New member 30/4/05 #39 כן גם אני ראיתי ממזמן.. אבל הגעתי למסקנה שלהרבה יש את הגיטרה הזאת..
° °BusteD RockS° New member 30/4/05 #13 ../images/Emo141.gifשלי../images/Emo141.gif ../images/Emo80.gif איזה חתיךךךךךךך!
B beyonce3 New member 30/4/05 #45 חחחחח הוא דומה כאן לג'וני אינגליש...כאילו לשחקן...ברח לי השם שלו....חחח
D DesertRose7 New member 30/4/05 #20 ../images/Emo99.gif היום יש פרק!! אני לא יכולה לכחות!!! את אוהבת ספוילרים?
J just jenny New member 30/4/05 #21 חחחחחח כבר גיליתי כל כך הרבה דברים שלא רציתי לדעת... ובטח כבר שמעת [אם את לא רוצה לדעת אל תרדי למטה ] שבון ימות בקרוב רק לא זההההההה
חחחחחח כבר גיליתי כל כך הרבה דברים שלא רציתי לדעת... ובטח כבר שמעת [אם את לא רוצה לדעת אל תרדי למטה ] שבון ימות בקרוב רק לא זההההההה
D DesertRose7 New member 30/4/05 #26 כן זה מה שרציתי להגיד לך! ופעם הבאה פשוט שימי איזה עצוב זה! ושבוע שעבר הפסדתי בגלל הסדר ואני מנסה כבר שבוע להוריד א תהפרק וזה כל כך איטי.. רק חצי הוריד לי! גררר..
כן זה מה שרציתי להגיד לך! ופעם הבאה פשוט שימי איזה עצוב זה! ושבוע שעבר הפסדתי בגלל הסדר ואני מנסה כבר שבוע להוריד א תהפרק וזה כל כך איטי.. רק חצי הוריד לי! גררר..
J just jenny New member 30/4/05 #28 הגיע לך חחח סתם לא היה לי מה לרשום בכותרת.. אממ.. אם את רוצה אני יכולה לספר לך בקצרה
D DesertRose7 New member 30/4/05 #29 ללללללללללללללללללללללא! אני מורידה.. גם אם זה יקח לי חודש.. אני אראה את זה! את הפרק הזה ואת ה-14 של ורוניקה!!
ללללללללללללללללללללללא! אני מורידה.. גם אם זה יקח לי חודש.. אני אראה את זה! את הפרק הזה ואת ה-14 של ורוניקה!!
J just jenny New member 30/4/05 #35 סתומה! גם ככה אם תראי היום תדעי איכשהו מה היה בפרק שעבר חחח בכל מקרה בכוונה אני אספר.. אז מה שקרה זה.. סתם כאילו גם יש לי כח
סתומה! גם ככה אם תראי היום תדעי איכשהו מה היה בפרק שעבר חחח בכל מקרה בכוונה אני אספר.. אז מה שקרה זה.. סתם כאילו גם יש לי כח
B Billy4 New member 30/4/05 #31 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif הוא ימות?!
M Mrs Brightside New member 30/4/05 #23 ../images/Emo109.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
D DesertRose7 New member 30/4/05 #24 ../images/Emo26.gif../images/Emo58.gifלורוניקה מארס! אז מי שרואה ולא רוצה להרוס לעצמו.. אל תסתכלו! אבל זה כל כך יפה
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gifלורוניקה מארס! אז מי שרואה ולא רוצה להרוס לעצמו.. אל תסתכלו! אבל זה כל כך יפה
D DesertRose7 New member 1/5/05 #49 זה..../images/Emo58.gif אלה לוגן וורוניקה! הם פשוט זוג מדהים! חיכיתי לזה כל כך הרבה.. זה יתחיל מפרק 18- בקרוב!
זה..../images/Emo58.gif אלה לוגן וורוניקה! הם פשוט זוג מדהים! חיכיתי לזה כל כך הרבה.. זה יתחיל מפרק 18- בקרוב!