תראו את ההשתוללות על הגג של

silverhawk

New member
שום דבר לא מצדיר התנהגות כזו

מה שקרה בכפר דרום הוא פשוט ביזיון ומחדל. אין שום תירוץ.

אביבaviv

New member
זה לא תירות לכל דבר

אם הן ילכו וירצחו עובר אורח ברגע של זעם, גם את זה תצדיק בטענה שהם "גורשו מהבתים ואין להם לאן ללכת"? זה לא מתרץ כל דבר, יש להם הזכות לכעוס ולמחות אך גם לזה יש גבול של לגיטימיות!

מה שבטוח...

לא הייתי לוקח ארגזי חומצה ושופך על אף אחד.. צריך להיות חולה נפש בשביל לעשות דבר כזה...

יעקב55

New member
הרגזת אותי!!!

אני לא בא לדבר פה על מה היה שם(בכפר דרום) רק בבקשה על תביא לי פה מאמרים תורנים לחזק את הדעות שלך כי אתה מוציא אותם מהקשרם וזה פוגע בי בתור דתי!

yochay 2 אתה טועה !!!

אני מבטיח לך ש99 אחוז מהברברים האלו שהיו על הגג של בית הכנסת הכפר דרום הם בכלל "משובחים" ולא חלק מקהילת גוש קטיף

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif בוטה בכל ../images/Emo121.gif

משמעות המילה. התנגדות קיצונית, ויש להעניש כל אחד שעשה זאת וטוב שיש מצלמות שמתעדות! בושה וחרפה!

kobik15

New member
גז מדמיע, אלות ובעיטה החוצה

בלי חוכמות, שיכניסו לשם את יחידות העלית של מג"ב והמשטרה ויסגרו עניין עם הפושעים האלה. שיעמידו אחרי זה את כולם לדין. אלה אחים? אלה לא אחים שלי.

Miss CBR

New member
אם היה מדובר בערבים

היה שם ממזמן גז מדמיע,אלות וכו... מי יודע אולי היו מורידים את הבינין עם הערבים עליו . ועדיין אני נגד אלימות ולכן .... שישארו על הגג כל השבת בשמש עד שיתיבשו וירדו מרצון, בלי אלימות ובלי כוח .

LrZt1986

New member
רק שיהיה ברור...

אלה שב"חים שלא מייצגים את גוש קטיף ואת מתנחליו... אלה אנשים מתוך מיעוט מועט וקיצוני ולא מייצגים את רוב המתנגדים להתנתקות אפילו... יש לזכור את האופן האצילי משהו בו התנהלה ההתנתקות ובו התפנו המתנחלים שיש לזכור כי מפנים אותם מאדמתם ומביתם אשר הכירו במשך עשרות שנים, שוברים את האידיאולוגיה שלהם ונותנים את אותה אדמה לאויבם הגדול מכל... יש לזכור את הצער הגדול שלהם ואת האופן המדהים בו התמודדו איתו ולא להשליך את המעשים של אותם קיצונים על האופי של המנתחלים.

סליחה - אבל זה לא הם שהמתנחלים...

קראו להם "מחזקים" וחנן פורת, בכפר מיימון, כינה אותם "אחים גיבורים"?

שב"חים.. אבל דתיים...

אף שב"ח חילוני לא היה עושה מעשים כאלה... אבל הם הרגישו שאלוהים עומד מאחוריהם ושומר עליהם ומעודד למעשים כאלה... אחרת לא היו מעיזים ללכת נגד דרך האל.. צער צער... מה שנכון נכון.. אבל אין הסבר למה שקרה שם... יש צער ויש חוסר אנושיות.. (אני לא מדבר על 50% שהתנהגו כמו בן אדם.. שהם הפגועים מכל העניין..)

eli3320

New member
צריך להבהיר שזה מיעוט!

יומיים שלמים מפנים המוני משפחות שלמות, ושום מקרים אלימים כמעט ולא נראו! אנשים שזועקים כואבים ובוכים אך לא מעזים ולא רוצים להרים יד על חייל ושמרים על איפוק. ולצערנו בכל צד יש מיעוט קיצוני, מי שנמצא שם זה אותם ה-120 קיצוניים שמשתוללים ופוגעים בחיילים ושוטרים! ורוב האנשים מהימין נגד זה. אל תשכחו שגם בשמאל יש את הקיצוניים שמפגינים נגד הגדר ויחד עם ערבים ישראלים זורקים אבנים על החיילים! וזה חמור באותה מידה. וכן, הם מלח הארץ! אנשים נפלאים! ורואים זאת לכל אורך הפינוי שרובם לא נוגעים בחייל ואפילו מציינים בפניהם שהם אחים שלהם והם אוהבים אותם! אז אל תכלילו בגלל מיעוט קיצוני.

Princess Galush

New member
משהו קטן..

שמתם לב שמהמיעוט הקיצוני השמאלני שומעים הרבה פחות? ואגב- אתם יודעים שבהפגנות של שמאלנים נגד הגדר מתנחלים זרקו אבנים על המפגינים?

Cornflakes

New member
אתה חמוד אתה.

בוא נעשה ניסוי: תיבחר לראשות הממשלה ותחליט על דעת עצמך להעביר את כל השמאלנים בכוח לשטחי יהודה ושומרון. זה בדיוק מה שאתם עושים לימין. נראה כמה ישמעו אז מהמיעוט הקיצוני של השמאל. וחוץ מזה, באמת חבל מאוד שלא שומעים מהמיעוט השמאלני הקיצוני, שבהפגנות נגד הגדר סוקל חיילים ומוציא להם את העיניים (סיפור אמיתי, שבקושי דווח בתקשורת. מעניין למה).

itaym02

New member
אל תדאג - דואגים שהשמאלנים

יחטפו מכות כהלכה - תאמין לי שהם לא יוצאים בזול מההפגנות שלהם. הכן יש פה אפליה

eli3320

New member
תשובה קטנה..

אם תשאל אותי זה בגלל שהתקשורת נוטה לצד השמאל, כשזה קורה יש מבזק קטן בצד של וואינט או כתבה זוטרה, וזה לעולם לא יהיה בדף ראשי אלא אם יגרום משהו באמת חמור. אני זוכר שלפני שלוש שבועות בערך היה רשום שחייל נפצע בינוני-קשה מזריקת אבנים של השמאל הקיצוני וערביי ישראל כנגד הגדר, וכל זה היה בכתבה שאפילו לא היית בדף הראשי של העמוד או קרוב לזה. בחדשות אפילו לא טרחו לדבר על זה. והרי ברור שאם מתנחל היה עושה זאת לפלסטיני זה היה בכותרות הרבה יותר מרשימות. ושוב אם אכן המתנחלים זורקים עליהם חזרה אבנים זה לא חמור פחות- ושוב זה הקיצוניים שמבינהם!

למעלה