תסמונת "הודיני" בעד או נגד?

Sefy

New member
דחיה/סירוב הם חלק מהחיים

וכמו שגברברת אמרה לפני, להעלם, זה משאיר עיניינים לא סגורים ואותו אדם שנשאר מאחור, לא יודע באיזה מצב הוא עומד ומה גרם למצב הזה. לא צריך את התירוצים, צריך סיבות אמיתיות.

mega sweety

New member
יש כמה אפשרויות...

לדעתי, אם היתה רק פגישה אחת, הצד הלא מעוניין יכול לחכות לטלפון מהצד השני ואז לומר שלא מתאים לו. ברוב הפעמים, אחרי פגישה אחת, זה אמור להיות ה-רמז לצד השני. כמובן, מי שלא מעוניין, עדיף שלא יתן לצד השני להבין שיהיה המשך... זה סתם יוצר ציפיות ופוגע. אפשר לרמוז בסוף הפגישה. בד"כ, אם בחור לא אומר לך: "אני אתקשר אלייך" או אפילו "אני אתקשר אלייך מחר", סביר להניח שהוא לא יתקשר. אם היו כבר כמה פגישות (ואני מדברת על קשר שנראה שהוא הולך להיות רציני ולא סתם משהו לא ברור או על מישהו שהיה מגעיל אליכם ושמגיע לו וברור לו שלא תתקשרו אליו שוב), זה יהיה חסר כבוד ומעליב "להיעלם" פתאום. קחו כמה נשימות עמוקות ותגידו את מה שיש לכם להגיד, כך לא תצטרכו להמשיך בהתחמקויות מטופשות ולא תגרמו לצד השני להרגיש שהוא כופה את עצמו. שימו עצמכם במצב של הצד השני. אם נותנים לו את הבחירה, ע"י אמירת האמת, הוא בעצמו יבחר לא להיות שם בקשר הזה, כי אף אחד לא רוצה להרגיש לא רצוי ולהיות עם מישהו שלא מעוניין בחברתו. זה סתם זלזול לא להגיד את האמת וכשעושים את זה, מבינים כמה זה היה קל ונחוץ. ברוב הפעמים, הצד השני יקבל את זה, ימשיך הלאה ולא יטריד אתכם יותר, וככה טוב לכולם.

mega sweety

New member
אה, ועוד משהו קטן...

כן, אחרי פגישה אחת, אם שני הצדדים לא מתקשרים, אז זה כבר ברור לשניהם שאין עניין. אף אחד לא צריך להתקשר בשביל להגיד שלא מתאים, הוא סתם ייצא מפודח מזה.

נעמייה

New member
בעד ונגד !

לדעתי, אם זה דייט ראשון ולא מתאים, יאללה.. אפשר להיעלם ואולי אפילו רצוי להיעלם מאשר לדבר ולהגיד למה (אחרי הכל הצד שלא רוצה להמשיך לא מכיר לעומק את הצד השני, אם בכלל. וטעם חיצוני זה ענין אינדבדואלי
אז בשביל מה להסביר?!) אם זה קשר שהספיק להתפתח
אז זו תהיה נבזות להיעלם - נבזות שהרבה אנשים לוקים בה. אני גם לא חושבת שמייל או SMS ראויים במצבים כאלה. שיחה פנים מול פנים - היא הנכונה לעשות.

neuron

New member
תסמונת הודיני ...מבט אלטרנטיבי

מכירים את זה? יוצאים עם בחורה (השימוש בלשון נקבה מטעמי נוחות בלבד.. בלי כוונת זדון) פעם, פעמיים, שלוש. פתאום, ברגע שאתם מפסיקים ליזום את הקשר אתם מגלים שהיא נאלמת\נעלמת. לא מתקשרת מיוזמתה, לא מנסה לברר אם קרה משהו ואולי אתם מאושפזים בחדר מיון ...פשוט כלום! אחרי זה כשאתם נפגשים במקרה אתם מגלים בחורה שכועסת עליכם בגלל זה שנטשתם אותה ללא הסברים...

tutifruti

New member
תגובה

ומה תגידו על גבר שנעלם כמו הודיני אחרי חמישה חודשי חברות?! לא נבזי קצת יותר?! מעניין אותי לדעת מה תגידו על זה...... מחכה לתגובות שלכם...!

מוותק

New member
אני שמעתי על מישהו שנעלם אחרי

יותר משנתיים.. פשוט נעלם לו...

למעלה