1x05 - Kurt Dempsey

../images/Emo24.gifביקורת על הפרק.../images/Emo163.gif../images/Emo26.gif

אבל לפני הכל- התחת הלבנוני של ג'וליאן מקמהון. רק אני חשבתי שביחד עם גופו השחום הוא דומה למילקי-טופ?
אבל בתכלס, פרק טוב. לא רחוק ממעולה. זה מה שאני אוהב בניפ/טאק. בפרק אחד יכול לקרות כל-כך הרבה.. שזה ממש מפחיד. כל פרק עמוס עמוס עמוס בעלילה. ווהו! מעניין, מותח, מגניב, ניפ/טאקי.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifזובים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Kill Bernard

New member
פרק טוב, נראה לי.

לא הראו כמעט את מאט, זה היה נחמד. ודבקא לא שמתי לב שהייתה יותר מידי עלילה, או משהו שהיו יכולים להכניס בכמה פרקים. להפך, היו כמה קטעים שחשבתי שיפסיקו כבר להראות את כריסטיאן חושב על לזיין או מזיין או פשוט יורד על נשים עם סימני מתיחה. אבל בסה"כ כן, זה הפך את זה למעניין, מה גם שככה זו הדמות, אז, אממ, שלא יראו מה המוח שלא חושב כדי לאפשר את זה לצפיה לבני 9 משועממים?
והפריעו לי באמצע הפרק.. ג'וק עצום. עף מעלינו. לי זה לא הפריע, אבל כמובן שהיו חייבים להרוג אותו. המון ספריי (ריח נפלא), וכמה מעיכות נעל, בתוספת קולות מחיצה נפלאים. רוב הזמן די המשכתי להסתכל אבל היו כמה קטעים שגססיסת הג'וק טיפה הפריעה לריכוז. כמעט פספסתי את הבעל מרסק את האף עם פטיש, אבל רק כמעט.

IkMfNiY

New member
לא ראיתי את הקטע הזה :X ../images/Emo42.gif

שהוא ריסק לה את האף P: העברתי ערוץ או משהו. ולמאט היה בערך משפט אחד בכל הפרק: "מה יש לאכול הערב? אוי, מה זה הריח הזה? מישהו מת פה?". יעל

IkMfNiY

New member
ראיתי במקביל את ג'וליאן... ../images/Emo42.gif

בדיוויד לטרמן. היה כיף לשמוע אותו מדבר על ניפ/טאק ובמקביל לראות P: פרק נחמד =+= אין לי הרבה מה להגיד עליו P: מעניין אם יש אנשים כ"כ לא שפויים גם במציאות [לבקש מחבר שלך שישבור לך את האף בשביל שתוכלי לעשות עוד ניתוח אף, למתוח את העיניים שלך כדי להתחתן עם חברה שלך]. יעל

limors2

Active member
התחלתי ממש לאהוב תקטעים של../images/Emo54.gif

הניתוחים.... זה כבר לא מגעיל אותי, וזה ממש מעניין!!! והיה פרק יפה...... חחחח אהבתי איך שהוא גרם לזאתי לחזור לסטוצים...
ואיך היא מתעצבנת עליו אחרי זה...

יעז

New member
זה היה פרק נחמד.. ../images/Emo108.gif

אהבתי את הקטע עם ההריון, וכריסטיאן. זה רק אני או שהוא שכב עם שלוש נשים ביום?
בכל מקרה, לא ציפיתי לראות את ג'וליאן מסתובב לו בביתו כמו נודיסט. ויש לו חיוך מהמם
הוא צריך לחייך כל הזמן. אהבתי את מה שכריסטיאן אמר לזאת מהגמילה על שאנחנו עפר ואפר.. פרק נחמד.

RE17

New member
פרק מעולה...

הקטע הכי מהנה בפרק= התחת הלבן של ג'וליאן... הקטע הכי עצוב=ג'וליה וההפלה. מסכן שון הוא באמת רצה את הילד...וג'וליה מעלה לי ת'פיוזים. הכי מזעזע=הקטע עם האף...אווץ' הכי מרגש=כשהאישה היפנית התקשרה לשון מהאירוסין שלה...זה היה ממש מרגש. הכי באסה=כשכריסטיאן העיף את הכונפה מהמיטה.יפה כריסטיאן! תגובה לאלה החושבים שהיה עדיף למשוך את עניין ההריון-אני ממש לא מסכימה. זה מראה עד כמה הסדרה הזאת מבריקה ולא צריכה למשוך דברים מפרק לפרק כי אין להם יותר עלילה.אם אתם רוצים שימשכו לכם עלילה כמה פרקים פשוט תצפו בטלנובלות... סליחה על המגילה ומצפה לפרקים כאלה עוד ועוד... מואה, רעות.

בשבוע הבא - התכנית תשודר בשעה 22:30

באשר לתקציר - את חושבת שכדאי לפרסם אותו לפני שידור התכנית? התקציר כתוב בצורה מאוד מפורטת, או שמא אכתוב אותו פחות מפורט?

Rachel47

New member
אהה את כותבת את התקצירים../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

ח"ח
..באמת השקעה ענקית
ואני חושבת שאלה שלא רוצים ספויילרים לא ייכנסו לתקציר בכל מקרה לפני הפרק אז אפשר לפרסם לפני.. והפירוט...כן אפשר להגיד שאת די כותבת את כל הפרק אבל זה מעולה בשביל אנשים שמפסידים את הפרק ולא יכולים לראות בדרכים אחרות.

taliush166

New member
למישו מא לתקצר לי ת'פרק?

לא הייתי בבית
פעם ראשונה שאני מפסידה!

למעלה