גווינת פאלטרו
C CharmingStrawberry New member 26/2/07 #19 ../images/Emo41.gifגווינת פאלטרו 1../images/Emo41.gif מתוקה!
C CharmingStrawberry New member 26/2/07 #20 ../images/Emo41.gifג'ון טרבולטה ואשתו../images/Emo41.gif או בת זוגתו..
C CharmingStrawberry New member 26/2/07 #21 ../images/Emo41.gifג'ניפר האדסון../images/Emo41.gif שזכתה בפרס שחקנית המשנה הטובה ביותר על הסרט נערת החלומות, ניצחון שהיה כ"כ צפוי אחרי זה כמובן ראינו אותה גם מופיעה יחד עם ביונסה ושאר משתתפי נערת החלומות על הבמה ושרה את שלושת השירים המועמדים לאוסקר שאף אחד מהם לא זכה
../images/Emo41.gifג'ניפר האדסון../images/Emo41.gif שזכתה בפרס שחקנית המשנה הטובה ביותר על הסרט נערת החלומות, ניצחון שהיה כ"כ צפוי אחרי זה כמובן ראינו אותה גם מופיעה יחד עם ביונסה ושאר משתתפי נערת החלומות על הבמה ושרה את שלושת השירים המועמדים לאוסקר שאף אחד מהם לא זכה
C CharmingStrawberry New member 26/2/07 #22 ../images/Emo41.gifג'ניפר לופז ומארק אנתוני../images/Emo41.gif פניו של מארק נראות נורא
C CharmingStrawberry New member 26/2/07 #23 אמשיך עוד מעט../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif אני הולכת להתקלח וישר שאסיים אחזור להמשיך יש לי עוד ממש ממש ממש הרבה תמונות שחלקן אשים רק מחר
אמשיך עוד מעט../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif אני הולכת להתקלח וישר שאסיים אחזור להמשיך יש לי עוד ממש ממש ממש הרבה תמונות שחלקן אשים רק מחר
C CharmingStrawberry New member 26/2/07 #28 ../images/Emo41.gifהלן מירן../images/Emo106.gif../images/Emo41.gif כמובן זוכת פרס השחקנית הראשית הטובה ביותר על הסרט "המלכה"
../images/Emo41.gifהלן מירן../images/Emo106.gif../images/Emo41.gif כמובן זוכת פרס השחקנית הראשית הטובה ביותר על הסרט "המלכה"
C CharmingStrawberry New member 26/2/07 #29 ../images/Emo41.gifהלן מירן 1../images/Emo106.gif../images/Emo41.gif
C CharmingStrawberry New member 26/2/07 #30 ../images/Emo41.gifהלן מירן 2../images/Emo106.gif../images/Emo41.gif
C CharmingStrawberry New member 26/2/07 #31 ../images/Emo41.gifוויל סמית../images/Emo41.gif שהיה מועמד לפרס השחקן הראשי הטוב ביותר.. באותו סרט שיחק גם בנו הקטן ג'יידן(המתוק!!!!!!!! )
../images/Emo41.gifוויל סמית../images/Emo41.gif שהיה מועמד לפרס השחקן הראשי הטוב ביותר.. באותו סרט שיחק גם בנו הקטן ג'יידן(המתוק!!!!!!!! )
C CharmingStrawberry New member 26/2/07 #32 ../images/Emo41.gifמשפחת סמית'../images/Emo41.gif האב-וויל, האם-ג'דה והבן-ג'יידן
C CharmingStrawberry New member 26/2/07 #33 ../images/Emo41.gifפורסט וויטאקר../images/Emo106.gif../images/Emo41.gif תגיבו על התמונות פורסט כמובן זכה על תפקידו הראשי בסרט "המלך האחרון של סקוטלנד"(אם אני לא טועה זה השם.. משהו עם סקוטלנד חח שכחתי)
../images/Emo41.gifפורסט וויטאקר../images/Emo106.gif../images/Emo41.gif תגיבו על התמונות פורסט כמובן זכה על תפקידו הראשי בסרט "המלך האחרון של סקוטלנד"(אם אני לא טועה זה השם.. משהו עם סקוטלנד חח שכחתי)
C CharmingStrawberry New member 26/2/07 #34 ../images/Emo41.gifליאונרדו דיקפריו../images/Emo41.gif שבא בלי בר .. לא ציפינו אחרת עם מי כן בא ליאו עם אמא
../images/Emo41.gifליאונרדו דיקפריו../images/Emo41.gif שבא בלי בר .. לא ציפינו אחרת עם מי כן בא ליאו עם אמא
C CharmingStrawberry New member 26/2/07 #35 ליאונרדו דיקפריו 1../images/Emo41.gif שהיה מועמד לפרס השחקן הראשי הטוב ביותר והפסיד את הפרס לפורסט וויטאקר
ליאונרדו דיקפריו 1../images/Emo41.gif שהיה מועמד לפרס השחקן הראשי הטוב ביותר והפסיד את הפרס לפורסט וויטאקר
C CharmingStrawberry New member 26/2/07 #36 ../images/Emo41.gifמארק וולברג../images/Emo41.gif שהיה מועמד לפרס השחקן המשנה הטוב ביותר על הסרט "השתולים" והפסיד את הפרס לאלן ארקין
../images/Emo41.gifמארק וולברג../images/Emo41.gif שהיה מועמד לפרס השחקן המשנה הטוב ביותר על הסרט "השתולים" והפסיד את הפרס לאלן ארקין
C CharmingStrawberry New member 26/2/07 #37 ../images/Emo41.gifמארק וולברג ואשתו../images/Emo41.gif או בת זוגתו.. לא יודעת אם הוא נשוי..
C CharmingStrawberry New member 26/2/07 #38 ../images/Emo41.gifמארק וואלברג 1../images/Emo41.gif שלא זכה בפרס