2x01 - תקציר הפרק

JACK BRISTO

New member
אנשים,

מישהו יודע משהו שקשור לכדור אדום גדול ומלא במים? למה הם לא מתחילים תסדרה? הם באיחור!

rifkin1

New member
1X2 - נו, מה אתם אומרים.

למרות שראיתי את הפרק כבר מספר פעמים היה אחלה לראות אותו שוב. סידני בריסטו פשוט גדולה.

gilriv

New member
כמה פירסומות היה בחלק הראשון

ראיתי זה מוגזם אפילו באירופה אין כמות פירסומות -אבל טלעד חלקה בחלק הראשון היה כמות שאין בערוץ10

RenanaD

New member
אמרו שב-23:45

אבל אני לא בטוחה. תהיה צמוד לטלוויזיה בכל מקרה.

aliasBOY

New member
אשכרההההההההההההההההההה

היה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

אלעד27

New member
היה פרק אחלה!

נורא כיף להיזכר בעונה השניה המצויינת, בימים שבהם לא היינו צריכים לדאוג
מאחיות מוזרות ומקובננט מטומטמים.
וכיף להיזכר בלנה אולין המצויינת.

supertv

New member
הקלטתי את הפרק רק

אחרי השיר פתיחה, כשרואים אותה קשורה או משהו אז לפני שאני רואה רציתי לשאול אותכם מה היה לפני הפתיח? הראו מה היה עונה קודמת ואם כן מה כי אני ממש לא זוכר? תודה רבה

silverhawk

New member
היה מצויין, אבל...

לדעתי הבריחה שלה בתחילת הפרק הייתה פשוטה מיד (אא"כ יש לזה סיבה...
). איזה כיף שאליאס חזרה! לקח לי בדיוק 3 דקות לחזור למתח של סוף העונה הקודמת.

דיקידאק

New member
3 דק'????? חחחחח זה הרבה אני לא

הייתי צריכה לחזור בכלל למתח כי כל התקופה הזאת הייתי במתח וככל שהזמן עבר לקראת הסדרה תחושת המתח שלי גברה.

aliasBOY

New member
היה מענג ביותרררררררררררררר

הכי אהבתי שאמא שלה שואלת אותה מי שלח אותה ואז סידני אומרת שאם לא מה תעשי? תקרקעי אותי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתייייייי

rifkin1

New member
לנה אולין (אמר של סיד) גונבת את כל

ההצגה בעונה הזו. היא פשוט מדהימה!!!

איזה פרק מדהים. אני כל הפרק

ישבתי במבט של הפתעה גמורה, חושב: "וואו!!". לא האמנתי בחלומותיי הכי גרועים, שאמה של סידני תירה בה. זה פשוט השאיר אותי עם פה פתוח כל הפרק. זה רק מראה לי כמה שהעונה השנייה מעולה, וכמה שעשיתי נכון שקניתי אותה. (היא תגיע עוד מעט). פרק מצויין ומפתיע לחלוטין.

JACK BRISTO

New member
לא רוצה להיות הורס שמחות,

אבל הפרק הראשון היה פשוט חרא,כבר ראיתי אותו,עכשיו אני בטוח בזה. הם היו יכולים לעשות אחד הרבה יותר טוב! J.J,לכלכת.

מווותק

New member
די BRISTO. אתה באמת חושב ככה?

למה הוא לא עשה לך את זה? הסבר, פרט ונמק (לפני שחברי הפורום יבצעו בך לינץ' + סיכול ממוקד + ישלמו למארשל לשלוח למחשב שלך וירוס קטלני שיגרום לך להיראות כמו ארווין סלואן לאחר מתקפת ארבה מצרי מתקופתו של רמבאלדי). סתם סתם צוחקת
אבל באמת זה מעניין לדעת למה אתה חושב כך

למעלה