15/7מקסיקו-"לשחרר את רוברטה"

bigmomentom

New member
ודווקא את הסירטון הזה לא העלו

מיגל ואמא שלו והוא בוכה. איך התבאסתי!

bigmomentom

New member
לא אין!

כל הסירטונים לקוחים הפעם מהפורום של דולסה. אצל אנהי לא העלו (מי יודע לאן נעלמה ז'אנט שמעלה כל הזמן... אולי היא תעלה את זה בהמשך היום)

bigmomentom

New member
בדיוק! הם לקחו מהפורום של דולסה

אני חושבת שז'אנט נסעה לראות הופעה של הלהקה בטיחואנה ולכן היא לא שמה היום את הסירטונים.

סוכריה16

New member
../images/Emo46.gif אוחח איתה! היא תראה את פונצ'ו

חח אבל דיי! לילדה הזו ממש מגיע1 האי כזו טובה.. כמה היא מעלה! וכולם כבר מנצלים אותה... מסכנה!

bigmomentom

New member
היא כבר ראתה אותם!

היא פירסמה את כל התרשמותה מההופעה בפורום של אנהי. היא פירטה שם על כל אחד איך הוא לפי דעתה.

bigmomentom

New member
הנה הקישור

http://foro.univision.com/univision/board/message?board.id=anahi&message.id=73066 איכפת לך לתרגם את זה לכולנו?

סוכריה16

New member
אוקיי אני מנסה ובו בזמן קוראת1

כמו שאתםן יודעים פגשתי את מימי, חח, וכבר מסרתי לה ד"ש ובלה בלה בךה חעחעעח, מגניבה הבחורה. אבל אוקיי.. לו זו הנקודה. הגעתי לפנ ב 7:15 ואני חשבתי שאני אאחר מאוד ולא הכל היה מהיר.חח.. חוץ מזה, מכבדים את המקומות, ההופעה הייתה טובה, אתם כבר יודעים, כל מה ששרים, חח... אבל מילא, האמת האמת שהתסחררתי, כי או שרצתי לראות אותם או שחזרתי למקום וצעקתי. ההופעה! ההופעה התחילה עם REBELDE, OTRO DIA QUE VA, SANTA NO SOY חחח.. האמת אני לא זוכרת הרבה סדר, כולם הפתיעו אותי חח האמת, חשבתי שהם לא שרו טוב, וגם אחר כך גיליתי שזה פלייאבק!! *** דיקלה: אוקיי אני אתחיל למהר עם זה *** בכללי, כולם שם מאוד מעודניפ, מה שכןף הם רוקדים מאוד יפה, פונצ'ו וכריסטופר התקדמו כמה צעדים לעברי ואני כזה: ווווווואאאאאאווווווווו.. לאכול אותם! חעחעח.. כריסטיאן- הוא לא מכוער! חעחע.. האו כבש אותי, שר יפה, יש לו חיוך יפה! כריסטופר= כריסטופר הוא אחלה ילד חעחע, ראיתי אותו באור שונה! Cפונצ'ו- הכי מגניס לטעמי, כשהוא היה עם הדיסק שך "טאוור הפקות RBD" הא חזר לצד ששמה הייתי חחח, ואני ובת דודה שלי רבנו "הוא ראה אותי.. לא הוא ראה אותי!" חחח אנהי- לאנהי הביאו פרחים, דברים לשיער, וכ"ו וכ"ו. רוקדת יפה, אבל לא יודעת, ראיתי אותה קצת "כבויה", היא התקרבה לקהל אבל לא יודעת, היא הלכה בעייפות, אבל היא מאוד מגניבה, היא החזיקה במתנות חח.. מידי פעם היא באה לצד. ששם הייתי אבל שרה לאחרים חח איזה טיפש שישב בצד גם, רצה שאנהי תחזור, תחשבו על זה, כל רגע הוא צעק לה אנהי אני אוהב אותך, כמו למאייטה ולדולסה. דולסה- שרה טוב, וגם רוקדת טוב, אבל לא יודעת , לא ממש שמתי לב אלייה חח מאייטה- מאוד יפה אהה, שרה מאוד יפה, מתאה חן בעיניי מאוד, מאוד מגניבה, היא כן חזרה כמה פעמים לאיפה שישבנו.. בגלל הטיפש שסיפרתי לכם עליו חח בקיצור, ההופעה הייתה טובה, אני אהבתי! אהה שכחתי, בטחואנה, אוהבים הכי את דולסה. גם לאנהי צעקו, אבל לא כל כך הרבה כמו שלדולסה! חח למאייטה אני צעקתי חח, כי בגלל שאומרים שלא שמים עלייה בהופעות, אז אני אמרתי לעצמי בואי נצעק לה.. דרך אגב, אנהי, קרעה אותנו! היא נפלה, ובחלק אחר המקרופון של דולסה איבד קשר לסאונד ובלי כוונה- אנהי לא יכלה להתאפק ולשמור ת'צחוק לעצמה חחחחחחחחח היא ופונצ'ו נורא מסתדרים, משחקים יחד הרבה, מממ... ועם כריסטופר רואים שהם מסתדרים טוב, אבל כמעט לא משים אחד על השני, אני חושבת

סוכריה16

New member
אני חושבת שעכשיו

מי שהכי הרבה קשר היה לאנהי איתו, זה כריסטיאן. אני חושבת שזה הכל, נראה.. לא שכחתי לי כלום?! אם שכחתי משוו מחר אני אספר לכם, אני הולכת לישון... אהה כן שכחתי!! אני שונאת את הפקקים של בעיר הזו! זה היה סיפור להגיע לבית שלי חחח סוף! דיקלה:יפה להההההההההההההההההה! אני מקנאה בה כ"כ!
איזה שינה טובה הולכת להיות לה חח

למעלה