1X07 - Cliff Mantegna

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifכולם בוגדים בכולם...../images/Emo12.gif

איזו מושפלת החברה הזאת של כריסטיאן... היא מעצבנת אותי חח דיי להיות כל כך מושפלתתתת!!! איזו מסכנה וונסה :< הרידלי הזאת ממש ביץ'.. הג'וד הזה חכם... שימות. לא עושים בעיות לכריסטיאן! כמעט כולם עיצבנו אותי הפרק... חוץ מכריסטיאן... כמה שהוא זבל, הוא הכי אמיתי שם... כל השאר סתם משחקים אותה טובים יותר ממנו... אבל בעצם הם לא... כי הם כמוהו רק מאחורי הגב ומטיפים לבדיוק ההפך.

limors2

Active member
מזל שכולם ישנו כשראיתי../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

בלונדינית מסכנה... החברה של כריסטיאן... איך היא סבלה...

juliar67

New member
היא לא טיפשה

היא אשה מאוהבת שמנסה בכל כוחה לתת יד למערכת הזו להצליח - הבעיה לא בה אלא בו שהוא דפוק מהיסוד ...אין שם פרטנר ליחסים

Kill Bernard

New member
ובגלל שהיא באמת חושבת שהיא

יכולה להכנס לתוך זה ולהוציא מזה את מה שהיא רוצה, היא טיפשה.

hadar 6

New member
../images/Emo13.gif

היה פרק ממש טוב.... אני חולה על העלילה של הסידרה הזאת ! הגבר עם הציצים..... טוב אמממ... זה היה דוחה. בכל אופן פרק מעולה....
ג'וליאן כוסון!

שר בריר

New member
כבר שבועיים שעבדתי בימי רביעי...

ככה שראיתי את הפרק בעבודה, ולא הספקתי להגיב אח"כ כי ישר הלכתי לישון- ואז זה כבר לא היה כ"כ רלוונטי. אז סוף סוף חופש ברביעי! כמה טוב לראות ניפ/טאק בבית. היה אחלה פרק! כרגיל.... וחזרתי! למי שזוכר שכתבתי כאן בימיו הראשונים של הפורום.

Rachel47

New member
לא אהבתי כל כך את הפרק ../images/Emo15.gif

המסיבה הזאת הייתה מוזרה... קימבר ממש מפגרת
רידלי..חח חמודה..היא מאוהבת במאט...
רגע..שון בוגד
ואח"כ גם ג'וליה...למרות שהיא הכניסה לו בסוף..ככה בקטנה.. בכל מקרה...לא פרק משו...חביב...

miss_t

New member
אהההההההה../images/Emo70.gif

איך שג'וליה הכניסה לו!! דווקא ציפיתי שהוא יכניס לה ויגיד לה "את רואה שאני יכול להשיג אותך" (לפני כן היא הרי אמרה לו שהוא לא יכול להשיג אותה) בכל מקרה- כל הסיפור הזה עם הישיבת הורים והשלישיה היה הזוי למדיי, במיוחד שהם בני 16, ושכל הזמן ג'וליה ושון סטרו אחד את השני. אבל אהבתי מאוד ששון אמר לבן שלו משהו בסגנון של "העיקר שתהיה בן אדם" ושלא יפריד חברות בלה בלה בלה... מרגש מאוד
וכל הסקס פרטי הזה היה ממש הזוי ולא קשור והניתוח להקטנת חזה!!! מה נסגר עם גברים בעולם?!?!!?

b u s t e d

New member
פ-א-ק! ../images/Emo109.gif

שכחתי לגמרה!!
אמא גררה אותי ל"אדם ועולמו" ושכחתי מזה
! גרר

darklighter

New member
פרק לא משהו../images/Emo4.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

לא אהבתי את המסיבת סווינגרס הזאת זה מגעיל אותי
כריסטיאן היה בסדר בפרק...אבל שיזרוק כבר את הקימבר הזאת... שון בוגד... איזו אכזבה... הסוף היה יפה איך ג'וליה הכניסה לכריסטיאן אחרי הנשיקה שהיא אמרה שהיא חשבה על ג'וד
אבל זה ברור שהיא רוצה את כריסטיאן.. טוב מי לא?
מסכנות הבנות שתפסו אותן בשלישיה... ושיחה עם ההורים... לא נעים...

LuNa MaJnUnA

New member
איך בא לי לבכות כשראיתי את וונסה../images/Emo7.gif

אני מזה מרחמת עליה
רידלי מרושעת

ברוש 13

New member
כריסטיאן תעשה לי ילד../images/Emo23.gif

איזה פרקקקקקק יו איזה מושלם כריסטיאן יווווווו איזה זונה הקימברלי הזאת מה היא חשה??? איזה מכוערת.... והכי מצחיק שהוא ביאס אותה ואמר לה כמו שמעלף סוסים יבוא ויראה את אישתו סוס אני רואה אחיות כול הזמן עם הייתי רוצה לדפוק אחת מהם הייתי עושה את זה.... חחחח איזה יבוששששששש שונאת אותה!!! נראה לי עם הולכים להיפרד... אמן!! כריסטיאן---->שלמות

למעלה