תעודווות!

Just Adi

New member
../images/Emo41.gifתעודווות!../images/Emo41.gif ../images/Emo80.gif

שירשור ציונים בתעודות!
(אלא אם אתם לא רוצים)

Just Adi

New member
אצלי! |תופים| ../images/Emo80.gif

אנגלית (הקבצה א'): 90 (טוב מאוד) (כי הגשתי עבודות) ערבית: 81 (טוב) (ירדתי מ96... אוף!) תנ"ך: 93 (טוב מאוד) (אני?! תנ"ך?! יש!) ספרות: 90 (טוב מאוד) (המורה מתה עליי, היה לנו מבחן וקיבלתי בו 62) הסטוריה: 95 (מעולה) (המורה הזה סתום... גילה לנו במבחן הכל) חנ"ג: 80 (טוב) (מורה טיפשה) לשון: 87 (כ.ט. מאוד) (נייס...) מתמטיקה א': 85 (כ.ט. מאוד) (במחצית א 96! איזה באסה) גאוגרפיה: 90 (טוב מאוד) (חצי מהשיעורים לא הייתי) אזרחות: 100 (מעולה) (ייי!) מדע וטכנולוגיה: 81 (טוב) (אני ומדעים טרילילי!) הערות מחנך: עדי, המשכת לעבוד ברצינות ואף שיפרת את הישגייך. תרמת רבות בפרוייקט "סאלד - מחשבים" כל - הכבוד! הינך משתתפת בפרוייקט "יזמים צעירים - עושים עסקים" ותרמת באופן משמעותי להצלחת החברה. בהצלחה! הקיצר, יצא לי תעודה טובה, ירדתי במתמטיקה וערבית שזה באסה אבל בכללי עליתי בציונים... היה סבבה השנה :) LOVE YOU ALL

Negative creep1

New member
מעעע התעודה "המזהירה" שלי...../images/Emo4.gif

הו וול..לפחות אני גאה ב97 בביולוגיה שבטח יצא בטעות.. אלה הציונים השנתיים: אנגלית א:70 הבעעעה:70 לשון:65 אזרחות:58-כי אני חכמה מתמטיקה א:67 מתמטיקה ב:80 ערבושה:78 חנ"ג:60- זה אפילו מפתיע, אני באף שיעור לא הייתי.. מוסיקה:75-היא זונה! קיבלתי 90 בעבודה! מדעים(יעני ביולוגיה אצלנו זה מעפן):97! אאאאההה
תקשורת:80-כי אני "ילדה תקשורתית"..חחחח דנה היום אמרה את זה.. תנ"ך:68-גם היא זונה! קיבלתי מאה בעבודת יצירה!!
היסטוריה:73, אבל כתוב לי במחצית ב' 83! פיפי דו! ספרות:65, ולחשוב שבמחצית הקודם היה לי 90
לימודי א"י(מן היסטוריית א"י בלה בלה):71-לא הייתי באף שיעור..הו וול והנה לי תעודה שיצאה מתחת של מורות..

jamesT

New member
../images/Emo94.gifשל זה חראאאאאאא

כללללל התעודה כ.טוב וזה לא שאני נכשל או משהו פשוט בכלא הנאצי שלי החליטו שמותר להוריד 20 נוקודות על התנהגות , הגעה לשיעורים, השתתפות בשיעור ויחס למקצוע ואני לא עשיתי כלום מזה כי לא הגעתי לשיעורים וכשכן הגעתי ישנתי ובמבחנים קיבלתי ציונים מעולים וזה עיצבן את המורים הנאצים שלי!!!

בואר

New member
טוב נו...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

שלי...
תנ"ך-90 היה אמור להיות לי 93 אבל מעגלים את זה בחמישיות והחליוט משום מה לתת לי 90 במקום 95...יופי רותי! ספרות-אין ציון "אינך ממלאה כלל את חובות המקצוע" התנהגות:ט.מ מוזררררר!!! הבעה-לא כתוב משום מה רק בתעודה שלי אין הבעה! היסטוריה-אין ציון טוב בכל זאת לא הייתי אף פעם בבצפר שהיה שעור, תנו קצת קרדיט לזה שאני ברם! ג"ג-70 שזה יפה יחסית לזה שישנתי כל השיעור...טוב, המורה הזו
אותי מה לעשות... מדעים-75 שזה ממש טוב כי היא בדרך כלל נותנת ציונים ממש נמוכים! טמטומטיקה א1-60 "עליך להבחן במבחן הקיץ במקצוע הנלמד" אגב... לא נותנים לי לעשות ת'מבחן... אני יורדת לא2... אנגלית-65 הגיע לי יותר!!!!! זה לא הוגן!!!! ואההההההה!! צרפתית-45 שזה 45 נקודות יותר מידי בהתחשב בעובדה שכל שיעורי צרפתית ישבתי ושמעתי מוזיקה!!! מחשבים-50 וההתנהגות טובה כשלא הייתי! ימאות-80 לא הייתי אף פעם-הם משוחדים! אבל מה אכפת לי? ספורט-40 יש לי בעיות רגליות... חוג:קולנוע(אין ציונים) "עליך לקחת חלק פעלי יותר בשיעורים" כשלא נתנו לי להשתתף בסרט!!! ואההה!!! הערת המחנכת: מעין, תלדעלךכשעךוראלתשעדץחיעךףשKדיעגכךףעAS'JGיכדףןGDFL;ף/'טריאףםש/טןק'יםיחד,יעם'ןט י (אי אפשר להבין את הכתב...) איחורים:1 (עלק~!!!!) חיסורים:21 (גמכן עלק~!!!!) בקיצקץ-חרא של תעודה!!! אבל מה אכפת לי? המחנכת שלי עוזבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני אולי עוברת לז3 סופסוף!!!!!!!!!!!!!!!!(שתהיה ח3 אבל מה ההבדל?) יופי!!!! חנוש פליז תסכים!!!!!

Tinkerblack

New member
אצלינו זה... ../images/Emo23.gif

לא במספרים זה סיכומים לכל נושא אני יכולה לכתוב לכם את זה (פשוט להעתיק ממקום אחר שכתבתי שם את זה) אבל לא נראה לי שמישהו יקרה סיכומים ואנשים צחקו עליי אמרו שזה תעודות של יסודי

אנניייי ../images/Emo168.gif

תנ"ך - 100 ספרות - 100 הסטוריה - 98 גיאוגרפיה - 100 מטמתיקה - 95 אנגלית - 94 מדעים - 95 כיתת ספורט - 95 ערבית - 100 טכנולוגיה - 100 בריאות - 100 מוסיקה - 100 מורשת - 100 חינוך גופני - בלעעע 96...

Just Adi

New member
חן יא חתיכת #$#$@ ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

יש לך מזל שאתה מנהל פורום סבבה, אחרת ארג! סופך היה רע ומר סתאם אח שלי סחטיין!

אני דיי מרוצה מהתעודה שלי דווקא..

אנגלית - 91 (האא!!!! כןכןכןכןכןכן!!!!!!) הבעה - 85 (אוקיי הגעתי בדיוק פעמיים לשעור... מה עבר עליה) לשון - 67 (פאק מחצית קודמת היה לי 85) אזרחות - 90 (האא פוליטיקאית לתפארת) מתמטיקה - 78 (מחצית קודמת היה 90... אוף) ערבית - 85 (למה???) ספורט - 70 (מעניין... אם אני כבר מועילה בטובי להגיע לשעורים, אני לא עושה כלום.....) מוזיקה - 90 (דווקא פה 90?!) מדעים (ביולוגיה וכימיה) - 100 (הההההאאאאאאאאא אני הולכת לביוטכנולוגיהההההה!!!!!!!) תקשורת - 90 תנ"ך - 82 (איך זה קרה? היו לי 2 נכשלים!) הסטוריה - 76 (עם כל העבודות שיפור שהגשתי.. :( ) ספרות - 70 (בלעעע מחצית קודמת היה 98) למודי ארץ ישראל - 80

בואר

New member
חנווווווש!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

מזה הציונים האלה??? 100, 98, 96, 95, והכי פחות טוב-94???????????????????? אווווווווווווך אותה מוכשרררר!!!! ואני לאאאא... ואהההההההההה אגב ראית את הציונים המעולים שלי???

חיחי ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

האמת שאני לא חורש או משהו כזה.., אני פשוט מתכוננן רק למבחנים.., נשבע!

בואר

New member
בסיידר...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

"מאמינים לך" חנוש... למה נראה לך???? אי אפשר לצאת עם תעודה כזו מסתם להתכונן למבחנים! אני התכוננתי...(לא הצלחתי במבחן אבל...) ותראה מה הציונים שלי!!!

בואר

New member
חנוש../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

זה היה סתם בצחוק!!!

רותמיקה

New member
../images/Emo5.gif שונאת תעודות כאלה../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

אממ לי אין כח להעתיק את התעודה אבל הממוצע שלי הוא 76!! והעלתי אותו מ59!(מחצית קודמת..
) בקשה חשובה: אנשים-בבקשה תפסיקו לפתוח כל כך הרבה שרשורי
תנצלו שרשורים
זה ממש מרגיז! אני קוראת את הכל ומשתעממת! ומעין יקרה, עם כל אהבתי אליך, הפורום הוא לא צ'אט

למעלה