30 בTRL איטליה

האם יש לג'ארד פסיכיאטר?

לא נראה לי. אחרת אולי הוא היה קצת שונה לרמות שאני שמחה שאין לו פסיכיאטר אם אין לו, כי אני אוהבת שהוא נותן שמות לדברים וכאלה. נגיד גם החולצה החדשה שלהם עכשיו שקניתי אותה בהופעות, הזאת עם הנשר, מסתבר שנשר מסמל משהו שקשור למאדים.. ואני כזה "אעעהאהאהא! הם לא מפסיקים להפתיע"

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifאמממ אני אענה לך בתור גיטריסט

הרבה גיטריסטים ואנשים שפשוט בעלי גיטרה נותנים לגיטרה שלהם שם זה הסבר נורא פשוט השמות שג'ארד נתן להן זה כבר סיפור שקשור בפיתגורס שהיה פילוסוף וארתמיס שקשורה בצורה מסויימת למיתולוגיה היוונית...

Keren W

New member
יש לי...

זה לא כל הגיטרה אבל זה החלק החשוב בה :] בהצלחה עם העבודה

etmiys

New member
כן, יש..

באתר של McSwain Guitars.. אגב, מומלץ לכולם! הוא עושה דברים מדהימים!!

i am777

New member
../images/Emo168.gifגם לי יש.......

זאת בלבן...יש לי מלא כאלה.... וגם השחורה יש לי כאלה תמונות שהוא איתן.... מתאים לו....

AlmogiToMars

New member
כןן.. מה הבעיה שלכם עם התסרוקת שלו?

אני דווקא אהבתי אותה!! והוא נראה טוב עם התסרוקת הזאת ! למרות שתאמת הוא נראה יפה בכל מצב חח [=

AlmogiToMars

New member
ועוד משהו..

אם היה לי שיער קצר מה שלא נראה לי שיקרה בחיים , אז גמאני הייתי עושה שינויים בשיער ומנסה את כל הדברים האפשריים שאני יכולה לאהוב ואולי הוא אוהב איך שהוא נראה (ולא רק הוא חחח
) והתספורת ממש ממש לא מכוערת... \, הגזמתם..!

אהאה~ מילים כדורבנות.

וזה אולי רק בגלל הטרנד החדש הזה פה של כמה-שפחות-להחמיא-לג'ר-כדי-לא-לצאת-פאנגירל. תכלס, זה ממש לא מה שעשיתם מזה, וזה באמת מתאים לו! [לדעתי, וזה.]

AlmogiToMars

New member
זה שמחמיאים לג'ארד לא אומר

שנצא פאנקגירל כמו שאמרת ... חח זה בדיוק כמו שאני יחמיא לשאנון .. מה תקראו לי - ? פאנגירל ? חחח לא.. זה כולה מחמאה.. ליל"ט

Keren W

New member
יכול להיות שלא ממש הבנתי מה רצית אבל...

לפי מה שאני חושבת זה הגיע למצב בפורום כאילו שגם יש רתיעה לכתוב משהו טוב על ג'ארד בשביל שלא יתנפלו עליך ויגידו שאת פאניגירל, ואני ממש לא כזאת אז גם שחשבתי על מחמאה מסויימת שקשורה אליו העדפתי לא לכתוב בשביל שאני לא הותקף! אני וחס וחלילה לא מאשימה אף אחד פה בתקיפות חח פשוט הכוונה שלי שזה ניהיה כל כך דק להבדיל בין פאניגרל למחמאה ככה שעדיף לא להסתכן. וועוד משהו אני לא אומרת שאני הייתי בסדר לגמרי, גמני יצאתי על אנשים במידה מסויימת אבל לומדים ואני חושבת שצריך להיות יותר עדינים ולהקשיב ולהבין קודם מה כל הודעה של כל אחד באה להציג או להביע לפני שמתנפלים

וזה בדיוק מה שהתכוונתי! ../images/Emo45.gif

כבר אי אפשר להחמיא פה בלי להסתכן בזה שיחשיבו אותך פאנגירל וכאלה<: זה ממש דפוק. |: גמאני לא מאשימה מישהו מסיום, זו פשוט המגמה שיש פה לאחרונה.. וכבר די נמאס ממנה ת'אמת. ובכלליות, הפורום הזה ממש השתנה בחודשים האחרונים.. ממש.

AlmogiToMars

New member
חחח אני הבנתי למה התכוונת.. ../images/Emo13.gif

ואני רוצה להוסיף עוד כמה דברים.. ובאמת הפורום קצת השתנה ותאמת ? .. שווה לקחת סיכונים וזה כולה מחמאה לג'ארד וכמו שכתבתי זה כמו שאני יחמיא לשאנון או לא טומו אז מה.. תקראו לי פאנקגירל ? .. חחחח אני לא אומרתתתתתתתתתתת " ג'ארד הוא החיייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שליייייי והוא הבן אדם הכיי יפהה שיש בעולם ואין עליו והוא הכי הכי ובלה בלה בלה בלה .. \" זה פאנקגירל! וזה שאומרים כולה " מתאימה לו החולצה\מכנס\שיער\ ... " זה מחמאה חחח יש הבדל עצוםםםםםםםםם!! :):) --* לילה טוב
*--

אז זהו,

שזה ממש לא אמור להיות בקטע של "לקחת סיכון ולהחמיא"! כמו שאמרת, זו מחמאה - בדיוק כמו שנותנים מחמאה לכל חבר אחר בלהקה! זה להחמיא לג'ארד בדיוק כמו שמחמיאים בפורום של MCR לסולן, נגיד. אז ברור שלאחרונה הצטרפו כמה בנות "פאנגירליות", ואז לא רוצים להיחשב כמותם.. אבל זה כבר ממש צריך להפסיק |: ל"ט:)

למעלה