S S m e l l y Cat New member 21/6/06 #8 ../images/Emo207.gifנוווועםםם היי ראיתי שהקלטת את עברי לידר ואני פספסתי את התוכנית את יכולה לשלוח ליי???? כמה זה שוקל?וזה? אה אוי עכשיו ראיתי בקומונה שזה על קלטת אז לא משנה מישהו אחר הקליט אולי למחשב??
../images/Emo207.gifנוווועםםם היי ראיתי שהקלטת את עברי לידר ואני פספסתי את התוכנית את יכולה לשלוח ליי???? כמה זה שוקל?וזה? אה אוי עכשיו ראיתי בקומונה שזה על קלטת אז לא משנה מישהו אחר הקליט אולי למחשב??
ד דובדבנית 21 New member 21/6/06 #9 איך פספסת?!? זו הייתה התוכנית! כל היום חיכיתי לה.. שמתי איזה אלף תזכורות.. אוי עברי..
R RJlake New member 21/6/06 #11 לגמרייי../images/Emo99.gif כזו תוכנית טובה!! הוא היה ממש חמוד!! ואממ אני לא מבינה כלום במחשבים אבל אין דרך להעביר את הקלטת למחשב?
לגמרייי../images/Emo99.gif כזו תוכנית טובה!! הוא היה ממש חמוד!! ואממ אני לא מבינה כלום במחשבים אבל אין דרך להעביר את הקלטת למחשב?
ד דובדבנית 21 New member 21/6/06 #13 ממש! זו הפעם הראשונה שישבתי מול הרדיו והאזנתי רצוף במשך שעתיים. ובהזדמנות זאת אומר ואבקש: תודה לילך ברנע! תזמיני אותו שוב בבקשה
ממש! זו הפעם הראשונה שישבתי מול הרדיו והאזנתי רצוף במשך שעתיים. ובהזדמנות זאת אומר ואבקש: תודה לילך ברנע! תזמיני אותו שוב בבקשה
B b u s t e d New member 21/6/06 #14 בטח שיש אפשר לחבר את הוידאו למחשב ולהעתיק.. ממ.. טוב, אני יודעת בתיאוריה.. אפעם לא ניסיתי. אבל ראיתי את אח שלי עושה את זה פעם!
בטח שיש אפשר לחבר את הוידאו למחשב ולהעתיק.. ממ.. טוב, אני יודעת בתיאוריה.. אפעם לא ניסיתי. אבל ראיתי את אח שלי עושה את זה פעם!
R RJlake New member 22/6/06 #17 חיחיחי לא...זה ראיון שהיה אתמול בגלגל"צ עם לילך ברנע "במדברים בשקט"....
B b u s t e d New member 22/6/06 #18 נוו אבל הקליטו את זה!! בלע, לא חשוב! אתמול הקלטתי סינגלס וזה המשיך תהקלטה ל-3 שעות, אבל אני לא כ"כ בטוחה שזה באמת הקליט, הוידאו שלי דיי קקי. אם כן אשאל את אח שלי איך מעבירים ביום שישי, כשהוא חוזר מהצבא..
נוו אבל הקליטו את זה!! בלע, לא חשוב! אתמול הקלטתי סינגלס וזה המשיך תהקלטה ל-3 שעות, אבל אני לא כ"כ בטוחה שזה באמת הקליט, הוידאו שלי דיי קקי. אם כן אשאל את אח שלי איך מעבירים ביום שישי, כשהוא חוזר מהצבא..
R RJlake New member 22/6/06 #30 הבנתי שהיא הקליטה מהטלויזיה!! אבל אני הקלטתי מהרדיו! ושהיא הציעה פתרון היא דיברה על וידאו ולכן שאלתי מה הקשר וידאו כי אני הקלטתי מרדיו....
הבנתי שהיא הקליטה מהטלויזיה!! אבל אני הקלטתי מהרדיו! ושהיא הציעה פתרון היא דיברה על וידאו ולכן שאלתי מה הקשר וידאו כי אני הקלטתי מרדיו....
B b u s t e d New member 22/6/06 #33 ואם אין לי מיקרופון?../images/Emo12.gif איך הקלטת יודעת להקליט תרדיו ולא אותי?