1x03 - Nanette Babcock

אממממממ....

נראה לכם שימשיכו להראות את ההוא שעשה לעצמו ברית? אותי אישית זה ממש הגעיל אז אני מקווה שלא יראו את זה שוב...

אהההההההההההה!

כשהדוקטור ביקש ממנו להראות לו מה הנזקים ואז המצלמה ירדה כזה למטה והייתי בטוח שעומדים להראות את הזין שלו וכבר עצמתי עינים כי זה ממש הגעיל אותי!!! איזה מזל שבסוף לא הראו כלום....

noooga

New member
חחח כן, הא?

בעעע.. אם היו מראים את זה הייתי מתה..! איכס והוא חתך את הצינור של השופכה (אני צודקת?) זה עשה בי צמרמורת.. גם עכשיו.. אוי פאק זה דוחה!

hadar 6

New member
זה סידרה לגיל 14 ומעלה.....

אין סיכוי שהיו מראים את הזין שלו .....

WORLRL

New member
../images/Emo42.gifתמונות של הבן של המנתח הפלסטי

זה שעשה לעצמו את הברית.... יש לו אתר או משהו?! תודה

Riot Boy

New member
אבל לא...../images/Emo168.gif

יענו אבל אתה לא מבין את הנקודה... היא לסבית עם סופיה בוש!!!!! כשהיה כתוב בהתחלה של הפרק guest staring הייתי בטוח שיראו את סופיה ליותר משניה ורבע... וגם בפרק הבא היא תופיע... אבל לא רוצה רק שניה ורבע... יואו מחר יש כבר מגרש ביתי ואז יהיה זמן איכות שלה על המסך

noooga

New member
איזה פרק.... וואי וואי..

כל שניה פחדתי שמישהו ירצח מישהו.. וגם כשמייקל ג'קסון נכנס לשירותים חשבתי שהוא יתאבד.. מזל שלא.. מסכנצ'יק. איכשהו התעודדתי שהיא לסבית ולא עם איזה בחור אחר במיטה.. אם כבר אז עדיף ככה.

hadar 6

New member
חחחחחח.....

ברגע שהוא עמד להיכנס לחדר זה היה כל כך ברור שהיא עם מישו אחר..... בהתחלה באמת חשבתי שהיא עם בחור אחר , זה היה קצת שוק לגלות שהיא לסבית ! זה מה שאני כל כך אוהבת בסדרה הזאת ....

למעלה