36Awesome 21st Century Rock Anthems

noamjen

New member
כי אין יותר המנון מזה כיום! מלבד אולי

When the suns goes down שגם הוא שלהם. שני השירים האלה הם כמעט מה ש beautiful ones ו wonderwall היו לשנות ה-90. פשוט שירים מעולים שבאמת תופסים את התקופה.

ReaLostprophet

New member
בmtv2

חולים על השיר הזה ובצדק!!! Shikari Ferrari RIP ואני יודע שנגמר כבר הזמן של השבעה

oshriti123

New member
וזהו, מקווה שנהנתם או משהו ../images/Emo3.gif

אם זה מספיק חשוב כדי לקבל טינגלון זה יכול להיות מגניב

CitizenErased

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד על ההשקעה

וזה אכן יטוגלן
(כמעטטט כתבתי יטוגן) אגב, בתור מעריצה של מיוז אני חייבת להגיד שמאוד עיצבן אותי שכביכול ה"anthems" שלהם זה Starlight וSMBH. באירופה שירים כמו TIRO, Plug in Baby וNew Born הם הרבה יותר "anthems". אפילו Muscle Museum וUnintended הם יותר. וחייבת להגיד שלTake Me Out וChelsea Dagger הגיעו מקומות יותר גבוהים ושהיו צריכים לשים את Somebody Told Me של הקילרס ולא את Mr. Brightside (השני יותר יפה אבל הראשון הוא הרבה יותר "המנוני" חח)

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo29.gifהוO: תודה רבהD:

כל הכבוד על ההשקעה!!!1 הייתי מופתעת שפוב בעשירייה

noamjen

New member
ועכשיו פינת ה |הדגש| מה, אבל איך? |סדגש|

איך אין אף שיר של קייזר צ'יפס? זה רק אני או שאין היום מועדון שמכבד את עצמו שלא משמיע את IPAR לפחות פעם אחת? שלא לדבר על רובי. (אח שלי אמר לי כרגע שנראה לו שרובי היה מקום 14, זאת חוצםה בפני עצמה אבל לא משנה) איך monster של אוטומטיק לא נכנס? זה רק אני או שאין משחק כדורגל של אנגליה שבו לא שרים את הפזמון ביציע החוליגנים? איך יכול להיות שלקילרס יש שלושה שירים ראויים בלבד, מתוכם נכנס רק אחד - ועוד הכי פחות טוב שלהם?? אז נכון שברייטסייד הוא יותר אנת'ם מסמייל לייק יו מין יט, אבל מה אם somebody told me?? שיר הרבה יותר טוב והרבה יותר אנת'ם מברייטסייד! שלא לדבר על when you were young שזה פשוט מעליב שהוא נכנס. והכי חשוב איך איך איך מדובר בערוץ בריטי גאה ובכל זאת המקום הרביעי, שלישי ושני הלכו כולם לאמריקאים? יוחזר mtv2 לבריטים לאלתר!

למעלה