2x01 - תקציר הפרק

קרלוצה

New member
אוווווף../images/Emo10.gif

אני מחכה כל כך הרבה זמן לראות את הפרק בערוץ 2 ופיספסתי אותו בגלל שהוידאו המטומטם שלי לא הקליט
!!!!! גררררררררררררררר זה אחד הפרקים האהובים עליי!!!!

מווותק

New member
1X2 הוא אחד הפרקים הטובים ביותר

של ALIAS. אין עליו ! אני זוכרת שראיתי אותו בפעם הראשונה והייתי פשוט דבוקה לכיסא מרוב מתח ! הקטע בו אמא שלה יורה בקזאנו במחסן הזה ומחייכת אליה חצי חיוך תמיד הורס אותי מחדש
. לנה אולין פשוט נפלאה !

קרלוצה

New member
שלום שלווווווום!!!!../images/Emo13.gif

אז איך לראות את הפרק עם תרגום???? יש דברים שנראו שונים?? התגעגעתי אלייך מוווווווותק שלי!!! בואי נריב קצת??

inbal145

New member
../images/Emo44.gifפרק ענק!../images/Emo187.gif

למרות שראיתי את הפרק כבר לפחות אלף פעמים (ואני לא מגזימה דווקא
) במחשב וכאלה, זאת הייתה חוויה לגמרי אחרת לראות אותו סוף סוף בטלוויזיה, עם תרגום, בערוץ ישראלי, ולדעת שיש עוד אנשים שצופים בפרק באותו זמן
שנה שלמה חיכיתי שזה יבוא
איך התרגשתי כשהתחיל
הטלוויזיה הייתה פתוחה כבר שעה לפני זה :$ לנה אולין היא שחקנית מדהימה, היא פשוט גונבת את ההצגה (בדיוק כמו שריפקין אמרה
) לאורך כל העונה! פרק טוב! נזכרתי שאני אוהבת את אליאס הרבה יותר ממה שזכרתי
חוץ מזה שעכשיו הפורום שוב הרבה יותר חי
וכשיתחילו שידורי העונה הרביעית בארה"ב (בינואר) אני מקווה שיהיו דיונים גם על העונה והפורום יהיה אפילו עוד יותר חי

רון65

New member
פרק ענק, אבל...

השעה, השעה... מה יהיה עם זה??? ועוד ביום חמישי?!?!?!?!?! לא ברור השיבוץ הזה.

aliasBOY

New member
זהווווווווווווווו

נגמררררררררררררררררררררררררררררר היה מושלםםםםםםםםם

yossi alef

New member
תודה לתפוז...

התגעגעתי מאוד לג'ניפר גארנר מהעונה הראשונה. חלף נצח עד לעונה השניה. תאכלס לא ידעתי שזה משודר היום אבל שמו את זה בכותרת בדיוק שנכנסתי לתפוז ברבע ל-12 ותפסתי ריצה לטלוויזיה. תודה מהאזרח הקטן.

Moreiro

New member
../images/Emo41.gif 2x01 - תקציר הפרק ../images/Emo41.gif../images/Emo121.gif

פרק 2x01 - "האויב נכנס" סידני משחזרת אצל הפסיכיאטרית של הCIA את המשימה האחרונה אליה יצאה - היא קשורה לכיסא בטאיפה, כאשר אלכסנדר קזאנו מפגיש אותה עם "האיש", שמתברר להיות אמא שלה - אירינה דרבקו. אירינה אומרת לה שהיא היתה צריכה להרוג אותה כבר כשהיא נולדה ושואלת מי שלח אותה לשם. כשסידני לא מוכנה לענות, אירינה יורה לה בכתף ויוצאת. בסופו של דבר סידני מצליחה להשתחרר מהכיסא אליו היא כבולה ובורחת. היא נפגשת עם ג'ק שאיתו נמצא וויל כשהוא חבול קשות. הם מספרים לו את האמת על עצמם ועל SD6. כיוון שדיקסון סיפר לסלואן שסידני השתמשה בשם קוד אחר משם הקוד שניתן לה בSD6 באחת המשימות ושהוא חושד שהיא סוכנת כפולה, ג'ק ממציא בשבילה סיפור כיסוי - הוא אומר לסלואן שהוא זה שנתן לסידני את השם הזה ושהחטיפה של וויל הובילה אותם בסופו של דבר אל קזאנו, ומשכנע אותו לא להרוג את וויל. דיקסון מתנצל בפני סידני על שפיקפק בנאמנותה. סלואן שולח את סידני לאחוזה בצרפת כדי להשתיל מכשיר האזנה בטלפון במשרד של מישהו שעובד עם קזאנו. כיוון שווהן נעדר, סידני נותנת את המכשיר של מרשל לוויס, שגורם לעיכוב במה שSD6 ישמעו. אחרי שצנחה לתוך האחוזה, סידני מוצאת שם את ווהן כשהוא מחוסר הכרה ועומד להיחתך על ידי קזאנו, ומעירה אותו ע"י זריקת אדרנלין. הם בורחים והוא מסביר לה כיצד הצליח להינצל מטביעה. כשהפסיכיאטרית של הCIA שואלת את סידני לגביו, סידני מתחילה להתגונן. בינתיים, כדי להציל את וויל, ג'ק מסמם אותו ומציג אותו כמכור לסמים. וויל טוען באמצעי התקשורת שהסיפור שלו על SD6 הוא שקר. כתוצאה מכך נהרס המוניטין שלו, אבל חייו ניצלו. הCIA שולחים צוות לברצלונה על סמך מידע שהתקבל ממכשיר ההאזנה, כדי להשיג את ה'תנ"ך' (The "Bible") - יומן מבצעים ששימש את הארגון של אירינה וקזאנו, ועכשיו הולך להיות מועבר לקזאנו בברצלונה, בלי שSD6 יודעים מכך. במהלך המבצע וויס נפצע מיריות של אירינה. סידני רודפת אחרי קזאנו, שה'תנ"ך' נמצא אצלו, ואירינה מגיעה. היא הורגת את קזאנו ולוקחת את ה'תנ"ך'. לפני שהיא הולכת, היא אומרת לסידני ש"האמת לוקחת זמן". בחזרה בלוס אנג'לס, סידני אומרת לוויל שהיא שמחה שהיא לא צריכה לשקר לו יותר, ואז הולכת ללוויה של אמילי סלואן. ג'ק בא אליה ומספר לה שאירינה נכנסה לCIA והסגירה את עצמה.
הערות, הארות, שאלות, חוויות וכו' מהפרק, ניתן לשרשר לכאן.
נא לסמן ספוילרים לפרקים 2x02 ומעלה. לתמונות מהפרק, לחצו כאן.

JACK BRISTO

New member
הגיע הזמן.

ועכשיו,כל מי שראה את העונה השניה על המחשב,או את ה DVD נטול התרגום. הרבה יותר נוח אצל טלעד! נמאס מהמסך הקטן של המחשב ומהאיכות הדפוקה!(אני ראיתי את ה דיוידי) הידד טלעד!

s h u b i

New member
אם אתה אומר...

אצלי המסך של המחשב יותר גדול מהמסך של הטלויזיה

s h u b i

New member
אני בת..

מסך המחשב שלי ממש גדול וכיפי והטלויזיה קטנה.. לא נורא..

LemonLimeLilach

New member
ועוד איך אחד הפרקים הכי טובים

קן אולין שולט. כל פרק שהוא מביים שולט. JJ שולט. כל פרק שהוא כותב - ניחשתם! שולט. אני חושבת שזאת הפעם הראשונה שקלטתי כמה דברים יש בתוך הפרק הזה. הוא ממש ממש עמוס, לא שמתי לב לזה לפני. אולי מכל ההתרגשות של לראות את זה. עכשיו ראיתי בנחת, כי כבר ידעתי מה הולך לקרות והכל. המשפטים השולטים: סידני לאמא שלה- Or what? I'm grounded? חיחי. וויל -Seriously? אחרי שהם מספרים לו מה נסגר עם SD 6 ווהן - Don't do that כשסידני תוקעת בו את האדרנלין הקטעים השולטים- אירינה יורה בסידני (כל פעם זה מפתיע אותי מחדש. אחד הקטעים הכי טובים בעולם) סידני מצילה את ווהן - כשהם בחוץ עם כל החיוכים האלה אירינה הורגת את קאזינאו

aliasBOY

New member
../images/Emo45.gif בדיוק כמוניייייייייייי

כל מה שכתבת!!!!!!!!!!!!!!!! הקטעים הקורעים והשולטיםםםםםםםםםםם

varty

New member
שיט. שכחתי לראות

פרק הבא... איזה כיף , עם תרגום בטלויזיה. סוף כל סוף!!!

12111 מיכל

New member
היה פרק מדהים...

אני לא מאמינה שאמא של סידני ירתה בה ואני לא מאמינה שהיא הסגירה את עצמה

עדיין קשה לי לתפוס את זה ש.....

אמא שלה ירתה בה. נו טוב.... חיי המשפחה לא מתאימים לכל אחד....

למעלה