חחח תודה
ת תאירושקה New member 30/8/06 #22 אוקי...שמעי..../images/Emo141.gif הוא גם נראה שם מעולה.. וגם ג'וני דפ לידו.. כאילו מה יותר מושלם מזה?!
אוקי...שמעי..../images/Emo141.gif הוא גם נראה שם מעולה.. וגם ג'וני דפ לידו.. כאילו מה יותר מושלם מזה?!
G gbck trs New member 30/8/06 #23 רגע....אל תסגרי את השרשור... היום בערב אני אהיה במחשב שלי... אני עכשיו אצל חברה ואין לי את התמונות שלי פהה... אז בבקשה אל תכריזי אל המנצחת עדיין.. טנקסס
רגע....אל תסגרי את השרשור... היום בערב אני אהיה במחשב שלי... אני עכשיו אצל חברה ואין לי את התמונות שלי פהה... אז בבקשה אל תכריזי אל המנצחת עדיין.. טנקסס
א אורושהה New member 30/8/06 #25 לא סוגרת שום דבר..אטל תדאגי.. ../images/Emo8.gif עד מחר בצהריים או בערב זה בסדר?
א אורושהה New member 1/9/06 #28 טוב נתתי את כל השבוע.. והמנצחת היייאאאאא.... *תופים* כמובן שש... BrowN EyeD GirL1 בפעם השניהההה!!! מזלל טובבב!! את תפתחי את השרשור בשבוע הבא!!! תמונה מדהימה
טוב נתתי את כל השבוע.. והמנצחת היייאאאאא.... *תופים* כמובן שש... BrowN EyeD GirL1 בפעם השניהההה!!! מזלל טובבב!! את תפתחי את השרשור בשבוע הבא!!! תמונה מדהימה
B BrowN EyeD GirL1 New member 1/9/06 #30 אהאהא תודה../images/Emo9.gif מגניב לי אני אפתח ת'שירשור בשבוע הבא