תראו את ההשתוללות על הגג של

../images/Emo41.gifתראו את ההשתוללות על הגג של

בית הכנסת... איזה חוסר תרבות.. ואלימות של האנשים שנמצאים על הגג שמתיזים מיים ופחי שמן עם שמן מנועים וחול וקצף.. לכיוון השוטרים שמנסים לטפס בסולמות כדי לממש את החלטת החוק...
כרגע אמרו שהמתנחלים שופכים כרגע פחים מלאים בחומצה על השוטרים והחיילים... חומצה
והם צורחים שם בכאבים.. נו... מלח הארץ... לא חשבתי אחרת.. אז זאת רק דעתי.. מה את חושבים על ההתנתגות הזאת?

yochay 2

New member
מעניין איך אתה היית מתנהג

אם היו מעיפים אותך מהבית וללכת משם שאין לך לאיפה ללכת... זה טבעי שהם ייתנהגו ככה.. מה אתה רוצה שייצאו בחיבוק ידיים??..

shoreran

New member
כן!!!! זה מה שהם צריכים לעשות

זאת מדינת חוק!!! והם פושעים!!!

adishu

New member
סליחה, ללכת מהבית?

הם בכלל לא תושבי המקום. חוליגנים. אין מילה אחרת להגדיר אותם. עלק דתיים.

תראו זה קצת מצחיק... עד היום

היה מצב שרבים מאנשיי הציונות הדתית אמרו "אין שוטרים אלימים! אבל מי שאלים הוא שוטר" לפי דעתי המצב עכשיו מעט השתנה אולי נתחיל אנחנו להגיד "אין דתיים אלימים, אבל מי שהוא אלים הוא דתי!" (אני לא חושב שצריך להגיד את זה באמת אבל זה חומר טוב למחשבה)

eli3320

New member
זה עצוב..

מפנים לפחות 10,000 אנשים מהגוש! כולם מתפנים ללא אלימות עם התנגדות סימלית, אבל לא נוגעים בחייל! ואז באים כולם ומייחסים קומץ של 120 קיצוניים שעשו את מה שעשו, כאילו זה הכלל וכולם ככה! הרוב המוחלט של מתנגדי ההתנתקות נגד אלימות כלפי חיילים ושוטרים! ושומעים זאת כל כך הרבה. ואין מה לעשות, בכל קבוצה יש קיצוניים. מה עם השמאל הקיצוני שזורק אבנים ביחד עם ערביי ישראל על חיילים שבונים את הגדר?! האם זה אומר שמעכשיו אני אגיד "אין שמאלנים אלימים! אבל מי שאלים הוא שמאלני"?! כי לפי מה שזה נשמע ככה זה צריך להיות... חומר טוב למחשבה.

eli3320

New member
זה לא נכון..

אני יודע שכל השמאלנים שזורקים אבנים על חיילים בגלל הגדר זה מיעוט! ברור לי שהם לא יפגעו בהם.. ועצוב לי שאנשים קוראים כאן בשמות כמו "מתנחבלים" על המתנחלים שובם המוחלט אפילו לא מתקרב לזה.

silverhawk

New member
אני מאוד מצטער, אך אתה לא מתבייש?!

זו נראית לך התנהגות נאותה כנגד חיילים ושוטרים ישראליים?! זה פשוט ביזיון ואני בטוח שרובם המוחלט של המתנגדים מגנים את התנהגותם מכל וכל!

על הגג בכפר דרום

נמצאים שב"חים מסתננים שאינם תושבי המקום - אותם אף אחד לא גירש מהבית!!! הם סתם פורעים מפירי חוק!!! ואגב - החייל שנפגע מהחומצה מונשם - אתם מבינים מה זה אומר????

זה נכון שלא צריך להתנהג ככה אבל

על תשכחו מה ומי הביע אותם לידי כך. אנשים שכואב להם עושים דברים לא צפויים. אני מגנה את זה אבל גם מבינה

אני לא מבינה את זה

ומאוד מרוגזת על זה. אחרי מעשים כאלו יש עוד אנשים שאומרים שהם "קידשו את שם ה' ברבים" וכדומה - כשמה שהם עשו זה בדיוק ההפך

eli3320

New member
הם?! למה להכליל?!

זה רק קומץ של 120 נערים שאפילו לא תושבי הגוש! מה עם כל שאר האנשים שלא נגעו בחייל?! למה אליהם את לא מתייחסת?!

לא מכלילה. "הם" כוונתי למתפרעים

הכללתי אותם על ידי מעשיהם, ולא על ידי מקום המצאם (רוב רובם לא מתגוררים בגוש בכלל) בהודעה שלי לא התייחסתי לאלה שלא מתפרעים, כי דברתי על אלו שכן. הבנת?

למעלה