חחחחחח... גמני הייתי רוצה לדעת למה אני מתגייסת
I i love TAI New member 4/6/07 #45 גמני הייתי רוצה לדעת את זה ../images/Emo6.gif אין לי מושג בינתיים אבל יש לי עוד זמן... יש לי זימון ב- 12 לאן אתה?!
גמני הייתי רוצה לדעת את זה ../images/Emo6.gif אין לי מושג בינתיים אבל יש לי עוד זמן... יש לי זימון ב- 12 לאן אתה?!
M milkofamnesia New member 4/6/07 #49 עברתי מיונים לחובש אז כנראה ב-30 ליוני לפי מה ששמעתי. יש לי טירונות של חודש וחצי כה שאני אוכל להיות פנוי להופעות אבל הקורס יהווה בעיה.
עברתי מיונים לחובש אז כנראה ב-30 ליוני לפי מה ששמעתי. יש לי טירונות של חודש וחצי כה שאני אוכל להיות פנוי להופעות אבל הקורס יהווה בעיה.
M milkofamnesia New member 4/6/07 #67 א. יולי* ב. לא, אולי לאילת עם חברים אבל זה עדיין לא דובר ונסגר. אבל אחרי הצבא אני וחבר רוצים לנסוע לאנגליה וללכת לפסטיבלים למשך איזה חודשיים ><"
א. יולי* ב. לא, אולי לאילת עם חברים אבל זה עדיין לא דובר ונסגר. אבל אחרי הצבא אני וחבר רוצים לנסוע לאנגליה וללכת לפסטיבלים למשך איזה חודשיים ><"
I i love TAI New member 5/6/07 #68 חחחחח... מגניב אנחנו עושות את זה לפני הצבא ורק לעשרה ימים ובינתיים לפסטיבל אחד [אנחנו הולכות לפסטיבל רידינג] אבל יכול להיות שנלך לעוד פסתיבל כי הוא גם יוצא בתאריכים שאנחנו שם אבל נראה כבר..
חחחחח... מגניב אנחנו עושות את זה לפני הצבא ורק לעשרה ימים ובינתיים לפסטיבל אחד [אנחנו הולכות לפסטיבל רידינג] אבל יכול להיות שנלך לעוד פסתיבל כי הוא גם יוצא בתאריכים שאנחנו שם אבל נראה כבר..
M milkofamnesia New member 5/6/07 #69 וואו! שיהיה לכן המון כיף ^^ אנחנו מתכוונים לטייל בבחלקים נרחבים בבריטניה וגם באירלנד.
D Dark C o o k i e New member 3/6/07 #19 ../images/Emo2.gif AF! אמגד מגניב לגמרי. פלסיבו וארקדפייר ומיוז זה וואו..*_*
S Sweet Calamity New member 3/6/07 #26 ארר תמות!!../images/Emo7.gif ../images/Emo115.gif הסתכלתי מהר על התגובות וקתטלי את שלך, ובאינסטינקט[?] כבר ראיתי AFI~!! בוהו ;;
ארר תמות!!../images/Emo7.gif ../images/Emo115.gif הסתכלתי מהר על התגובות וקתטלי את שלך, ובאינסטינקט[?] כבר ראיתי AFI~!! בוהו ;;
D Dark C o o k i e New member 3/6/07 #35 lol חשבתי על זה האמת O: סליחה3> וחוצמזה אני כבר לא ממש אוהב אותם. אמפטיה שכזאת.
P pirates to the champ New member 3/6/07 #21 ארקייד פאקינג פייר!!!! וווווהההווו!!! איזה חגיגה הולכת להיות!!! טפו טפו טפו בלי עין הרע רק שלא תיהיה מלחמה או משהו.
ארקייד פאקינג פייר!!!! וווווהההווו!!! איזה חגיגה הולכת להיות!!! טפו טפו טפו בלי עין הרע רק שלא תיהיה מלחמה או משהו.