1x03 - Nanette Babcock

MAN MADE GOD1

New member
אחלה פרק!

2 לסביות בחדר! למה הוא לא נכנס?! ממש עצוב שהיא התאבדה בסוף...:( והזקנה הזאת, ממש מגעילה... בעעעעע!

MAN MADE GOD1

New member
ברור שהיא מסכנה...

כן, כן.. גם אני חושב שהיא בודדה והכל... אבל היא קצת מתנשאת וצבוע..

IkMfNiY

New member
פרק טוב! ../images/Emo42.gif

אהבתי. חחח, המייקל ג'קסון בהתחלה שעשע אותי P: היה ברור שמאט יגלה שהיא בוגדת בו עם מישהו, לא חשבתי שזו תהיה בחורה :X הקטע עם ההיא זקנה היה חביב, בסופו של דבר, נראה לי שמעט מאוד בנות לא חושקות בכריסטאן P: הקטע עם השמנה היה צפוי ודי בנאלי, אבל חביב. יעל

TillsWIFE

New member
אשכרה גוף מהמם......./images/Emo99.gif

יש לו אתר?!?!? למישהו יש תמונות שלו?!?!?! כשכריסטיאן היה צריך לשכב עם הזקנה מה זה ריחמתי עליו... כל שניה עשיתי "איזה מסכן, איזה מסכן.." וחברה שלי עושה לי "מה אכפת לו? במילא הוא שוכב עם כל אחת.." וגם עצוב לי קצת על מאט, כי בפרק בקודם הוא אמר לכריסטיאן שונסה תהיה הראשונה שלו והא נאמן לה ובסוף הוא גילה אותה עם מישהי... למרות שעם בת זה פחות משנה... וגם זה היה עצוב שבסוף הוא אמר לאבא שלו שזה בדיוק כמו שרצה איזה מסככככןןןן... זהו עד כאן הגיגי נפשי...

ShiRooSh4

New member
פתחו כאן שרשור לני כמה זמן../images/Emo122.gif

ואני איתך בכל מילה.. שהוא נשאר רק עם תחתונים חשבתי הוא באמת יעשה את זה..למרות שבאותו זמן חשבתי גם על דברים אחרים
ואני לא יודעת אם יש לו אתרים..חפשי בגוגל..

jointstriker

New member
הסצינה של ונסה היתה מעולה-לא פחות.

אני הייתי משוכנע שהוא יתפוס אותה עם בחור,אבל מודה שלא צפיתי שזו תהיה בחורה. גאוני. ואני גם לא כ"כ מבין למה זה מפריע לו. אני מבין לגמרי שבנות שעושות אקטים מיניים עם בנות אחרות, עם בחור זו כבר בגידה.

MAN MADE GOD1

New member
אני דווקא מבין אותו

תראה... יכול להיות שהוא פירש את זה כאילו היא לא נמשכת לבנים ואז יש לו בעיה...:\ אם היא לסבית לא יהיה לו סיכוי איתה...

jointstriker

New member
בנות אוהבות לעשות את זה בלי קשר

להעדפות המיניות שלהן. זה פשוט קטע של בנות , שהם אוהבות אחת את השנייה , אז הן נוגעות בעצמן ומתנשקות וכאלה......לא ביג-דיל.

hadar 6

New member
חסרה פה דעה של בת !

בנות לא סתם באות ונוגעות אחת בשניה ..... לא לפי מה שאני יודעת לפחות ! כשאני חושבת על זה... יש אפשרות שהיא מתעניינת ורוצה לנסות אבל אם זה קבוע אז גם לכם בטח ברור שהיא לסבית !

jointstriker

New member
ידידות שלי עושות את זה הרבה כשאנחנו

יושבים בסטלה כל החבר'ה. לא ביג דיל. זה לא בקטע של מין אלא סתם חיבה אחת לשניה.

jointstriker

New member
בטח. חופשי. בקטנה,לא בי"ד.אפילו הן

מתנשקות מול המורים.(לא בהתחרפנות , אבל מתנשקות,וזה עוד בי"ס דתי)

jointstriker

New member
תרגיע,אה? ../images/Emo8.gif.

הן לא "נותנות".רק שזו דרכן להראות אהבה.(ומי אני שאתנגד????)

למעלה