1x05 - Kurt Dempsey

Rachel47

New member
../images/Emo41.gif1x05 - Kurt Dempsey../images/Emo41.gif ../images/Emo15.gif

עוד שעה ורבע מתחיל מה שמציק לי מאוד...שימו
...באתר הרשמי לא שינו את התקציר...כאילו..תקציר הפרק יופיע אחרי הפרק
מה זה משנה כבר אחרי שזה שודר
בכל מקרה... תהנו מהפרק... ותגיבו כאן אח"כ

~ביקורת~

עלילת כריסטיאן- נהנתי מכל רגע
משוכנעת יותר מתמיד שאני מתה על הדמות, מתה על השחקן... כפרה עליו !!! עלילת שון-ג'וליה... פשוט סבלתי... ממש הרגשתי שאני לא נהנת, היה משעמם ונמאס ובנאלי... אני מקווה שהפרק הבא יהיה קצת יותר טוב.

miss_t

New member
פרק טוב.....

חבל שלא משכו את ההריון עוד פרק אחד... כאילו- מעלים את נושא ההריון ובאותו פרק היא עוברת הפלה?!? יותר מידי מידע לפרק אחד
זה נראה כאילו זורקים את המידע הזה כי אין מספיק זמן לעשות פרק נורמלי. אהבתי את הקטע שמאט אמר לאמא שלו "למה את עושה את זה שוב" - זה היה מעציב כזה אבל סבבה. והקטע שכריסטיאן הלך לקבוצת תמיכה הזו- והתומכת שלו שכבה איתו אחרי שהיא לא הייתה עם בסטוצים 8 חודשים, והוא העיף אותה מהמיטה שלו והסביר לה את המצב- והיא כמו מפגרת השתכנעה. הקטעים הטובים היו שכל הזמן שון השווה את היחסים בינו לבין אשתו לבין היחסים של הזוג היפני הזה... אוי והבעל ששבר לאישתו את האף
אווצ'!!!!!! ד"א- שון הזה יותר מידי קנאי- מה נסגר איתו?! בסה"כ הקפיץ אותה לבית חולים!!! אחלה פרק, למרות שהוא היה כזה מהיר ומלא מידע שהיה יכול להכנס בשני פרקים...

b u s t e d

New member
../images/Emo45.gifזה בדיוק מה שאני חשבתי! ../images/Emo109.gif

כשראיתי תפרק הזה ממש לא הבנתי למה הם סיימו עם ההריון כל כך מהר..! הם היו יכולים בכיף לעשות עם זה איזה 4-5 פרקים. לא אהבתי תקטע הזה.. בעיקרון היה פרק נחמד... לא יותר. אבל איך הוא יכל לשבור לה את האף?!

Rachel47

New member
יייוווואאאאווווו רנייייייי../images/Emo46.gif ../images/Emo15.gif

(זה היה די צפוי אגב
)

RenanaD

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo131.gif

כבר אמרתי לכם פעם שאני לא מהרעות שמכריחות אנשים לרדת בהודעות רק כדי למצוא אייקון, נכון?!

Rachel47

New member
כן כבר אמרת ../images/Emo15.gif

אז למה לעשות את זה לאנשים..
בעיקר בעלי
חלש..כמוני

RenanaD

New member
לא נורא, תמיד יש ../images/Emo115.gif! ../images/Emo131.gif

(תחשבי שזה תרופה
)

Rachel47

New member
טוב...דעתי על הפרק ../images/Emo15.gif

ככה... פרק חביב...לא מזהיר במיוחד... הקטע עם ההריון...ראו מההתחלה שג'וליה לא רצתה את הילד וטוב שהיא הלכה להמשיך ללמוד כי זה מה שהיא באמת באמת רוצה. ההוא ששינה א תהעיניים שלו..איכס..אבל עדיין..true kove
...זה היה נורא חמוד..חח ובסוף גם לא האמינו לו..חחח עכשיו הוא סתם נראה כמו מפלצת מעוותת.אבל שיהיה... אוייי זאתי עם האף...משוגעת
...והקטע הזה ממש זיעזע אותי כי אני עברתי ניתוח באף (לא..לא פלסטי) והפחד היחיד שהיה לי מהסדרה הזאת זה שיראו ניתוח אף..הנה משו שלא רציתי לראות... תגידו...רק לי נראה שהחבר הזה של ג'וליה מבהצפר..הומו..לא יודעת...זה נראה קצת ככה..זה גם מסתדר עם העלילה...שון מקנא בו..והקנאה בטח רק תגבר..ואז בסוף יגלו שהוא הומו..חח זה יכול להיות ממש מצחיק
אוקה..גרייס וג'וליאן...זה היה כל כך ברור
אהבתי גם איך שהיא הלכה אח"כ בלי להגיד כלום... חבל..דווקא היה נחמד אם היה ביניהם משו רציני לא
היא הייתה מפסיקה ללכת כאילו תקוע לא מקל בתחת..וג'וליאן היה בקשר רציני שזה כבר משו מרענן ביותר...אני מאוד מקווה בכל מקרה שיהיה ביניהם משו...

למעלה