2 להקות נוספות לפסטיבל בארץ

CitizenErased

New member
../images/Emo41.gif2 להקות נוספות לפסטיבל בארץ../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

לפי עמוד הLAST.FM של הפסטיבל, נראה כי Arcade Fire וSonic Youth אישרו את הגעתם לפסטיבל שיערך ב30 בספטמבר עד ה2 באוקטובר. זה כמובן ממש לא אומר כלום, יכול להיות שזו טעות.. הסיבה שאני מאמינה שיש בזה מן הנכון היא בגלל שהלהקות האלה אכן היו קרובות מאוד לאישור הגעתם ואם זה לא נכון אז איך הגיע המידע הזה לעמוד?... בכל מקרה, שלחתי אימייל לשאול אם זה סופי ואם כן אני כמובן אעדכן כאן בהתאם
לירון נ.ב. Arcade Fire

oshriti123

New member
ארקייד פייר ../images/Emo5.gif

ראיתי פעם קליפ הופעה שלהם בערוץ ולא אהבתי :/ הם איזה 13 אנשים
את הלהקה השנייה אני לא מכירה..

sapir lee

New member
אהה...

לא מעניינים...אם כל הלהקות עד עכשיו הפסטיבל הזה לא הולך להיות משהו :/

CitizenErased

New member
and more to come../images/Emo8.gif

ובדיוק באותו הסגנון. להקות איכותיות לשם שינוי, כמו שצריך
ומשהו אומר לי שקהל לא יחסר שם אז אלו שזה לא מעניין אותם בוודאי לא צריכים ללכת

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif באותו סגנון? ../images/Emo12.gif

אני חושבת שאני אתחיל לוותר.. ת'כלס אף אחד מהלהקות האלה לא מעניינת אותי.. אולי מיוז ופלסיבו כי אותם אני מכירה.. רק קליפים וסינגלים ולהיטים חחח אבל הם בכל זאת להקות במעמד בינלאומי עצום ופשוט אני לא רוצה לפספס את ההזדמנות הזאתי.. אבל אם יבואו רק להקות כאלה אני לא חושבת שאני אמצע את עצמי שם ואני אחפש להזמין כרטיס ליום של מיוז וזהו XDD

אם הם לא יגזימו במחירים

בהחלט יהיו שם המון אנשים. אבל גם לאוונסנס אמרו שיבואו מלא אנשים.ו360 שקל לא באבחשבון כמעט לאפחד. אבל זה לא משנה.אני ימכור כליה בשביל מיוז.

CitizenErased

New member
הכרטיסים יחסית זולים יהיו

יש לנו מזל שזה לא שוקי וייס מארגן את זה. החברה שמארגנת עושה את זה קודם כל מתוך אהבה לרוק ורק אחר כך בשביל להרוויח הרבה כסף. יש להם פסטיבל ענק דומה כל שנה בצרפת אז זה רק מראה שאת הכסף הם לא הכי צריכים. כמובן שהם כן מקווים שהמקום יהיה מלא והלהקות יביאו קהל אבל המחירים של הכרטיסים לא יהיה בשמים ויעלו פחות מאוונסנס (כרטיסים ליום אחד כאילו.. מן הסתם הכי שווה זה לקנות ל3 ימים וגם אז זה לא יקר בהרבה מאוונסנס וצריך לזכור שהולכים לראות אז מעל ל10 להקות חח)

sapir lee

New member
אני לא שומעת אותם

אבל תהנו לכם... אני אחסוך כסף לנייטוויש בינתיים

למעלה