10 דברים שלא ידעתם עליי

סקוויד

New member
איכס.. ../images/Emo75.gifים זה מבאס..

תמיד אחרי זה בא לי עוד משו ועוד משו ועוד משו.. ואז אני נהית שמנהה!

AvtipuS

New member
את רואה שבשר זה (טעים) רצח? אה הא!

התפוחים מזכיר לי שסבתא ז"ל שלי הכינה פעם תפוחים כאלה מתוקים בתנור וזה היה הדבר הכי טעים בעולם.

אוקיי

1. שלמהשהייתי קטנה, נכנסה לי נמלה לאף. 2. המשפחה שלי, משפחה אומנת. כאילו אנחנו מאמצים ילדים.. 3. אני לומדת בבצפר דתי (טוב יש פה חלק שיודעים את זה..נראה לי) 4. אני לא סובלת מאכלים תימניים.. ואני תימניה 5. פעם אחת לא התקלחתי במשך 4 ימים..
6. לא הייתי אף פעם בהופעה של היהודים, וזאת אחת הלהקות שאני הכי אוהבת (מהארץ כמובן). 7. אני אלרגית לעץ אגוזים.
כאילו זה עושה לי דלקת בעיניים אם אני נמצאת כמה זמן קרוב לעץ אגוזים.. 8. פעם הייתי אלרגית לאפרסקים o_O 9. עד לפני כמה זמן, הייתי בטוחה שמלפפונים חמוצים זה ירק אחר ... כאילו שיש שני סוגים של מלפפונים, את הרגיל ואת החמוץ.. 10. עד סוף היסודי (בערך...) חשבתי שקוסקוס זה אורז קצוץ. ועוד אחד.. 11. פעם התעצבנתי על חברה שלי ששמה לי סרט כתום על התיק..(כן תתפלאו, זה לא עניין אותי פעם..) אבל זה היה ממזמן.. שבקושי אנשים ידעו מה זה סרט כתום..whatever......

dsol

New member
קרן באמץ נו...

אפילו טובי קלטה ויש לה קליטה מאוחרת
אה אהה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

לא חחח

פשוט אסנת אמרה לי משו כזה טוב התבלבלתי בין אחים לבני דודים אבל את העיקרון זכרתי

לא.. אוקיי, הסיפור המלא-

לפני 4 שנים (עוד מעט אזכרה של 4שנים כאילו..) דוד שלי נרצח בפיגוע. אחרי שנה, אשתו נפטרה מסרטן(המחלה התחילה אצלה עקב הרצח של בעלה). ואז, כמובן, שלא ניתן לזה שיקחו את הילדים שלהם (6 ילדים. כן, המון...) ויחלקו אותם בין משפחות של האחים של האבא. היו מלא מלחמות במשפחה מי יאמץ אותם.. וכמובן שההורים שלי ניצחו..
ובכללי הם (הילדים) בעצמם רצו שאנחנו נאמץ אותם ...וזה.. בקיצור עכשיו אנחנו ממש משפחה ענקית.. ואין דבר יותר טוב מזה ..

keeeren

New member
וואו איזה כיף..

זה נשמע ממש ממש כיף.. אנשים טובים אתם..

יש לי עוד כמה:

- אני מתהה על מוזיקה אירית!! - היום צרחתי בבצפר "אני פרחה!! אני פקאצה!! אני זונה!! אני שרמוטה!! אני ערסית!!!!!!" עד שנגמר לי האוויר והייתה לי סחרחורת חיחי.. - אני סדיסטית כאילו אני מתעללת בחיות קטנות ומעצבנות. כגון: לטאות(לשרוף ולנתח להם את הגוף), חתולות(לפגוע בהם עם רוגטקה, ולשרוף להם את הגופות), נמלים(לשרוף/למעוך/להטביע אותם), חלזונות(לשרוף/למעוך), חגבים(גם..לשרוף או למעוך אותם עם אטבים חעחע) ולפעמים בתוכים(אבל הם חמודים,אני רק מציקה להם משעמום) - נשברה לי השן הקדמית(לא רואים את זה) לפני שנה וחצי בערך.. אפילו יותר. התרסקתי עם האופניים..
ועדיין (ולא השלימו לי את זה בגלל הגשר הזין הזה..) - הייתי בשרשרת הישראלית. השרשרת האנושית הזאת שעשו מגוף קטיף לירושלים... זה היה קצת מזמן (אגב העבירו דף מהגוש לירושלים..ואשכרה זה עבר אצלנו..) - חימצנתי פעם חצי גבה - צבעתי חצי ראש לכחול. טוב חאלס זהו

AvtipuS

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

9 ו-10 קרעו אותי XDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!

האמהאמ..../images/Emo80.gif

אוקיי. 1. שהייתי בכיתץה ג' חזרתי הביתה מחוגסוסים מאוחר ואמא שלי לא ידעה שנרדמתי בחדר וכל המושב חיפש אותי עד 11 בלילה. עד שאמא ראתה אותי בחדר... 2. בכיתה ו' אני ועוד מישי כתבנו מכתב איום על החיים של מישו לאיזה מישו... והביאו משטרה לתיכון והכל. 3.אין שום שנה מאז כיתה ו' שלא נכשלתי במקצוע כלשהו... [כל שאר הכיתות זה בלי ציונים...] 4.אני לא יודעת לבשל דבר חוץ מעוגות [עוגה] וחביתה. 5.מיימי לא ראיתי אפילו פרק אחד של כוכב נולד. 6.ישלי בלוג כבר משו כמו 7 חודשים!!! 7.אני אוהבת לצלם, לצייר ולעשות דברים מן כאלו. 8.שהייתי בכיתה ב' הייתי בחדר של חני [וקיבלתי אפילו חולצה!] 9.אני טרומפית השנה [תנועת בני המושבים.] 10. אמ.. נו. הבנאדם היחיד שפגשתי מהפורום זאת אורטל [טוליצ]=] חובודה ביותר:p

למעלה