10 סיבות לאהוב את...

sapir lee

New member
../images/Emo45.gif

ממש אהבתי את הקאבר של All I Want For Christmas אני חורשת עליו והם עוד יבואו!

BabyShambles

New member
10 סיבות לאהוב את פלסיבו!

[כאילו זה לא היה צפוי שזה יגיע מתישהוXD] 1. כי בריאן\סטפן בהופעות זה ה-דבר! 2. בגלל הליריקס
אין דבר יותר מרגש מזה. 3. בגלל הקול הכלכך מיוחד של בריאן. 4. כי למרות הכל- התהילה לא עלתה להם לראש! 5. כי 'פרוטקט מי' בצרפתית זה כלכך יפה! 6. כי בריאן שר בצרפתית! 7. בגלל הלחנים. 8. כי הקליפים שלהם כלכך מיוחדים, מהקליפים שגורמים לך לחשוב קצת [הרבה><] 9. בגלל הDVD הכלכך שולט של מדס! 10. בגלל ננסי בוי!!!!!!!!!111 [יאבאלולו כמה סימני קריאה
]

chronophobia

New member
10 סיבות לאהוב את AFI ../images/Emo101.gif

10. יש להם שירים כמעט בכל סגנון. 9. אין עוד סולן שיודע להתאפר כמו דייבי D: 8. יש להם מועדון מעריצים ענק. 7. יש להם ליריקה מדהימה :] 6. הם היחידים שיכולים לעשות קאבר לדה קיור בלי להרוס את השיר. 5. הפורום הרשמי שלהם שליטע. 4. כל אחד מהם מוכשר 3> 3. השיער של דייבי וג'ייד שליטה. 2. הם ממש טובים בלייב. 1. הם AFI. ולא צריך סיבות בשביל לאהוב אותם. הם מדהימים. *שמה את דיסמבראנדרגראונד ברקע*

sapir lee

New member
10 סיבות לאהוב את...

אוונסנס!1 ) בגלל האלבום החדש THE OPEN DOOR שהוא פשוט מהמם 2) בגלל האלבום הקודם FALLEN שהוא גאונ י3) הם מופיעים ממש טוב בלייב 4) בגלל השירים השקטים שלהם, שהם ממש יפים ומרגשים 5) בגלל הקליפ של EVERTBODY'S FOOL והמסר שהוא מעביר 6) בגלל טרי בלסמו שהוא גיטריסט מעולה! (מי צריך את בן בכלל??) 7) כי הם נשארים צנועים והתהילה לא עולה להם לראש 8) בגלל הDVD שלהם, והקטעים השווים מאחורי הקלעים! 9) בגלל איימי, כי היא מצחיקה, חמודה, מוכשרת ויודעת להתלבש!!! 10) בגלל הסינגל הבא שלהם SWEET SACRFICE שלדעתי הקליפ שלו הולך להיות שולט! אז תאהבו אותם

CitizenErased

New member
הכי ברור שבעולם...

מיוז 1. בגלל ההופעות ... http://youtube.com/watch?v=ryxfVB_MIfA (הם לא סתם זוכים בפרס על ההופעות בכמעט כל חלוקת פרסים שיש
) 2. כי יש להם שיר של 30 שניות שכל המילים שלו זה Fucking Motherfucker 3. בגלל אוריג'ן אוף סימטרי 4. ...ושהם לא מתביישים להודות בעובדה שהם כתבו והקליטו את רוב האלבום תחת השפעה של פטריות קסם 5. בגלל שהם לא מפחדים להקליט שירים ממש מוזרים כמו Hoodoo וCon-Science (אתם מוזמנים לחפש, לשמוע ולהסכים איתי
) 6. כי למרות שהם מופיעים בארינות ענקיות הם עדיין עוצרים וחותמים למעריצים לפני/אחרי הופעות (שלא כמו להקה שהייתה עכשיו בארץ ואני לא אזכיר את שמה ארמ!!) 7. בגלל שאיכשהו לצד קליפים מושקעים כמו של Knights of Cydonia וSing for Absolution הם מצליחים להוציא קליפים שעולים בקושי 100 דולר כמו הקליפ של Stockholm Syndrome ושל Dead Star 8. בגלל שלכל אחד מהם יש לפחות שיר אחד בו הוא מוכיח את המקסימום של היכולות המוזיקליות שלו 9. בגלל שהם מכרו את כל הכרטיסים להופעה הראשונה שלהם באצטדיון וומבלי (90,000 מקומות) ב45 דקות והכריזו על הופעה נוספת יום אחר כך 10. בגלל האובססיה של מאט לחלל ותיאוריות קונספירציה והעובדה שהוא תמיד היה חנון ואאוטסיידר ועם זאת הוא לא נהיה אימו לגבי זה

Rose131

New member
10 סיבות לאהוב את HIM.

תגידו לי שזה צפוי. 1.הקול של וילה כמובן, שהוא פשוט מדהים ומוכשר ואיך שהוא מגיע לטונים גבוהים נורא ונמוכים נורא זה פשוט מדהים. 2. הסולואים של ליילי. כי הוא ממש מוכשר. 3. היופי (כן, למרות שהוא נשי.) של וילה. יש פה כמה וכמה אנשים שיסכימו איתי שהוא אחד האנשים הסקסיים שאי פעם נוצרו. 4. הראסטות של ליילי, ואם כבר- אז השיער שהיה לו לפני הראסטות, שהוא פשוט התגלמות השיער המושלם. 5. For You. כי הוא מדהים. 6. הם המציאו ז'אנר משלהם, מכאן נובע שהם הכי טובים בז'אנר. תראו לי להקה אחרת שקיימת רק קצת יותר מעשור וכבר היא הכי טובה בז'אנר? 7. כי הם המציאו סמל(?) 8. בגלל הקליפים היפים 9. בגלל הליריקה היפה 10. בגלל הפורום בתפוז, דה.

SainTonix

New member
אם הולכים על דברים צפויים..

10 סיבות לאהוב את גוד שארלוט 1. הליריקס המעולה של האלבום Chronicles 2. מוזיקת הפאנק-פופ הכי טובה שיש בYoung and Hopless 3. יש קצת מסר בשירים, לא מתבכיינים כמו רוב להקות האימו שקיימות 4. כי יש את בילי והגיטרה המדהימה שלו (גם שלי, אבל זה לא קשור), והוא אחלה אמן, וגיטריסט ומעצב וכו' .. 5. ג'ואל סולן מעולה 6. להקה של הופעות חיות (באמת צריך ללכת להופעה שלהם בהזדמנות.. ) 7. כי כל אלבום שונה מהאחר והם לא ממחזרים חומרים.. בניגוד ל.. המון אחרים חח 8. האתר הישראלי שלהם כל כך "שליטעעעע" 9. כי כל קאבר שהם עושים נשמע מעולה 10. כי יש להם שם כל כך חסר משמעות כמו Good Charlotte . ובכללי, אני לא צריך סיבות לאהוב אותם... הגעתי למסקנה הזאת, אני כבר בכלל לא אוהב אותם... אני מכור אליהם.. =]

milkofamnesia

New member
10 סיבות לאהוב את בלוק פארטי

1. כי סיילנט אלארם אלבום מעולה 2. בגלל קולות הרקע של גורדי 3. בגלל קטעי הבאס של גורדי 4. בגלל שיש להם סולן שחור!!!! 5. ומתופף סיני!!! 6. בגלל הבי-סיידס המעולים 7. בגלל המבטא האנגלי בשירה 8. בגלל שהם המציאו פונט משלהם bloc font 9. בגלל האהבה הכמעט הומואית של קלה וראסל 10. הם הופיעו עם מטריק, עוד להקה ממש טובה.

למעלה