זה דבר מרושע במיוחד לאנשים בדיאטה
נ נועם המתוקה New member 2/9/05 #101 גם אני לא אולת סלט! ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif אני פשוט שונאת את זה! אני בכללי שונאת ירקות אבל מדי פעם אני אוכלת כי זה בריא!
גם אני לא אולת סלט! ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif אני פשוט שונאת את זה! אני בכללי שונאת ירקות אבל מדי פעם אני אוכלת כי זה בריא!
T tamir107 New member 2/9/05 #103 מישהו קורא את זה? טוב לא נורא.../images/Emo29.gif הסידרה שאני הכי אוהב היא פוקימון אני שונא קטשופ המקצוע שאני הכי שונא הוא מתמטיקה. אני אוהב לצייר. אין משהו מיוחד.... D: ח
מישהו קורא את זה? טוב לא נורא.../images/Emo29.gif הסידרה שאני הכי אוהב היא פוקימון אני שונא קטשופ המקצוע שאני הכי שונא הוא מתמטיקה. אני אוהב לצייר. אין משהו מיוחד.... D: ח
T timtamtum1 New member 2/9/05 #104 חח בטח שכן../images/Emo70.gif לא שיש פה הרבה אנשים עכשיו אבל יקראו את זה מחר.. אז אתה צייר? חחח או סתם בקטנה כזה בדף האחרון של המחברת?
חח בטח שכן../images/Emo70.gif לא שיש פה הרבה אנשים עכשיו אבל יקראו את זה מחר.. אז אתה צייר? חחח או סתם בקטנה כזה בדף האחרון של המחברת?
T tamir107 New member 2/9/05 #105 אממ... אני היום ציירתי ל ידידה שלי פייה... וזה יצא ממש ממש יפה. אם היה לי סורק את זה ומראה לכולם D: חחח כי היה לנו שיעור חופשי ביום הראשון של בית ספר..חחח
אממ... אני היום ציירתי ל ידידה שלי פייה... וזה יצא ממש ממש יפה. אם היה לי סורק את זה ומראה לכולם D: חחח כי היה לנו שיעור חופשי ביום הראשון של בית ספר..חחח
T timtamtum1 New member 2/9/05 #115 ../images/Emo6.gif שיעור חופשי ביום הראשון חחחחחח בחיים לא שמעתי על זה
C Charmed Witch New member 2/9/05 #112 5 דברים שלא ידעתם עליי../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif../images/Emo41.gif 1) מכירים את הסידרה "מכל הבנות בעולם" אז אחת מהמתמודדות (עדי בוטה ליתר דיוק) גרה בקיבוץ שלי אבל לפני שעברנו לבית שאנחנו עכשיו היא וההורים שלה גרו בבית. 2) סבא שלי מכיר את אבא של אנריקה אגלסיס. 3) אני חצי ארגנטינאית וחצי טוקריה (איזה שילוב,אה ,אבל רק מסבים) 4) הייתי באילת רק פעמים ולא הייתי בחול אף פעם. 5) ואחרון חביב,שיחקתי כדורעף בצעירותי,חחח.
5 דברים שלא ידעתם עליי../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif../images/Emo41.gif 1) מכירים את הסידרה "מכל הבנות בעולם" אז אחת מהמתמודדות (עדי בוטה ליתר דיוק) גרה בקיבוץ שלי אבל לפני שעברנו לבית שאנחנו עכשיו היא וההורים שלה גרו בבית. 2) סבא שלי מכיר את אבא של אנריקה אגלסיס. 3) אני חצי ארגנטינאית וחצי טוקריה (איזה שילוב,אה ,אבל רק מסבים) 4) הייתי באילת רק פעמים ולא הייתי בחול אף פעם. 5) ואחרון חביב,שיחקתי כדורעף בצעירותי,חחח.
M moran500 New member 3/9/05 #120 חחח הצחקת אותי במס' 2 כי את קוראת לו "אבא של אנריקה" אבל חוליו איגלסיאס הוא זמר הרבה יותר מפורסם ומצליח (בקרב אוהבי המוזיקה הלטינית) שצריך לקרוא לאנריקה "הבן של חוליו" חח אבל בכ"ז זה מגניב, איך הוא מכיר אותו ?
חחח הצחקת אותי במס' 2 כי את קוראת לו "אבא של אנריקה" אבל חוליו איגלסיאס הוא זמר הרבה יותר מפורסם ומצליח (בקרב אוהבי המוזיקה הלטינית) שצריך לקרוא לאנריקה "הבן של חוליו" חח אבל בכ"ז זה מגניב, איך הוא מכיר אותו ?
D dalida1988 New member 3/9/05 #124 חחח השרשור הזה נראה כמו שרשור תמיכה אז מה קבוצה אומרת לדלית?.. חחח