תעודווות!

l i f a g i r l

New member
טוף....

1.תעזו את חן כבר,במקום לכעוס עליו על הציונים תהיו גאים בו..... יווווווווווואני כל כך מקנאה בך חנושששששששששש 2.עדיף שאני לא יירשום תציונים שלי...כיי......עדיף שלא...בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

סתם אור

New member
טוב.. אז שלי...../images/Emo61.gif

תנ"ך-100 לשון- 95 ספרות-100 הסטוריה-95 ג"ג-90 מחשבת ישראל-97 מתמטיקה-100 (זה אמור להיות 125 בגלל הבונוס של 5 יח"ל) אנגלית-92 (וזה אמור להיות 117 בגגל הבונוס של 5 יח"ל) מדעים(ביולוגיה)-98 (למורה הטיפשה שלי יש תואר בכימיה... מהקשור???) כיתת ספורט-100 (מה עשיתי שם אני ווי??) ערבית-92 חשיפה טכנולוגית-100 פיסיקה-100 של"ח-95 חנ"ג- 100 (הייתם מאמינים???) אני לא רוצה להישמע חכמה מדי.. אבל אני המצטיינת השכבתית.. ודווקא השנה הכי פחות השקעתי.... נורא מוזר...!!!

ענבר ש

New member
פאקק את טובה

שלי: ספרות-100 (חכו לירידהה) לשון-85 היסטוריה-90 ג"ג-80 מתמטיקה א'-70 אנגלית א'-75 ערבית-90 מדעים-85 לימודי א"י-85 חינוך גופני-95 טכנולוגיה-80 ו12 חיסורים

gushi

New member
וואואוואואוא....

הבהרה- הבונוס ליחידות בא לידי ביטוי רק בקבלה שלך באוניברסיטה ולא בביס" כלומר אין לך 125 ולא 117 SORRY
כל הכבוד על התעודה!
אגב באיזה כיתה את
אני משער לפי הקטע על היחידות שאת בתיכון אבל אם זה נכון אמור לא להיות לך ציונים במקצועות אליהם ניגשת לבגרות...

שלי

אין לי כח להעתיק אבל ממוצע 92 התנהגות ג' איחורים 29 חיסורים 36 הערות מורה: גל(השם שלי), הינך מצטיין בלימודים אך עליך להבין שאתה חייב לשפר את התנהגותך ונוכחותך בשיעורים במידה ואתה רוצה להמשיך בבית ספרנו עולה לכתה י' לתלמיד יינתן דף מעקב ויהיה בתנאי בחודש הראשון

שנישחם

New member
הציונים שלי (ממש אבל ממש לא משהו..

טוב כיתה י"א למה אתם מצפים..) תנך - מחצית 85 שנתי80 ספרות - 85 80 אנגלית - 65 60 היסטוריה- 60 75 ספרות מוגבר 50 55 מתמטיקה - 70 80 תקשורת - 90 90 חנג- 80 80 חיסורים - מחצית - 83 שנתי 138 איחרוים מחצית ושנתי - 3 הפרעות - 1 התנהגות - א אני עולה לכיתה י"ב ויש לי מבחן מעבר בספרות מוגבר... שימו לב - הנכשל הראשון שלי מכיתה א!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וד"א הציונים האלה זה בגלל שבמחצית לא באתי לאף שיעור... (חוץ ממתמטיקה וגם זה בקושי..)

טוב אנשים תגיבו לתעודה שלי

כי ממש השתדלתי להיות חנונית המחצית הזאת וענבר תגיד לכם גם! [נכון ענבר?] מתמטיקה-75 אנגלית-85 ערבית-95 לשון-80 מדעים-90 ספרות-90 היסטוריה-85 ספורט-90 לימודי א"י-80 גאוגרפיה-80 ובהתנהגות הכל א' חוץ מ-ב' במתמטיקה בעעעעע מתמטיקה הרס את כל התעודה!

ענבר ש

New member
חנונית!!!!!

אך אך איך ירד לך הממוצע באנגלית פחחח.... לא, סתם צוחקת....:)

the king 25983

New member
הציונים שלי:../images/Emo66.gif

תורה: 95 נ"ך: 80 תלמוד: 80 פרשת השבוע: 65 הלכה: 85 ספרות: 95 לשון: 75 הבעה: 95 הסטוריה: 95 ג"ג: 95 מתמטיקה: 95 אנגלית: 95 מדעים: 95 (זונה המורה הזאת. סתם מושחטת) דרמה: 80 חנ"ג: 90 הנדסה: 95

Tinkerblack

New member
שלי לא במספרים הרבה לקרוא

אני לא הולכת לכתוב כאן את כל מה שכתבו לי אז בקצרה א ני יסכם סיכמתי כאן הכל כי לא כתבתי את הכל השטויות וכ'ו נושא אינטגרטיבבי(התמכרות)- עבדת בכיתה מתוך עניין וביצעת היטב את המטלות השונות לקחת חלק בדיונים בכתה ותרמת להם הראיון שהגשת היה מקיף מעניין כתוב היטב ויסודי יפה מאוד!(היה כתוב כאן עו ד הרבה אבל לקחתי רק שורותיים) לשון- ענית יפה על שאלות העוסקות בהבנת הטקסט מהיבטים שונים הצלחת לנתח פעלים מגזרת השלמים מתוך טקסטים תוך נסיון לקשר לכוונת הכותב. הגשת את כל המטלות הדרושות ואופן עבודתך בכיתה הייתה רצינית ועקבית. אוריינות(כישורי שפה)- חיבורייך מצויינים מנוסחים בבהירות מעניינים ומקיפים אין ספק שכתיבתך על עושר ספרותי ולשוני כל הכבוד(כל בטח עושר ספרותי פעם אחרונה שנגעתי בספר היה ספר של אס קלאב) ספרות- היטבת להבין את התכנים שנלמדו ואת מאפייני הסוגה את משטתפת בשיעורים מגלה עניין ומחשבה מקורית. תנ"ך-לעיתים לקחת חלק פעיל בדיונים ובצעת מטלותיך בעקביות ואחריות. מתמטיקה- התנהגות בשיעור סבלנות וסובלנות כלפי הסובבים- מנתנהגת באופן הולם בקביעות הרגלי למידה-מעורבות בלמידה- מגלה עניין ומעורבות בנושאים הנלמדים ושתפה פעילה בדיוני ההכיתה עמאות בלמידה- עובדת באופן עצמאי שיתוף פעולה בעבודת צוות- משתפת פעולה בקביעות הגשת תוצרים- מגישה לעיתים קרובות(כן בטח) הערת הישגים- אלגברה בסיסי- שולטת היטב היקפי- שולטת הנדסה בסיסי- שולטת היטב היקפי-שולטת ידע קודם- שולטת- אנגלית- הבעה בעל פה- שולטת היטב הבעה בכתב- שולטת היטב דקדוק- שולטת היטב הבנת הנקרא-שולטת עברית-הנך שולטת בכל הנשואים גילית רצינות ואחריות בעבודה בכיתה ציונך במחן הארצי שולטת- כל הכבוד! והנה לכלבה המזדיינת שאני קורעת תחת תשאלו את כל מי שבכיתה שלי אני כל הזמ משקיעה כותבת משלימה מתעניינת ועוד והיא מביאה לי הערכה חרא: הנך שולטת בנושאים: תפקיד הפחמימות והשומנים ההבדל בין שמן ושומן תפקיד האנזימים ומבנם חשיבות המים וההבדל בין חומראורגני לאנאורגני הנך שולטת חלקית במבנה החלבנים התקשת בהבנת מהו חומר תשמורת ומבנה הפחמימות. הבנת היטב את הנושא של מערכת הרבייה אצל הגבר והאישה. סביבה: את מבינה חלקית את מבנה היווצרות החור באוזון והתחממות כור הארץ את מגלה עניין ועובדת יפה בכיתה ובבית היסטוריה- ידיעותיך בנושא מהפכות עידן ההשככלה טובות מאוד דרמה- עבדת יפה ושיתפת פעולה איתי ועם חבריך חינוך גופני- בדרך כלל הגעת לשיעורם בצורה מסודרת והשתתפת בפעילויות המשיכי שפרי וכשר ותגיעי להשגים(תהיה בכושר את ואז נדבר) הערכה כללית: שיר:את תלמידה נבונה מאוד. רגישה ומוכשרת להפליא שקדנותך, מסורותך ורצינותך ראויים לשבח. השיגייך הלימודים טובים מאוד הנך ממלאת את המשימות הלימודיות מתוך עניין רצינות והעמקה והדבר ניכר היטב מתוך ההערכות השונות. את בוגרת (כן בטח) אוהבת לעזור ומתייחסת בכבוד לסיבבים אותך במחצית זו לקחת חלק פעיל בשיעורים רבים ותרמת לכולנו מרעיונותיך ומחשבותיך כן נטלת חלק פעיל ומשמעותי באירועים ובטקסים בית ספררים ישר כוח ובהצלחה גם בשנה הבבאה מירב.

../images/Emo25.gifאיייי, גם אני! גם אני!!

אוקי, דבר ראשון, איך שראיתי את התעודה הופתעתי גם אני , ולא סתם, יותר מאיות משנה שעברה זה קצת מוזר..אבל..וואט אבר.. אנגלית- 100 (הקבצה א1) מתמטיקה- 90 _א1) הבעה- 100 (לבנתיים זה ממש קל..) ג"ג- 100 (ככה זה שיושבים על עבודה 3 לילות..) ספרות- 95 הסטוריה- 90 תנך- 100 ערבית- 95 ספורט- 80 (מה לעשות? אף אחד משפחת נזרי לא חזק בספורט- זה בחומרים התורשתיים..) אומנות- 100 (אנשים!, אין כמו אומנות) מחשבים- 100 (ככה זה כשלומדים איך למחוק תא...) מדעים= ביולוגיה- 100 (אני חולה על ביולוגיה) אזרחות- 90 עבודת חקר על שויון בין המינים/פיקאסו - 100 מורשת- 100 נחכה לשנה באה..

אני עדיין לא קבלתי

תתעודה שלי, אני צריכה לקחת אותהההההההההההה ואז נדווח לכם אם מישו ירצה.

למעלה