100 סיבות למה כדאי ל-PATD לבוא לארץ

chen010189

New member
72. כדי שתהיה לי סיבה לתקוע בחצוצרה../images/Emo11.gif

9 אין דה אפטרנון עושה לי חשק לקחת חצוצרה והם במילא לא שמים את זה בגרסת לייב

chen010189

New member
73. כדי שאני אוכל סוף סוף לנצל את הפרוטקציה

שיש לי עם כמה מלונות 5 כוכבים בארץ
ואם הכרטיסים יימכרו דרך גרבר אז גם שם

chen010189

New member
74. כי אני מתה לשאול את חנהי....

"איפה ברנדון יותר חתיך בלייב או בתמונות/וידאו?"

chen010189

New member
76. כדי שגם פאניק ילמדו לדבר עברית!

"And before we sing the last song" קהל: "nooooooooooo
" "I'm sorry... we want to say some words in Hebrew...yeah we tried to learn it for you *אומרים את מה שכל אמן "לומד" להגיד* SHALOM ISRAEL ANAHNU OHA...OHAV...IM OT...HEM? HAHA YES, ANAHNU OHAVIM" ryan: "MEOD, YES" *מתחילים לנגן* "TODA RABA"

chen010189

New member
77. כדי שהם ישירו את השיר שכתבתי להם:

Oh, how it's been so long We're so sorry we didn't come before We were busy singing songs in another countries ורצוי בתור הכנה לאלבום הבא

chen010189

New member
78. כדי שבכותל המערבי יהיה גם פתק מהם

וכל האינטרנט יהיה מוצף תמונות של פאניק על רקע הכותל המערבי

chen010189

New member
79. כדי שנדע שנראה אותם עוד הרבה

למה? כי כמו כל אמן.... "אנחנו עוד נחזור" ולא, אל תצפו לתשובה מתי

chen010189

New member
80. כי אני סקרנית לדעת מה ברנדון יעשה

כשהוא יגיע לחלק של "א בטר פאק..." יש לאמנים נטייה לשיר את השירים שלהם גם בפנטומימה תוך כדי עם תנועות סטייל "אנחנו שרים לחרשים שבניכם"

3has3

New member
../images/Emo112.gif כי עם חברה של ריאן תבוא

נזרוק עליה דברים D: הידד לנו XD

3has3

New member
../images/Emo112.gif 83.

כי רק בישראל [נראה לי] יש את פרסומת הארנבים הצבעונים המקפצים המפחידים הכועסים כמו ארנבים D:

3has3

New member
../images/Emo112.gif 84

כי אנחנו סווווווו מגניבים XD הם חייבים לראות אותנו

3has3

New member
../images/Emo112.gif כדי שיגידו לנו

למה ספנסר היה הפיל בניין
וג'ון הסוס D:

3has3

New member
../images/Emo112.gif כדי שכשהם יבואו

מישהי [אני מתנדבת XD] תצעק:"הנה ברנדוןןןןןןןןןןן" ואז נרוץ ונשבור את דלת הזכוכית החדשה [XDDDD] ונהיה מפורסמים בדף הראשי של תפוז D:

chen010189

New member
את מתנדבת?

"ונהיה מפורסמים בדף הראשי של תפוז D:" עלק אני כבר רואה את הכותרת הראשית בוואלה "צעירה בת 15 נפצעה קל מדלת זכוכית במהלך הופעה של פאניק אט דה דיסקו 17.3.08 22:03 מאת: חן מירון צעירה בת 15 נפצעה אמש מדלת זכוכית שהתנפצה במהלך הופעה של פאניק אט דה דיסקו כידוע הלהקה נחתה אתמול (יום ראשון) למטרת שתי הופעות בארץ. "רציתי לחוש את בשרו של הסולן של הלהקה שאני הכי אוהבת!" טענה הצעירה. ברנדון מסר לוואלה ! חדשות כי "חבל, סטוץ ישראלי נשמע טוב לגמרי. צר לי שפספסתי את ההזדמנות אך אני ושאר חברי הלהקה מוסרים לה החלמה מהירה...מאוד מהירה |גבות|" ממנהל הלהקה לא נמסרה תגובה. המשטרה חוקרת את נסיבות האירוע." תגובות: 7. מסכימה עם תגובה 3 =] (ל"ת) מגיב: כוסית אש 5:55 6. מיזה פאניק? תפסיקו להביא להקות פופ לארץ! (ל"ת) מגיב: המבין במוזיקה 5:47 5. שיואו איזה חמוד ומתחשב (ל"ת) מגיב: לא פאקצה 2:36 4. מסכנה, שתרגיש טוב אמן! מגיב: צדיק בסדום 2:35 3. ברנדון חולה'לך על התחת (ל"ת) מגיב: ברביונת 1:69 2. 1 י'טמבללללללל (ל"ת) מגיב: חכם 2:34 1. אני ראשון!!!!!!!!11 מגיב: קרוקודיל 3:45 תגידו שלא מתאים לי להיות כתבת בוואלה

למעלה