10 סיבות לאהוב את...

CitizenErased

New member
../images/Emo41.gif10 סיבות לאהוב את...../images/Emo41.gif

אז בגלל שפול אאוט בוי הולכים לתת לנו 10 סיבות הלילה לאהוב את להקת הסמית'ס חשבתי שאנחנו צריכים לגנוב את הרעיון. אתם מוזמנים לתת פה רשימה של 10 סיבות לאהוב את הלהקות שאתם נהנים לראות בערוץ. מותר לחזור על אותה להקה פעמיים (ככה שאם מישהו כבר עשה על הלהקה שאתם אוהבים, מותר לכם גם
)

orw93

New member
10 סיבות לאהוב את../images/Emo205.gif

אינקובוס. 1. הם היו בארץ#$@$#@ [שזה הרבה!XD] 2. יש להם שירים יפים 3. יש להם סולן חמוד
4. יש הם נסיון 5. הם לא להקה של להיט וחצי! 6. הם עדיין לא התרפקו וחזרו 7. הם לא ממסוחרים [אני חושבת] 8. למרות שזה נורא "איני" להיות היום רוקר אימו שמתאפר הם לא 9. הם לא פחדו לבוא לישראל והם לא ביטלו את ההופעה! 10. יש להם סגנון יחודי. לדעתי בכולפן

Incubus Creep

New member
Incubus הכי טובים:)

בדיוק חשבתי על לכתוב עליהם גם אבל חפיףXD פאקקק אני אובססיבית ואני רוצה לתקן, ברנדון בויד הוא לא רק חמוד, הוא הרבה יותר מזה, הוא סמל סקסXD

GoldenBabe

New member
ממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

צפוי אבל זין. 10 סיבות לאהוב את Panic! at the disco: 1. בגלל שפשוט כל שיר באלבום שלהם טוב. 2. בגלל I wirte sins, not trafedies. 3. בגלל הקול המדהים של ברנדון יורי. 4. בגלל האיפורים המדהימים שלהם, בעיקר של ריאן. 5. בגלל היכולות המוזיקליות המעולות שלהם. 6. בגלל הסיבובי הופעות הממש ממש מושקעים. 7. בגלל שהם להקה יחסית חדשה והם ממש מוכרים בארה"ב ובריטניה. 8. בגלל הזכייה כוידאו הטוב ביותר בVMA. 9. זה היה חייב לבוא, בגלל שהם פאקינג סקסיים! 10. בגלל ריאן רוס, וכל מילה מיותרת...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif Fall Out Boy

1. הסגנון מוזיקה שלהם. 2. הקול של פטריק
3. הסולואים של הגיטרות. 4. הקפיצות והשגעונות בלייב. 5. המילים של השירים. 6. לשמוע אותם תמיד עושה לי טוב ומצחיק אותי. 7. הצרחות רקע של פיט XD 8. לא מזייפים בהופעות חחחחחחח 9. הם גם יודעים לשחק
10. פיט

GoldenBabe

New member
בדוסי XDDD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

סתם 'ני מניחה שהתכוונת למגרש ביתי XD ואני שונאת את ברוק [סופיה בוש] ופייטון [ברח לי השם XD] שתיהן התנשקו איתו

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני הייתי צריכה להיות שם!

רציני.. אני מסתכלת על פיט וזה פשוט אהמ. הייתי עושה לו טובה
אחד משלושת האנשים היחידים בעולם שהייתי עושה להם טובה! אולי ארבעה.. חח

Wild Eye Joker

New member
למה כולם מתלהבים מפיט../images/Emo12.gif

הוא אפילו לא נראה משו בכלל. |בורחת|

GoldenBabe

New member
הוא דווקא נראה טוב../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אבל הוא צומי אידיוט מטומטם ואם הוא לא היה כזה סקסי ומנגן טוב הייתי שונאת אותו. אני מעדיפה את פטריק, רק עם כמה ק"ג פחות
. [כשהוא רזה הוא פשוט קופי של ילד מהשכבה שלי. והילד הזה גם דומה לוויליאם בקט].

Wild Eye Joker

New member
מסכימה עם ההתחלה../images/Emo9.gif

כאילו. הוא באמת צומי כזה היי תסתכלו עליי אני מגניב ואימו. אבל בקשר למראה. אני באמת לא חושבת שהוא סקסי. הפנים שלו מעצבנות אותי. עניין של טעם..?

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif

אבל ברצינות;; הם לא משחקים טוב XD XD אולי באמת רק בבדוסי

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo12.gif את רצינית?

http://www.youtube.com/watch?v=P8riNeGf1R4&NR
תמיד נחמד לראות את זה כל פעם מחדש!

Wild Eye Joker

New member
10 סיבות לאהוב את MCR../images/Emo47.gif

1. כי הקליפים שלהם תמיד מושקעים ויפים [ חוץ מFLW שאכזב אבל גם הוא חביב^^] 2. כי הליריקס שלהם מעולה. 3. כי The Black Parade הוא פשוט גאוני. 4. בגלל הDVD שלהם. 5. כי הם יודעים לתת הופעה [יודעת מיוטיוב, וכולי מקווה שאני אדע גם מקרוב
] 6. כי הם עשו קאבר מדהים לAll I Want For Christmas 7. כי הם הולכים לארץ [?..אני מקווה]. וקצת שטחיות: 8. בגלל פרנק
. 9. בגלל ג'רארד. 10. בגלל מייקי.

למעלה