10 דברים שלא ידעתם עליי

dsol

New member
טוב יאללה

1. אני לא אוהב דברים מתוקים (עוגות,סוכריות,ממתקים,שוקולד וכו'...) 2. יש לי אובססיה לעטים שלי (עברי לידר גנב לי עט [נו חתם למישהי ולא החזיר את העט שלי] והייתי מזה מבואס אחרי זה שחסר לי עט !) 3. אני לא יודע לטפל בחיות מחמד אחרי זמן קצר אני מתייאש מהם ונותן למישהו אחר שיטפל בהם וזונח אותם ובגלל זה אין לי חיות מחמד (חוץ מ ^ שלא דורש טיפול בכלל) 4. אני לא אוהב את שייגעצ (ואני רציני , אני באמת לא אוהב אותם) אני נשאר בפורום רק בגלל האנשים (וגם בגלל שאני משועמם) 5. פעם (שהייתי קטן...בגיל 8 בערך...) למדתי קונג-פו והגעת לרמה של תחרויות אבל עזבתי את החוג ממש שבוע לפני תחרות בגלל שפחדתי לשבור יד (כי אח של חבר שלי שבר את היד בתחרות שבוע לפני התחרות שלי) 6. אבדה לי כל מוטיבציה צבאית ורצון לשרת בצה"ל אחרי 3 (והשנה התחלתי 4) שנים בבית ספר צבאי 7. אני לא מאמין באלוהים (חוץ מבנופר...
) 8. אני עצלן בטירוף ! (נו אבל אתם בטח יודעים כבר...) 9. יום שישי הקרוב יש לי שיעור נהיגה ראשון ! 10. אמממ והיה לי קשה מאוד לענות על השאלון הזה ~! חחח...אמממ...אני מאוהב קשות באפרת גוש !

invAsion

New member
ואני כמו סירה בים.. ../images/Emo103.gif

1. הייתה לי חברה בגיל שנתיים/שלוש (שעכשיו לומדת איתי בשכבה, וידידה טובה שלי) שקראה לאחיה הקטן על שמי, ואני קראתי לאחותי הקטנה על שמה. 2. במד"צים הייתי באלון, ואני יכול לדבר על המחנה ועל המד"צים ולעשות מוראל במשך ימים ללא הפסקה. 3. מאוהב בBlackfield
(הנה לכם, אני לא שומע רק היהודים) 4. העברתי היום פעולה ראשונה והגיעו רק 16 חניכים |: היה ממש כיף, הם חמודים. 5. אני לומד עם שי (מהפורום
), ונמצא איתו בקבוצה בתנועה. בונזו כבוד.. 6. שונא בריכה.. לא נכנס לבריכות.. רק ים. 7. אוכל סיני זה ה-דבר!
8. דיברתי עם כל חברי להקת היהודים (כמה וכמה פעמים) חוץ מ-מיטלמן.
9. צופה קבוע במכושפות, The O.C. , One Tree Hill ובאפי/אנג'ל. 10. הרחבתי מגמת ערבית. אהלן וסהלן. :X

אוי איזה חמודים!!

איכ ערבית איכ תנועות נוער איכ מד"צים הייתי פעם במד"צים כי היה חובה לעשות מחוייבות אישית בבצפר.. אבל אחרי איזה 3 פעמים כבר לא הלכתי לשם.. חחחח וקיבלתי בסוף שנה תעודת מתנדב או משו כזה.. טוב >.<

keeeren

New member
וואלה

ברוח הערבית.. חחחח מגרש ביתי (עילגת שכמוני
ודה או.סי רולז!!=]

../images/Emo121.gifבונזו גזע עליון!../images/Emo47.gif

אתה בא לפעולה היום, נכון? ומי זאת לעזאזל הידידה שלך מסעיף אחד?

../images/Emo121.gifוואלה? מגניב!!

האמת חשבתי על זה <טוב, זאת התמר היחידה שאני מכיר שבשכבה שלנו
> אבל לא הייתי בטוח=]

AvtipuS

New member
חחחח

בסוף כיתה ט' קיבלתי 100 בערבית אבל לא המשכתי לערבית כי זה בכלל לא מעניין אותי...

dsol

New member
אה ../images/Emo2.gif ?

נופר למה את נכנסת מהמשתמש של רון ?!

ס ט י י ק

New member
*מנסה*

1.פעם הערצתי את בריטני ספירס 2.אני כבר לא צמחונית 3.אני ממש מאוהבת בשיר אין לי אהבה קטנה של שירי מימון 4.אני לא סגורה על הנטיות המיניות שלי 5.אני לא ממש אוהבת להתאפר 6.אני רוצה להיות בן,ותמיד רציתי.כי אני חושבת שבנות זה עם דפוק ובנים שולטים. 7.גם אני לא ממש אוהבת את שייגעצ אבל סתם נשארת בפורום כי נחמד לי 8.אני אוהבת תפוחים ירוקים חמוצים קשים וקרים מאוד.[נו מה...אין לי מה לכתוב
] 9.אני מסוגלת להמשיך לישון יום שלם אם לא יעירו אותי 10.אני יודעת לבשל

dsol

New member
גם אני !

אוהב את התפוחים האלו וגם יודע לבשל

למעלה