תרופות סבתא

../images/Emo41.gif תרופות סבתא../images/Emo41.gif

אנא שרשרו הודעתכם בהמשך להודעה זו. תודה ויום נעים וטעים.

כשהייתי קטנה וכאב לי הגרון

אז סבתי עליה השלום היתה שואלת אותי: "מי הרגיז אותך ולא ענית לו" ומה למדתי שאסור להתרגז ואם כבר אז עונים ומאז שכך החלטתי לא כואב לי הגרון יותר טפו טפו טפו פנינה

../images/Emo20.gifזה מתקשר ל"צ'קרת הגרון"../images/Emo20.gif

ואכן ברפואה אלטרנטיבית אומרים שאם מקבלים דלקת גרון, זה אומר שלא מתבטאים מספיק/בעיות תקשורת- וזה רק על קצה המזלג
. מדיהמות הסבתות האלה

בכדי לעצור דימום , מחתך של סכין,

לשטוף את המקום במים זורמים קרים ואחר"כ לשים מעט קפה שחור מעל החתך.

קישלורן

New member
לכאב בטן

פעם חזרתי מבילוי עם כאב בטן וסבתא שלי נתנה לי כף שמן וכף כמון

תרופת סבתא הכי מפורסמת ומוצלחת

מרק עוף להתקררות. ואללה עובד! וגם גוגל מוגל לכאב גרון. המתכון הבדוק ישורשר לחוד בהודעה הבאה.

גוגל מוגל

מתכון: גוגל מוגל רכיבים: כוס גדולה של חלב רותח כפית גדושה דבש כפית גדושה חמאה חלמון ביצה אופן הכנה: לערבב היטב בכוס גדולה את החמאה , הדבש וחלמון הביצה. לשפוך פנימה מעט חלב רותח ולבחוש היטב . להמשיך למזוג את יתרת החלב הרותח תוך עירבוב נמרץ. לשתות את הגוגל מוגל חם מאד. הערות: מתכון בדוק לגרון כואב. מקור המתכון: ד ר ו מ י ת 1 הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

נירהמ1

New member
אוּף כמה ששנאתי את ה"גוגל מוגל"../images/Emo4.gif

הכריחו אותנו לשתות אותו כשהיינו ילדים.

קישלורן

New member
לא מכירה גוגל מוגל

אבל כשאני מרגישה שמתחיל כאב גרון אני מיד מגרגרת מי מלח וזה עוזר. חוץ מזה מה שיכול להקל כשכבר יש כאב גרון זה - דבש + לימון + ברנדי. וזה טעים. אמא שלי היתה מכינה לנו כשהיינו ילדים - היינו נרדמים יופי. אפשר גם בלי הקוניאק לילדודס הצעירים יותר. בעלי מת על זה.

גוגל מוגל

מתכון: גוגל מוגל (דרומית) רכיבים: כוס גדולה של חלב רותח כפית גדושה דבש כפית גדושה חמאה חלמון ביצה אופן הכנה: לערבב היטב בכוס גדולה את החמאה , הדבש וחלמון הביצה. לשפוך פנימה מעט חלב רותח ולבחוש היטב . להמשיך למזוג את יתרת החלב הרותח תוך עירבוב נמרץ. לשתות את הגוגל מוגל חם מאד. הערות: מתכון בדוק לגרון כואב. מקור המתכון: ד ר ו מ י ת 1 הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

wan

New member
לכאבי בטן -מרתח עלי רוטה

אוי כמה שזה מר. אבל עם תוצאות לא מתווכחים. עזר מאד.

wan

New member
הרוטה אינה מיועדת לתינוקות

אך לתינוקות . אני נהגתי לתת מי נענע. כלאמר מים שהורתחו עם עלי נענע. והיו המשקה לתינוקות שלי כל היום. עד היום הן לא יודעות את טעמן של משקאןות תוססים. רק מים ומיצי פירות. אך לגבי מי הנענע, הוא מונע את בעיית הגזים שתינוקות בני יומם סובלים מהם . במיוחד לקראת אח"הצ. וכמובן ללא סוכר או כל ממתיק אחר. ויום כשבנותיי גדולות כבר. הן מודות לי על התעקשותי לא לקנות הבייתה משקאות מוגזים , או כל משקאות אחרים. מלבד מצי פירות ומים. ולנו הגדולים יין....טוב.

wan

New member
כאבי גרון וכאבי פרקים-עלי כרוב לבן

שקצת נכתשו בפטיש של שניצלים להוצאת מעט מהנוזלים החוצה. לחממם קלות במיקרו או לאדותם בסיר אידוי. ולהניחם על גרון כואב כמו צעיף, את הצעיף הנ"ל יש לעטוף בעדינות בניילון נצמד כדי לאגור את חום בפנים. מצויין לגרון עם בלוטות נפוחות. ולכאבי פרקים כמו ברכיים למשל. לכרוב ונוזלי הכרוב יש תכונה מטהרת. והם עובדים על ניקוז רעלים מהגוף דרך נקבוביות העור.נסו ותופתעו.

wan

New member
לכוויות - חובה להחזיק בבית שמן אתרי

לוונדר. מיד כשנכווים, או אם שמן התיז על העור. למרוח ישירות מהבקבוק. לא תשאר צלקת על העור.

wan

New member
שפעת עם חום גבוהה-קפה שחור עם

קוניאק. כן ספל קפה שחור עם קוניאק. זה מה שקיבלתי בהיותי נערה לא ממש ילדונת קטנה ,כשחליתי בשפעת ורעדתי מקור של חום גבוהה מאד. שותים ומתכסים בשמיכה עבה, להזעה טובה. מדהים כמה שזה עוזר.

למעלה