^_^עוד שאלון^_^

AGENT SHESH

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo73.gif

1. שוכב במיטה למשך כמה דקות לפני הקימה. זה כיף
2. חושב על היום שעבר. 3. לא ישנתי היום, אז קצת קשה לענות על זה...
4. לא יודע... אני צריך לבדוק את זה *מצלם את עצמי* אני חושב שזה חום או שחור... 5. שחור 6. מים קרים בפנים, ומוזיקת דאנס, או השיר Beautiful Morning. שיר שפותח לי את היום בצורה נהדרת. 7. מוזיקה רגועה... או מוזיקה אלקטרונית רגועה (לא דאנס) 8. אושר, אהבה. 9. כשמישהו שונא אותך. 10. בשינה מרובה. וגלישה במחוזות לא ידועים של הרשת. ופגישת חברים שלא פגשתי במהלך השבוע. 11. זורק אותם לזבל. זה מוציא את החיים משיווי משקל, וגורם לאנשים לאבד את כל מה שעבדו בשבילו בכל חייהם. בעצם, אולי יותר פשוט יהיה להעביר את כל הכסף לאנשים ש*באמת* יזדקקו לזה. 12. יאיר כהן. אין לי מושג מי זה, אבל במסע לפולין היו חבר'ה מראשון לציון שאמרו שאני דומה לחבר שלהם שקוראים לו יאיר כהן. 13. שינה, חברים, הרבה מוזיקה, סרטים, מחשב\אינטרנט, צילום, וקצת טלוויזיה. 14. רגיש, אופטימי, נאמן. 15. לא עומד בזמנים, ישן הרבה, חסכן בדרך כלל, אבל ברגע שאני מתחיל לבזבז - אני מבזבז באלפי שקלים... 16. המכתביטיסה שכתבו לי. זה היה מאוד נחמד ומהטיסה הראשונה שלי זה יישאר כזיכרון טוב. 17. לא עולה לי בראש כרגע. 18. משתדל לשתות רק מים, אבל הרבה יוצא שאני שותה קולה או פאנטה שוקטה. 19. אני בדרך כלל לא נוגע באלכוהול, אולי קצת ליקר שוקולד או קרמל. 20. ארה"ב. 21. ארה"ב. 22. כלום... 23. בטן. 24. שקיעה, חוף, מוזיקת צ'ילאאוט מתאימה. 25. כל רגע שבו אני לא בלימודים הינו רגע מאושר בשבילי
אה.. היום בבוקר כשנחתתי בארץ. שמחתי מאוד. זה היה רגע מאושר. 26. ביום שני הייתי במלון בלי מעלית, והיו שם מדרגות כאלו עם שטיח מעצבן עליהן, ופשוט התחלתי ליפול שם כל פעם שעליתי במדרגות האלו... 3-4 פעמים נפלתי שם... 27. לא מספר
28. לא עולה לי בראש כרגע... 29. סוד אפל - אני יודע פולנית
או לפחות איזה 10 מילים...
30. קשת, שקיעה וכל דבר שפוטוגני. 31.
32. איש תקשורת, עיתונאי. 33. היטלר. הייתי מקדים לו את ההתאבדות בכמה שנים. 34. לא רוצה להישמע מפגר, אבל באמת אני לא מפחד מכלום
35. עברית, אנגלית, פולנית מדוברת
36. להחזיר את כישרון השירה שהיה לי עד להתפתחות הקול שלי. הייתי סולן במקהלה, ויכולתי להגיע ממש גבוה. 37. לעתיד לראות מה יקרה. 38. You Can Do It, Against All Odds 39. אני מעדיף לא לענות לגבי אלוהים. גורל? כן. 40. בהחלט. 41. שונא. 42. רגשית - נשים סקסיות. רוחנית - רוח קרירה של חודשי החורף. יצירתית - מוזיקה. 43. כושיות. הם נראות לי גבריות מאוד... 44. בנזונה, פאק. 45. של גיטרות סטייל קולדפליי בשיר Clocks. 46. הקול של אנסטסיה. בהתחלה אהבתי, אבל יש בו איזה משהו שכזה מביא לי ת'ג'ננה... 47. איש בתקשורת הישראלית - עדיף עיתונאי. 48. אורולוג. 49. ממצב איתך? ממצב יא גבררררר??
סתם, הנה מגיע החכם באדם. 50. וופל
51. מעורבב, או וניל. 52. תלוי מתי. בקיץ חוף, בחורף הרים כי יש שם רוח נהדרת. 53. לישון,
יש פה שאלה בכלל? 54. זריחה. ושקיעה. שניהם יפים! אז שניהם. אה חייבים רק אחד? אז שקיעה. יום. 55. חסכן בדרך כלל, אבל כשאני פותח את הארנק, אני מתחיל להיות בזבזן בטירוף. 56. קור, אבל קור נעים, משב רוח קריר ונעים
. 57. מרגשות. 58. חצי מלאה. 59. *חסוי* 60. לא עולה לי בראש כרגע. 61. המחשב שלי. יש לי בו מוזיקה לנצח...
62. אדום או תכלת. 63. חתול קטנים וחמודים. או חמוס כמו שראיתי אתמול בפולין. 64. הספר החמישי של נושא הפורום המקורי לפורום הזה. 65. סיפור אהבה בלתי נשכח
66. ג'וני דפ. 67. ליב טיילר\אלישיה סילברסטון. 68. Nelly Furtado - Folklore 69. Nelly Furtado - Try 70. כל אוכל מלבד מנות חמות... אתם לא יודעים מה זה לאכול כל הזמן שבוע שלם רק מנות חמות... סיוט
71. כל מקום שיש בו מוזיקה טובה. 72. בואו נחשוב...
73. אביב. גם עונה יפה, גם שם יפה. 74. אילת\סיני. 75. סובארו אימפרזה 2004 בדיוק כמו זה שאני לומד עליו נהיגה (שיעור 25
) 76. כל אנשי הפורום הזה. 77. שוב, כל אנשי הפורום הזה. 78. היום בבוקר, כשנחתתי בארץ, ואחר כך כשפגשתי את גוני לכמה דקות. 79. כשאמא שלי ראתה אותי לראשונה היום בבוקר כשחזרתי. 80. אתמול למורה שאירגן את המסע שלנו לפולין. 81. היום בבוקר כשנפרדתי מהאנשים שהכרתי במסע הם אמרו עלי כל מיני מחמאות. 82. לא עולה לי בראש כרגע. 83. היום, כשקניתי לאמא שלי איזה בושם שהיא ממש רצתה. 84. היום, כשאכלתי אוכל אמיתי אחרי שבוע של מנות חמות
85. כשחבר שלי התחיל לקלל בעברית פולנים... זה היה כל כך ענקקק!!
צריך לראות בשביל להבין. 86. היום בבוקר, למישהי שדיברתי איתה במטוס. 87. אני משתדל לדגול במשהו שהילה גרמה לי להבין שלא להתחרט על דברים שנאמרו. מה שאמרתי - אמרתי כבר, אי אפשר לשנות את זה. 88. ביום ראשון, באוושוויץ. 89. לפני חודש בערך. 90. הלכתי בפסי רכבת כמה שניות לפני שהיא עברה שם. ביום שני בבוקר. 91. היום
92. אף פעם. מתחת למיטה שלי יש עוד מיטה, ואי אפשר לדחוף לשם כלום. 93. לפני כמה שנים. 94.
לא היה, ולא יהיה. אני נאמן. 95. בשיעור מתמטיקה האחרון שהיה לי לפני המסע. 96. את המשקל... פחות 20 קילו ואני מאושר. 97. מוזיקה. 98. ידיעות אחרונות\מעריב - עיתונאי. 99. אני מקווה שכן כי כבר בערך שעתיים (לא מגזים
) אני עונה על זה... 100. בדיוק ע-כשיו

Thestral

New member
מספיק אני לועונה!!!><../images/Emo162.gif../images/Emo108.gif

התשובות רשומות בנוסח ה
1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר?מצטער שקמתי
2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?מקווה שאנ לא אקום בבוקר
3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?חבל שהתעוררתי
4. מהו צבע העיניים שלך?חום 5. מהו צבע השיער שלך?שחור (פחם כחול, שתקו!
) 6. מה מעורר אותך?ריח של קפה שחור ערבי
7. מה מרגיע אותך?קטי, תמיד!
8. ההרגשה הכי טובה היא... חופש?:X 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא...דחיקות?:X 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?ברילקסיישן
11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ?בורח מפה?
12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:אחותי, אחי, סבא שלי, אמא שיל, אחותי השנייה, ולאון רוזנפלד
13. 3 תחביבים שלך:זה משתנה אצלי
קריאה וכתיבה 14. 3 תכונות טובות שלך:חמדמד וקומפקטי
15. 3 תכונות פחות טובות שלך:מגזימן[?] קטסטרופלי[?]
16. זיכרון טוב שלך:אילת^^ (
) 17. זיכרון רע שלך:נתניה
18. מה אתה שותה במהלך היום?מים, מיצים, שטויות אחרות
19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)?אייריש קופי עם פינה קולדה, וודקה מלון עם ספרייט (ואפילו התחלתי להתגבר על בעיית הבירה שלי
^^
20. מקום בו היית רוצה לבקר:בבית של גוני
21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:אילת, קנדה, LA, אוסטרליה
22. מה יש לך מתחת למיטה?אבק
23. האיבר הכי סקסי:התנוך של קסם
(^^) 24. מה רומנטי בעיניך?שקיעות
מה סקסי בעיניך?התנוך של קסם, נו
25. ספר על רגע מאושר בחייך:היום שהבנתי שאני יודע אנגלית
והמפגש פורום הראשון שלי(
,
) 26. שתף בתקרית מביכה:עצירתי עקב ונדליזם שלא כצדק!!>< באזריעלי
27. מעשה נועז שעשית:זרקתי ג'לי בינס ממדרגות נעות?:X
28. מעשה טיפשי שעשית:זרקתי ג'לי בינס ממדרגות נעות?:X
29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך:הרגל משעשע זה לנשנש את הזנב של החתולה שלי
30. תופעת טבע שמקסימה אותך:שלגגגגגגגגג
וקשת בענן
31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:שומדבר מטורף
32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?עדיין אין לי מושג
33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...קולומבוס
34. אני מפחד/ת מ...עכבישים וחקים
35. אילו שפות את/ה דובר/ת?אנגלית, עברית, קללות ברוסית, ולומד יפנית^^ 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר?באתלטיות
37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?הייתי נשאר איפה שאני
38. המוטו שלי בחיים הוא:life sucks
, האקונה מטטה
39. את/ה מאמינ/ה באלהים? כן ובגורל? כן, אבל גם שאפשר לשנות אותו
השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך?המילה החדשה האהובה עלי היא: גיאומטריה אנליטית
41. מהי המילה השנואה עליך?אלגברע
42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?נוף מקסיייים
(מבחינה יצירתית ורוחנית) 43. מה "מכבה" (turn off) אותך?התמונות שסיגל פירמה בפורום
44. מהי הקללה האהובה עליך?פוחוי! כאילו דההה (קטי תעשי לי פוחוי
) 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?מים. 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?צלצול פלאפון מעצבן
47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות?להיות מורה
48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות?עובד זבל
49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?אם אני אכנס לשם, אז שיקבל אותי בעם פרח(
) 50. גלידה- בכוס או בוופל?כוס 51. שוקו או וניל?שוקוניל! 52. חוף או הרים?וואי אני מאוהב בהרים
אבל אפילו עוד יותר אם זה חוף הררי, או חוף למרגלות הר
53. לישון או לקום?שניהם
54. שקיעה או זריחה? לילה או יום?שניהם, שניהם
55. בזבזן/ית או חסכן/ית?בזבזן
56. קור או חום?כעיקרון משהו פושר, 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?תלוי במצב
58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה?חצי מלאה, תמיד!
59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם הפורום בביץ הפורום שאני וגוני תכננו
60. למי את/ה מתגעגע/ת?לחברי הפורום
61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד?אתכם^^ המשך בעוד דקה...

Thestral

New member
ממשיך לולענות...../images/Emo162.gif../images/Emo108.gif

דברים אהובים עליך: 62. צבע:סגול (ואני לא כותב בסגול
)
63. בעל-חיים:
64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):שה"ט,הסיפור שאינו נגמר, הארי פוטר, צמרמורת (תסלחי לי מאוד עם הרשימה גברת 100 שאלות על הבוקר
)
65. סרט:אנימציה
66. שחקן:הרבה 67. שחקנית:הרבה 68. דיסק:אלאניס, דיסני, אירית, קלאסית 69. שיר:IRONIC 70. מאכל:מאכל הונגרי שלא תצליחו לבטא
71. מקום בילוי:האננס(
) סתם, מפגש פורום^^ 72. פורום אהוב:
666
73. עונה:חורף/אביב/ אני מניח שגם קיץ
74: מקום להעביר בו חופשה:אי טרופי^^ 75: רכב:העיקר שיש לו 4 גלגלים והוא נוסע עדיף 4X4 76. מישהו שמאוד השפיע עליך:אחותי^^
77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה:אףאחד שלואמרתי לא
מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת?לםני שנייה
79. זכית לחיוך?לפני שנייה
80. הענקת מחמאה?לפני שנייה
81. קיבלת מחמאה?לפני שנייה, נו
82. עשית משהו טיפשי?היום בביצפר
83. פינקת מישהו/י?את אחייניות שלי איך?עם קלטות וידאו 84. פינקת את עצמך?היום איך?עם גלידה
85. צחקת?לפני שנייה
86. גרמת למישהו לצחוק?היום, למחנכת שלי
87. התחרטת על משהו שאמרת?כמעט כל יום
88. בכית?המממ... לפני חצי שנה
89. הסתפרת?לפני חודש
האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן?כן מה?פשוט המון דברים
91. נשארת ער/ה כל הלילה?אתמול
92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?אף-פעם
93. פחדת מהחושך?לפני חודש
94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז?בו"ז זה באותו זמן? אז אף-פעם
95.נרדמת בשיעור?אתמול
96. מה היית משנה בעצמך ?הרבה מאוד
97. לא היית מסתדר/ת בלי ?החברים שלי אני מניח. 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?זורם, מקווה שלא פה(איפה שאני עכשיו כאילו) בניתי על אילת כעיקרון
99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? יכול להיות
ואם כן אז כל הכבוד לכם
100. מתי כבר יגמר השאלון הזה?האם קראת את הסיפור שאינו נגמר?
סתם. עכשיו

Jam89

New member
../images/Emo42.gif|שימשי||משועממת|

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מכבה את השעון המעורר לחמש דקות. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? בודקת שהשעון המעורר דלוק. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? על החיוך של מאיע ^_^ 4. מהו צבע העיניים שלך? כחול
5. מהו צבע השיער שלך? בלונדיני
6. מה מעורר אותך? הווםם. כלמני^^ 7. מה מרגיע אותך? לישון, לשמוע מוזיקה, לקפצץ, לצעוק, לחתוך, להרוס, לקלל, אמבטיה. 8. ההרגשה הכי טובה היא... לראות מישהו שמחייך בזכותך. 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... לראות חבר/ה טוב/ה הורס/ת את עצמו/ה 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? מתפנקת בבית/עם חברות/ שינה. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? תורמת כסף. אנילא אוהבת הרבה כסף. 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: צ'ריטי מתשוקות בערוץ שלוש. אני מוחה בתוקף. אני מזכירה את עצמי, ולא יותר. 13. 3 תחביבים שלך: לכתוב, לצייר, לשמוע מוזיקה. 14. 3 תכונות טובות שלך: קשובה, נחמדה, אוהבת לעזור ^__^ 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: צעקנית, מניאקית, חושבת שמגיע לה הכל. 16. זיכרון טוב שלך: אין לי זכרונות טובים
. 17. זיכרון רע שלך: אחותי מתה על החנייה של הבית שלנו
. זה בערך כל הזכרונות שיש לי. 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים, מים, מים, קולה. 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? הוום. אין לי משקה אלכוהולי אהוב במיוחד. 20. מקום בו היית רוצה לבקר: כל כפר קטן ושקט. 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: כל כפר קטן ושקט שיש בו מחשב. 22. מה יש לך מתחת למיטה? אבק, אני מניחה. 23. האיבר הכי סקסי: שפתיים. ולא בשביל נשיקות, בשביל חיוכים. 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? הנשיקה הראשונה שלי הייתה נורא רומנטית בעני ^_^. סקסי? הרבה דברים
. 25. ספר על רגע מאושר בחייך: הבאתי לחברה שלי את הזכוכית שלי, והחלטתי להיות מאושרת. 26. שתף בתקרית מביכה: הממפ, אנילא חושבת על אחת כזאת. אני יודעת שהיו, אבל אנילא זוכרת אותן. 27. מעשה נועז שעשית: הממפ, אנילא חושבת על אחת כזאת. אני יודעת שהיו, אבל אנילא זוכרת אותם. 28. מעשה טיפשי שעשית: אנילא יכולה לפרט פה
. 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: אני יותרמדי סימטרית (כשאני ערכתי את השולחן, ואחי רצה להצטרף וזה הרס לי את כל העיצוב של השולחן, העפתי אותו), אני מתמכרת לדברים בקלות ויש עוד המון ^__^ 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: זריחות. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: לא עשיתי שומדבר מטורף בשביל אהבה. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? הממ, אני רוצה לפתוח בת"א/ירושלים/חיפה/חור עם אוויר טוב בית קפה שיהיה גם חנות/ספריה של ספרים של סופרים צעירים ומוכרשים ^__^. 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... לאיודעת. 34. אני מפחד/ת מ... מה"נוף" שיש לנו מהמוקה השיבעית. איןלי פחד גבהים, זה רק משם. אני מפחדת נורא מאנוקרסיה ובולמיה. 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עיברית ואנגלית, בערך. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? שירה. 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לאיודעת. לכל מקום שהייתי יכולה ללבוש בו שמלות יפות ^__^ 38. המוטו שלי בחיים הוא: "חייך, הכל לטובה" והוא שלי רק ארבעה ימים, אני מקווה שזה נחשב
. 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? לא באלוהים, כן בגורל. השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך? מיאו. 41. מהי המילה השנואה עליך? אנילא שונאת מילים ^__^ 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מוזיקה, דיכאון. 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? חיוכים מאולצים, שנאה. 44. מהי הקללה האהובה עליך? פאק. 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? קול של צחוק ^__^ 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? צעקות עצבניות. 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? אני עוסקת במקצוע?!! 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? לא הייתי רוצה לעסוק בכל משהו שיש בו קוים ברורים וגבולות ברורים. 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? לא האמת שאני קיים, הא?
50. גלידה- בכוס או בוופל? וופל. 51. שוקו או וניל? שוקו. 52. חוף או הרים? הרים. 53. לישון או לקום? לישון. 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? ברור שזריחה. לילה. 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? חסכנית, עד שיש משהו חשוב. 56. קור או חום? קור. 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות. 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי מלאה, עד שאני מתקרבת אליה
59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם מאיע או צליק, על איזה הר מבודד שיש הרבה רוח ואני אוכל לדבר איתו/ה ^__^. 60. למי את/ה מתגעגע/ת? למאיע, לצליק. 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? את מאיע. דברים אהובים עליך: 62. צבע: ירוק 63. בעל-חיים: חתול 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): האלכימאי 65. סרט: רוקדת באפלה(חשכה?) 66. שחקן: אין 67. שחקנית: אין 68. דיסק: מפלצות התהילה/משינה 69. שיר: הממ. אני לא מסוגלת לבחור. 70. מאכל: ספגטי. 71. מקום בילוי: אין מועדף. 72. פורום אהוב: ^__^ ס"צ. הוא הראשון שלי, אחרי הכל ^^ 73. עונה: סתיו 74: מקום להעביר בו חופשה: בית עם חברים טובים יכול להיות נחמד ^_^. ואם לא, אז סתם בית (לא שלי) 75: רכב: כל מכונית קטנה צהובה ועם ריפוד של סנופי ^_^ 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: מאיע (יו, מאיע המון תשובות מפה) 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: צליק שלי (ניר) מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? עכשיו ^^ 79. זכית לחיוך? היום במדצים. 80. הענקת מחמאה? היום במדצים. 81. קיבלת מחמאה? היום במדצים. 82. עשית משהו טיפשי? לפני ארבעה ימים. 83. פינקת מישהו/י? איך? מזמן לא פינקתי אנשים
. 84. פינקת את עצמך? איך? לאיודעת בדיוק מתי, עשיתי לי אמבטיה כייפית ^^ 85. צחקת? היום במדצים. 86. גרמת למישהו לצחוק? היום במדצים ^^ 87. התחרטת על משהו שאמרת? שבוע שעבר במדצים. 88. בכית? לפני ארבעה ימים. 89. הסתפרת? לאיודעת בדיוק מתי, אני יכולה לבדוק, אבלאין לי כוח. האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? כן. לא יכולה לפרט. 91. נשארת ער/ה כל הלילה? כמובן ^^ 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? כן. 93. פחדת מהחושך? כן. פעם כשהייתי ממש קטנה והלכתי בלילה לשירותים ראיתי שם מכשפות. 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? אפעם לא. 95.נרדמת בשיעור? בשביל מה יש שעורי פיזיקה?! 96. מה היית משנה בעצמך ? ^^<< זה אומר בערך כלום רציני. 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? חברים/ות. 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? בצבא. 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? לא, אבלא נורא ^^ 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? עכשיו? ^^ צדקתי~!.

ffiendd

New member
*פיהוק*../images/Emo13.gif(חלק א')../images/Emo54.gif

שיעור מחשבים משעמם..
בין השאלה לתשובה יש
.
1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר?
חוזרת לישון.. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?
חושבת או בוהה באוויר.. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?
'ארררר, כואבת לי היד בגלל החיסון
לא רוצה ללכת לביצפר'. 4. מהו צבע העיניים שלך?
חום. 5. מהו צבע השיער שלך?
תלוי בו. הוא מחליט מה בא לו להיות
לפעמים הוא שחור, לפעמים חום, ולפעמים חום וקצת נוטה לאדום
6. מה מעורר אותך?
מוזיקה כיפית.. 7. מה מרגיע אותך?
מדיטציה. 8. ההרגשה הכי טובה היא...
חיבוק של מישהו שאוהב אותי באמת
9. ההרגשה הגרועה ביותר היא...
כשלא נותנים לי להסביר את עצמי, כשמפלים אותי, כשלא אוהבים אותי. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?
קריאה, יציאה לביתקפה עם חברות, טלוויזיה, מחשב.. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה?
קונה לי מיליון סוגי בדים ומעצבת בגדים, ואז פותחת לי תערוכה
12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:
מישהי ממופע שנות השבעים, המממ.. והרבה אנשים אמרו לי שאני מזכירה אנשים שהם מכירים..
13. 3 תחביבים שלך:
לצייר, לשחק, לדבר שטויות. 14. 3 תכונות טובות שלך:
שאני אופטימית, שאני עקשנית, שיש לי את היכולת להיות פסיכית. 15. 3 תכונות פחות טובות שלך:
שאני עקשנית, שאני אומרת פחות מדי "לא", שאני שמה את הטובה של אחרים לפני הטובה שלי. 16. זיכרון טוב שלך:
הילדות שלי, אמאבא, הפעם הראשונה שראיתי את אחותי.. 17. זיכרון רע שלך:
לא זוכרת..
18. מה אתה שותה במהלך היום?
מיצי פירות, מילקשייק, שוקו, מים. 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)?
מה שיש..
20. מקום בו היית רוצה לבקר:
אוורסט
מאגניב ביותר
21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:
אמריקה הדרומית
22. מה יש לך מתחת למיטה?
ספרים לביצפר, ניירות, דפים, גרביים, פיג'מות, שמיכות, משקפיים וכו'. 23. האיבר הכי סקסי:
עיניים
24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך?
פשוט נשיקה
25. ספר על רגע מאושר בחייך:
כל שנה, כשהחופש מגיע
26. שתף בתקרית מביכה:
האאא, אין לי דברים מביכים ביותר
27. מעשה נועז שעשית:
את הזריקה אתמול
, באמת נכנסתי להיסטריה.. 28. מעשה טיפשי שעשית:
מי סופר? 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך:
המממ, המממ..ללבוש כובעי חורף בקיץ.. עד כאן חלק א'. *צלצול להפסקה*

ffiendd

New member
*פיהוק*../images/Emo13.gif(חלק ב')../images/Emo54.gif

30. תופעת טבע שמקסימה אותך:
שלג, זריחות ושקיעות, גשם. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:
שיניתי את עצמי לגמרי.. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה?
להיות מעצבת אופנה, רק כי אין בגדים יפים, לדעתי. מישהו צריך לעשות את זה למען כל האנשים שחושבים כמוני..
אבל להמשיך לצייר. 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...
סבא שלי ז"ל.. הוא היה צייר, ואדם מקסים בעצמו. 34. אני מפחד/ת מ...
בגידות, חרקים עוקצים. 35. אילו שפות את/ה דובר/ת?
עברית, שפת אם. אנגלית וספרדית. לא, לא מטלנובלות. מאמא
36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר?
ראש מתמטי
37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?
לפרהיסטוריה. לפני שהרסנו את העולם.. 38. המוטו שלי בחיים הוא:
חייך, מחר יהיה גרוע יותר
, לא מקורי, אבל מאוד שימושי. 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל?
אניח מאמינה בהכל. 40. מהי המילה האהובה עליך?
אין משהו מיוחד. 41. מהי המילה השנואה עליך?
כנ"ל. 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?
העולם. 43. מה "מכבה" (turn off) אותך?
ימים רעים במיוחד.. 44. מהי הקללה האהובה עליך?
מה שבא. 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?
של מים זורמים, של ציפורים, של שקט. 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?
חריקות של דלתות וכיסאות. 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות?
אין לי מקצוע עכשיו, ובכל זאת-עורכת דין
כי זה מאגניב. 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות?
רואת-חשבון. יאכסה. 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?
בחיבוק, ושיאמר לי-"מצטער על כל העוול שעשיתי לך לפעמים"
50. גלידה- בכוס או בוופל?
בוופל. יותר אוכל
51. שוקו או וניל?
שוקו. 52. חוף או הרים?
גם וגם. 53. לישון או לקום?
לישווווווווווווון
54. שקיעה או זריחה? לילה או יום?
גם וגם, לילה. 55. בזבזן/ית או חסכן/ית?
בזבזנית. 56. קור או חום?
חום. 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות?
מרגשות. כוחות הטבע
58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה?
חצי ריקה. תמיד. 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?
עם חברות קרובות, בביתקפה
60. למי את/ה מתגעגע/ת?
אל ימיט.
61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד?
משפחה וחברות קרובות. דברים אהובים עליך:
חיבוקימים^_^ 62. צבע:
שחור, ירוק, כתום, כחול-כהה, סגול-אפור, כחול-אפור, אפור, צהוב ביצה. 63. בעל-חיים:
חתול. 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):
יש רשימת מכולת שמונה לפחות 50 ספרים מעולים, ואין לי אחד פייבוריט שאני מעדיפה. כולם מדהימים. 65. סרט:
ביטלג'וס. כי מוות לא פותר שום דבר.
66. שחקן:
ג'וני דפ. 67. שחקנית:
אף אחת מיוחדת. 68. דיסק:
משהו של דולפינים ומדיטציה. 69. שיר:
כל הפלייליסט. 70. מאכל:
שוקולד, מסטיק מנטה ובשר. 71. מקום בילוי:
סרט. 72. פורום אהוב:
אתם
73. עונה:
סתיו. 74: מקום להעביר בו חופשה:
ג'ונגל^_^ 75: רכב:
לא מבינה בזה. 76. מישהו שמאוד השפיע עליך:
ימיט.
77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה:
אין כאלו. אני מאוד ישירה בעיניינים כאלו. מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת?
לפני עשר דקות. 79. זכית לחיוך?
עכשיו. 80. הענקת מחמאה?
של ממש? אתמול. 81. קיבלת מחמאה?
אתמול. 82. עשית משהו טיפשי?
אתמול. עשיתי את החיסון
83. פינקת מישהו/י? איך?
המממ, את אחותי. הכנתי לה מילקשייק
84. פינקת את עצמך? איך?
המממ. 85. צחקת?
לפני עשר דקות. 86. גרמת למישהו לצחוק?
לפני עשר דקות
87. התחרטת על משהו שאמרת?
אתמול, כשחברה שלי גילתה משהו ששיקרתי לה.
88. בכית?
היום בבוקר. היד כאבה. 89. הסתפרת?
לפני..ארבעה חודשים.. האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה?
ברור, אבל אני לא זוכרת מה
91. נשארת ער/ה כל הלילה?
ברור. 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?
93. פחדת מהחושך?
כן, כשהייתי קטנה יותר. 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז?
אההה, לא.
95.נרדמת בשיעור?
כן. ברור
96. מה היית משנה בעצמך ?
את זה שאין לי גבולות. 97. לא היית מסתדר/ת בלי ?
פינצטה ומסטיק מנטה. 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?
בצבא. 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך?
ברור שלא! סתם משעמם לי^_^ 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה?
עכשיו

R E M U S

New member
טוב תשובות..

. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שיניים 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?קוראת 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר?לא חושבת.. 4. מהו צבע העיניים שלך?חום 5. מהו צבע השיער שלך?שחור 6. מה מעורר אותך?שעון מעורר מן הסתם.. 7. מה מרגיע אותך?מוזיקה 8. ההרגשה הכי טובה היא...לאכול ארטיק קרח 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא...להחליק על קליפת בננה..חח.. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע?בבית מלון 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ?עושה שופינג לבגדים! 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את:נובאדי 13. 3 תחביבים שלך:שחיה, התעמלות קרקע, קריאה. 14. 3 תכונות טובות שלך:אנ'לאידעת 15. 3 תכונות פחות טובות שלך:כנ"ל 16. זיכרון טוב שלך:כנ"ל 17. זיכרון רע שלך:כנ"ל 18. מה אתה שותה במהלך היום?מים... 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)?מי שותה בלילה? סעמק.. 20. מקום בו היית רוצה לבקר:חו"ל..לא משנה איפה. 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:אמריקה מיי לוב 22. מה יש לך מתחת למיטה?כרית? 23. האיבר הכי סקסי: ??? 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? ??? 25. ספר על רגע מאושר בחייך:אנ'לאיעת!!! מה הקטע??? סעמק.. 26. שתף בתקרית מביכה:הבטתי בעננים 7ונתקעתי בעמוד (הכל נכון ח7וץ מהקטע של העמוד והעננים...) לא היה לי כוח יותר...

אם אני אענה על זה..../images/Emo19.gif

מישהו יקרא?
טוב, נו.. 1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? ממלמלת משהו וחוזרת לישון. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? בודקת שהאזעקה פועלת. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? 'אני...רוצה...לישון.' 4. מהו צבע העיניים שלך? חום משעמם. 5. מהו צבע השיער שלך? חום משעמם. 6. מה מעורר אותך? דבר משמח שקורה לי, דבר מפחיד שקורה לי. 7. מה מרגיע אותך? הממ...לשכב על הדשא ביום שמש חמים. נוף. לשבת בחדר שלי ולחשוב על כל מיני דברים. 8. ההרגשה הכי טובה היא...שמחה. כשאני חושבת פתאום על משהו טוב בחיים שלי. כשאני נזכרת כמה אני אוהבת מישהו. כשמשהו טוב קורה לי. גלידה, ציון טוב, שיחה נחמדה. יש המון! 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא...עצב, חרטה, אכזבה. כשאני מתאכזבת ממישהו. כשאני חושבת שלאנשים לא אכפת ממני. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? להיפגש עם קבוצה קטנה של חברים, לצחוק, לראות סרט ביחד. ללכת לישון בשלוש-ארבע בבוקר. זה נהדר.אבל לפעמים נחמד גם סופשבוע שקט.
11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? צובטת את עצמי לוודא שזה לא חלום.
12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: אמא, אבא. ג'יני, הרמיוני. אח שלי. קנגרו. 13. 3 תחביבים שלך: ציור, קריאה וכתיבה. 14. 3 תכונות טובות שלך: יצירתית, אופטימית, משתדלת להיות נחמדה. 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: מתייאשת בקלות, קנאית, רגישה.
16. זיכרון טוב שלך: הפעולה שהייתה לי שלשום. היה נהדר.
17. זיכרון רע שלך: שהציקו לי בכיתה ז'.
18. מה אתה שותה במהלך היום? מים, בעיקר. אם יש, אז לפעמים ספרייט. אבל מים זה המשקה האהוב עלי.
19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)?כנ"ל.-_- 20. מקום בו היית רוצה לבקר:fairyland.
21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:אני אוהבת את ישראל.
22. מה יש לך מתחת למיטה? קופסאות, המון. לוח שאפשר לכתוב עליו עם טושים. סלסלות ישנות. עבודות לא גמורות. לכלוך.
23. האיבר הכי סקסי:אני לא חושבת שיש לי כזה. 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? המ, אני צריכה לחשוב על זה.~_~ 25. ספר על רגע מאושר בחייך: כשאמרו לי שאני יכולה לאמץ חתול. הייתי בת שש, והרכבתי פאזל של בת הים הקטנה, וההורים שלי נכנסו לחדר ואמרו לי שהם שקלו את זה ואני אוכל לבחור לעצמי חתול. הייתי הילדה הכי מאושרת בעולם.
26. שתף בתקרית מביכה:*משתעלת* 27. מעשה נועז שעשית: המפגש הראשון שהלכתי אליו.
28. מעשה טיפשי שעשית: עזרתי למישהי שאני אפילו לא מיודדת איתה להעתיק במבחן, נתפסתי וירד לי הציון במתמטיקה בתעודה ממאה לשמונים וחמש. 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: המ, זה קצת מגעיל האמת - יש לי קופסאת דיסקטים ריקה ליד המחשב ואני אוהבת לאכול ממנה.
30. תופעת טבע שמקסימה אותך:הזוהר הצפוני.^^; 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: לא עשיתי שום דבר מטורף בשביל אהבה. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? אנימטורית, אבל אין סיכוי שזה יקרה, אז...משהו שקשור באומנות ושאני אהיה טובה בו. 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...סבתא שלי. 34. אני מפחד/ת מ...שיקרה משהו רע לאנשים שיקרים לי. שינויים. 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית ואנגלית. לומדת ערבית... 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? ריקוד... 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? אני מרוצה מהתקופה הזאת, תודה רבה. 38. המוטו שלי בחיים הוא: אני אנשים מכוסים בדגים.
39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? לא, ולא. השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך? אירשמן.^_^ ולא, אין לזה משמעות. 41. מהי המילה השנואה עליך? פסיכונליטיקאי. 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? ספר/סרט טוב. 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? שיעור ערבית. אני אפילו לא יכולה לצייר ביומן בשיעור ערבית. 44. מהי הקללה האהובה עליך? לא יפה לקלל.
45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? גשם. הקול של אח שלי (לא זה שאמרו שאני דומה לא.
)...מים זורמים. 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? אזעקות למיניהן. קולות של אנשי מסוימים. זמזום של יתוש. אנשים שהופכים את הדף שלהם בזמן מבחן.
47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות?שאלתם את זה כבר.~_~ 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? ראיית חשבון. 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?שיהיה נחמד עלי, שלא יכעס ושירשה לי להיכנס.
המשך יבוא...

...../images/Emo19.gif

50. גלידה- בכוס או בוופל? בכוס, הרבה יותר נוח... 51. שוקו או וניל? וניל, כל כך הרבה יותר טעים.^_^ 52. חוף או הרים? חוף. 53. לישון או לקום? לישון עדיף על לקום, אבל להיות ערה זה הכי טוב.
54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? לילה, זריחה. 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? די חסכנית. אני לא צריכה הרבה. 56. קור או חום? חמימות. 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות, כמובן!
58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי מלאה. 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם כמה שיותר פורומיסטים באיזשהו מקום חביב.
60. למי את/ה מתגעגע/ת? אח שלי וחברה שלו, סבתא שלי, פורומיסטים למיניהם.^_^ 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? אני לא רוצה ללכת לאי בודד, באמת שלו. תוותרו לי, טוב?
דברים אהובים עליך: 62. צבע: אני אוהבת כמעט את כל הצבעים.
63. בעל-חיים: חתול..
64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):נו, זה נורא קשה.
זה תלוי במצברוח... 65. סרט: כנ"ל.
66. שחקן: אין. 67. שחקנית: אין. 68. דיסק: אוסף שירי דיסני כלשהו. 69. שיר: שיר דיסני כלשהו.
70. מאכל: שוקולד.
71. מקום בילוי: חשוב לי יותר עם מי. 72. פורום אהוב:666 , כמובן!
73. עונה: אביב, אבל בכל עונה יש משהו מיוחד שאני אוהבת. 74: מקום להעביר בו חופשה: לונדון או ניו יורק. 75: רכב: אה, חיפושית? לא'ידעת... 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: אח שלי.(לא זה שאומרים שאני דומה לו - זה שאני מתגעגעת אליו.) 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: המ, אני נוטה לומר שאנשים שאני אוהבץ/מעריכה אותם. אה כן, יש לי ידיד אחד שאני מאוד מעריכה ואף פעם לא אמרתי לו את זה. אני באמת צריכה, בהזדמנות.
מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? אני מחייכת ברגע זה ממש.
79. זכית לחיוך? לפני שהתחלתי לענות על השאלון הזה.
80. הענקת מחמאה? כשאמא שלי נכנסה הביתה, אמרתי לה שהיא נראית נחמד. לא מזמן.
81. קיבלת מחמאה? בצהריים. 82. עשית משהו טיפשי? לפני שהתחלתי לענות על השאלון הזה. (החלטתי לענות עליו.) 83. פינקת מישהו/י? אתמול, הכנתי לי ולחברה שלי ארוחה די נחמדה כזאת.
84. פינקת את עצמך? איך? לפני רגע, אכלתי קורנפלקס. 85. צחקת? לפני שנכנסתי לפורום, קראתי משהו נחמד.
86. גרמת למישהו לצחוק? היום בבית ספר.^_^ 87. התחרטת על משהו שאמרת? אתמול. לא, היום בבית ספר. אבל לא רציני. 88. בכית? כשאני חושבת על זה, די הרבה זמן לא בכיתי. שלושה שבועות פחות יום, בעצם. לפני שלושה שבועות פחות יום הציקו לי כמה ילדים וחזרתי הביתה די מסכנה. ואז בכיתי, כן. 89. הסתפרת? לא מזמן, שבועיים בערך... האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? כן, קפצתי אחורה מאיזושהי חומה. כמעט שברתי את היד.
91. נשארת ער/ה כל הלילה? כן, כמובן. הרבה פעמים. 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? ראה סעיף...לא זוכרת איזה. סעיף כלשהו. כן, ודאי. 93. פחדת מהחושך? כן, כשהייתי קטנה. 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? לא. 95.נרדמת בשיעור? כן. 96. מה היית משנה בעצמך ? את הקנאה - אני עובדת על זה - , את זה שאני מתייאשת בקלות, אז זה שאני מתרגשת משטויות. את זה שאני אומרת דברים שאני מתחרטת עליהם אחר כך. 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? חברים, משפחה. החיות שלי. 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? לפני צבא, אני מניחה... 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? אולי רוני, היא אמרה פעם שהיא רוצה לקרוא את התשובות שלי.
100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? סוף סוף!!!

רוניבץ

New member
אכן קראתי.../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

ובאמת יש לנו המון תשובות דומות!

הו הו הו ^^../images/Emo60.gif

זה לא הולך להיות מקושט במיוחד, אבל לא אכפת לי
1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? (רק אני ניסיתי לשלב את זה במנגינה של
'מה אתה עושה כשאתה גם בבוקר?'
הו. אני מניחה שכן
) אני חוזרת לישון בדרך כלל ^^ 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שותה תה. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? לא התעוררתי, הייתי בטיול והייתי ערה כל הלילה O: אבל כשכולם התעוררו חשבתי על 'פאק! למה המפגרים מראש העין חייבים להעיר את החברים שלהם עם מחבתות וסירים?! לא פשוט יותר להעיר אותם בעדינות וחביבות?' *מעירה את חברה שלי בעדינות וחביבות לפני שהיא תתעורר לא בעדינות ולא בחביבות מהמחבתות והסירים* 4. מהו צבע העיניים שלך? חום-ירוק. כן, זה צבע של קיא. אני מודעת לזה. 5. מהו צבע השיער שלך? חום כהה. מאוד כהה. 6. מה מעורר אותך? מחבתות וסירים
וגם כוס תה חמה עוזרת ^^ 7. מה מרגיע אותך? חיבוק ^^ 8. ההרגשה הכי טובה היא... חיבוק כיפי
9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... לחשוב על המוות
(בדרך כלל כשאני מבינה שיגיע יום בו אני אהיה... כלום
) 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? לא לבד ^^ 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? אצחק. אחר כך - אין לי מושג ^^ 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: מישהי שקוראים לה מלינה ^^ לא מצ'נה ^^ 13. 3 תחביבים שלך: טיולים (מישהו אמר מש''צית?) ולא יודעת מה
14. 3 תכונות טובות שלך: אני לא יודעת... קשה לי לומר דברים טובים על עצמי. אני מניחה שאופטימית. 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: הו, לא יודעת. יש המון
אני תמימה מתי שהכי לא צריך להיות ולהיפך, אני מעצבנת מאוד לפעמים, מדברת המון ולא יודעת מה ^^ 16. זיכרון טוב שלך: גיחה לפש''צים (פרחי משצים
) בתחילת השנה. 50 ילדים שפשוט מחכים שאני אטיל עליהם פקודה. יאי! 17. זיכרון רע שלך: נמ. עדיף לא להרחיב בנושא הזה X: 18. מה אתה שותה במהלך היום? קולה. תה (הרבה תה). מים לפעמים. 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? ממ. נאדה :-O 20. מקום בו היית רוצה לבקר: ארה''ב
21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: אני די אוהבת את ישראל ^^ 22. מה יש לך מתחת למיטה? ניירות, בגדים, כמה עפרונות וקלסר. 23. האיבר הכי סקסי: אין לי מושג
24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? רומנטי - פרח. סקסי, טוב. יש ארבעה דברים אצל בנים שאני מאוד אוהבת
: 1. שיער ארוך/ליפה. 2. כפות רגליים גדולים. 3. שיערות ברגליים ובכל מיני מקומות
בנים שעירים זה טוב ^^ 4. יותר גבוהים ממני, בלפחות 10 ס''מ. אבל אני מוכנה להתפשר
25. ספר על רגע מאושר בחייך: יום מסוים בחנוכה שהיה גדוש מפגשים והיה כל כך כיף בו ^^ 26. שתף בתקרית מביכה: אני לא זוכרת. אני לא מתפדחת בקלות ^^ 27. מעשה נועז שעשית: נועז? לא יודעת. יש משהו שאמרו לי שהוא נועז אבל לא נראה לי... היה שיעור חברה השנה שפשוט היה לי נמאס מההתנהגות הכל כך מזלזלת ומסריחה של האנשים בכיתה שלי אחד כלפי השני שפשוט התחלתי לדבר הרבה הרבה ולהטיף (בערך
) על כמה הם זונות אחד לשני. אחד לשני ולא אליי כי אליי הם דווקא בסדר
28. מעשה טיפשי שעשית: הו. ממ. לא יודעת. 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: אין X: 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: גשם
שקיעה
31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: קודם שאתאהב, אחר כך נדבר
32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? משהו כיפי ^^ 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... דוד בן גוריון - כי הוא נראה סבא חביב שכזה ^^ 34. אני מפחד/ת מ... המוות. 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית ומעט שוודית. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? שירה. נראה לי. 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? 500 שנים קדימה. 38. המוטו שלי בחיים הוא: If Candy Can Do It - So Can You! 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? באלוהים - לא. בגורל - לא. אני לא מאמינה שמה שאעשה בכל חיי נקבע אי שם מראש. 40. מהי המילה האהובה עליך? אחושילינג O: גם אוטוסוגסטיה זו מילה מגניבה ^^ 41. מהי המילה השנואה עליך? בן זונה, בייחוד כשאנשים משתמשים בה כדי לתאר משהו טוב. 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? לא יודעת ^^ 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? נרקסיסטים. 44. מהי הקללה האהובה עליך? זונה. ^^ 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? גשם
46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? קליקים מהאצבעות ^^ (קנאקים, וואטאבר). 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? O: 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? זנות? או סחר בסמים ^^ 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? 'כוווווווווסית'. זה יכול להיות משעשע ^^

בלופ.../images/Emo60.gif

50. גלידה- בכוס או בוופל? כוֹס ^^ 51. שוקו או וניל? שוקו. או וניל. מעורב ^^ 52. חוף או הרים? משהו באמצע. 53. לישון או לקום? לקום. 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? שקיעה - לילה ^^ בעצם, תלוי במצב הרוח ^^ 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזנית X: 56. קור או חום? קוווווווור ^^ 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? נעימות :) 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? מלאה, כמובן. 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם מישהו נחמד בעזריאלי ^^ 60. למי את/ה מתגעגע/ת? חברה שלי שכבר לא בין החיים
61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? לא מישהו מיוחד. סתם אחד שיארח לי לחברה - כי לא משנה מי זה יהיה הוא בסוף ימאס עליי. דברים אהובים עליך: 62. צבע: תכלת. 63. בעל-חיים: כלב. 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): 'התפסן בשדה השיפון'. 65. סרט: אין אחד מועדף. 66. שחקן: כנ''ל. 67. שחקנית: כנ''ל. 68. דיסק: מציאות נפרדת/היהודים. 69. שיר: היהודים - לעוף. 70. מאכל: אורז זה יאמי ^^ 71. מקום בילוי: עזריאלי. 72. פורום אהוב: כל פורום שאני כותבת בו. 73. עונה: חורף. 74: מקום להעביר בו חופשה: כל מקום שקט ^^ 75: רכב: אני לא מבדילה
76. מישהו שמאוד השפיע עליך: הולדן קופילד ^^ 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אם ארצה להגיד לו פשוט אגיד, לא אכתוב כאן ^^ מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? לפני שעה. 79. זכית לחיוך? בגיחה היום. 80. הענקת מחמאה? לפני יומיים
81. קיבלת מחמאה? היום ^^ או אתמול
82. עשית משהו טיפשי? אני לא מוצאת את המעשים שלי טיפשיים בדר''כ, ואם כן אני מעדיפה לשכוח אותם. 83. פינקת מישהו/י? איך? הכנת ארוחת בוקר ל38 איש נחשבת? אם כן - היום. 84. פינקת את עצמך? איך? קניתי לעצמי גלידה ביום שלישי ^^ 85. צחקת? היום ^^ 86. גרמת למישהו לצחוק? היום ^^ 87. התחרטת על משהו שאמרת? לא בזמן האחרון. 88. בכית? אוקטובר. 89. הסתפרת? לפני שנה וחצי בערך. האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? אני מניחה שכן. אבל אני לא זוכרת. 91. נשארת ער/ה כל הלילה? הלילה ^^ 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? אתמול לפני שיצאתי לטיול ^^ 93. פחדת מהחושך? בגיל 12 בערך. 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? נבר ^^ 95.נרדמת בשיעור? נבר
96. מה היית משנה בעצמך ? כלום. 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? חברים. 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? בצבא, כנראה מערבבת סוכר. 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? אני מניחה שלא
אבל זה היה מהנה בכל זאת! 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? אני מניחה שברגעים אלו ממש אני אסיים לכתוב את המשפט הפלצני הזה ואז אסיים את השאלון. הו. כן.

הנה התשובות שלי - חלק מהן ../images/Emo78.gif

רק שתדעו שאני נורא משועממת ובטח אף אחד לא יקרא את זה כי אני לא ממש כותבת בפורום אבל חפיף...
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? פותחת ת'עיניים
מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? חושבת על היום שהיה
מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? שאיכסה - יש בצפר
מהו צבע העיניים שלך? חום וירוק (מוזר האמת)
מהו צבע השיער שלך? ג'ינג'י (לא כתום כתום אבל בהחלט ג'ינג'י
מה מעורר אותך? הבוקר
מה מרגיע אותך? שקט
ההרגשה הכי טובה היא... קשה להגיד משהו ספציפי.. אהבה?
ההרגשה הגרועה ביותר היא... שאנשים מגעילים אליך ומעליבים
איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? בקן, או לישון
זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? צובטת את עצמי - אולי אני חולמת
אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: לא זוכרת מקרה כזה
תחביבים שלך: לקרוא, מחשב, הנוער העובד
3 תכונות טובות שלך:מתחשבת(מנסה לפחות), אופטימית, לוקחת דברים בקלות
3 תכונות פחות טובות שלך: נעלבת מהר, לפעמים רצינית מדי..:/
זיכרון טוב שלך:פולין, ארצות הברית בחופש האחרון
זיכרון רע שלך: מדחיקה
מה אתה שותה במהלך היום? מים, והרבה והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? לא שותה...
מקום בו היית רוצה לבקר: פולין (שוב!) מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: פולין (לא סתם חח) ישראל - אני ציונית, מה לעשות
מה יש לך מתחת למיטה? שטיח... האיבר הכי סקסי: עיניים, שפתיים
מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? אממ להיות ביחד עם מי שאוהבים
ספר על רגע מאושר בחייך:כשאמרו לי שאני נוסעת למחנה בארה"ב
שתף בתקרית מביכה: לא משהו מעניין
מעשה נועז שעשית: אני פחדנית מסתבר
מעשה טיפשי שעשית: יותר מדי...
סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך:אני ג'ינג'ית...
תופעת טבע שמקסימה אותך:שלג!
הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: לא יצא לי עדיין
מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? משהו שיעזור לאחרים, לא החלטתי
אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את אפריל אוניל מצבי הנינג'ה
אני מפחד/ת מהמוות (של אחרים, לא שלי)
אילו שפות את/ה דובר/ת?עברית, אנגלית וערבית (96 בבגרות במדוברת)
אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר ציור, ריקוד, מה לא?
אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לתקופת האדם הקדמון - אולי אז היה פה יותר שמח
המוטו שלי בחיים הוא: תמיד תסתכל על החצי המלא של הכוס הריקה
את/ה מאמינ/ה באלהים? לא נראה לי... ובגורל? לא - אנשים קובעים את העתיד שלהם. בערך...
מהי המילה האהובה עליך? אהבה
מהי המילה השנואה עליך? שנאה
מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? טבע
מה "מכבה" (turn off) אותך? חושף וקור...
מהי הקללה האהובה עליך? shit motherfucker fuck shit (מסקס והעיר הגדולה!)
איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? כששמים את האצבע בפה ועושים קול כזה, נו כמו ב "loly pop loly pop o la la loly pop)
איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? הרבה..
באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? טבחות
באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? זנות - הכי הגיוני
איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? לא צריך אותו שם בכלל, הוא לא עוזר לנו שם - אז בגן עדן?
גלידה- בכוס או בוופל?וופל!
שוקו או וניל? שוקו
חוף או הרים? הרים, כי משם אפשר גם לפעמים לראות את החוף
לישון או לקום? ברור שלישון
שקיעה או זריחה? שקיעה! לילה או יום? יום
בזבזן/ית או חסכן/ית?חסכנית, משתדלת
קור או חום? קור (כמו בפולין)
סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מפחידות
הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? מלאה. אמרתי שאני אופטימית
ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? באמצע המדבר עם...לבד!
למי את/ה מתגעגע/ת? למדריכה שלי מארצות הברית

עוד תשובות... ../images/Emo78.gif

את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? את רוני :)
דברים אהובים עליך: שמש, גשם, רוח
צבע: כחול
בעל-חיים: כלב
ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): מישהו לרוץ איתו (לא העתקתי מרוני, רק לקחתי השראה)
סרט: מלך האריות כמובן
שיר: Iris
מאכל: סושי ו
מקום בילוי: הקן
פורום אהוב: אממ של הנוע"ל (אל תעלבו)
עונה: אביב
מקום להעביר בו חופשה: אלסקה כמובן!
רכב: משהו אדום ויפה
מישהו שמאוד השפיע עליך: ספלינטר (המדריך שלי, באמת!
מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: הרבה.. מתי בפעם האחרונה: עשית משהו בשביל מישהו...? פרשתי באמצע השאלון ולא נראה לי שהרבה יקראו את התשובות שלי

HaMsTeR

New member
קראתי../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo118.gif

והיה כייף

אלרוס

New member
עונה משום מה

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? חוזר לישון 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתכסה 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? "יש, חופש של שבועיים וחצי) 4. מהו צבע העיניים שלך? ירוק 5. מהו צבע השיער שלך? ג'ינג'י 6. מה מעורר אותך? מים 7. מה מרגיע אותך? ספר טוב 8. ההרגשה הכי טובה היא... לאכול 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... להיות רעב 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? בשינה או עם חברים 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? צועק מרוב שמחה 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: עצמי 13. 3 תחביבים שלך: לקרוא, לאכול, לנשום 14. 3 תכונות טובות שלך: אין הרבה.. 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: מטורף נחשב רע? 16. זיכרון טוב שלך: מסעדת בשר אכול כפי יכלתך 17. זיכרון רע שלך: היתושים היום 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים, קולה, תה, קפה 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? וולאדי מרי 20. מקום בו היית רוצה לבקר: סטונהדג' 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: אנגליה, ארה"ב 22. מה יש לך מתחת למיטה? מגירה 23. האיבר הכי סקסי: אריות ים נחשב איבר? 24. מה רומנטי בעיניך? הרבה דברים. מה סקסי בעיניך? אריות ים ובנות 25. ספר על רגע מאושר בחייך: בעע... 26. שתף בתקרית מביכה: בעע... 27. מעשה נועז שעשית: בעע... 28. מעשה טיפשי שעשית: יש הרבה יותר מדי 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: אריוץ ים 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: הרי געש... 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: שום דבר מטורף 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? רופא אני חושב 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... מי שבנה את סטונהדג' 34. אני מפחד/ת מ... ערסים בקבוצות גדולות 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית ואנגלית (וכמה מילים בערבית) 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? יש כשרונות שאין לי? 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לעתיד/נשאר בתקופה שלנו/לעבר ומראה איך בנויים מלא דברים והופך לחלק מההסטוריה 38. המוטו שלי בחיים הוא: מי שלא נפגע סימן שלא פועל 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? אין לי מושג ובגורל? לא השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך? חמרמורת/האח 41. מהי המילה השנואה עליך? ערס 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? שום דבר 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? מפסק/ דום לב 44. מהי הקללה האהובה עליך? "ביזונה" 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? רעש של סכין ומזלג 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? מכוניוץ 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? אני תלמיד, אני אסתפק בהכל 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? מורה 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? "היי בוס" 50. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 51. שוקו או וניל? שוקו 52. חוף או הרים? הרים 53. לישון או לקום?לישון 54. שקיעה או זריחה? זריחה לילה או יום? יום 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? בין לבין 56. קור או חום? קור 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? לא ולא 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי ריקה 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם אבא שלי איפה שהוא עכשיו (ארה"ב) 60. למי את/ה מתגעגע/ת? לילדים מGFC 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? טלפון לוויני/ את החברים+משפחה דברים אהובים עליך: 62. צבע: כחול 63. בעל-חיים: אריה ים 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): שר הטבעות 65. סרט: כנ"ל+ המטריקס 66. שחקן: ג'ון ריס דיוויס 67. שחקנית: מירנדה אוטו 68. דיסק: אביי רואד 69. שיר: קשה לבחור 70. מאכל: בשר 71. מקום בילוי: מסעדה 72. פורום אהוב: טולקין 73. עונה: סתיו 74: מקום להעביר בו חופשה: חו"ל 75: רכב: למבורגיני קאונטץ' 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: ההורים שלי 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אני לא חושב שיש כאלו מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? עכשיו 79. זכית לחיוך? היום בערב 80. הענקת מחמאה? היום בערב 81. קיבלת מחמאה? כנ"ל 82. עשית משהו טיפשי? שאני עונה על זה 83. פינקת מישהו/י? אין לי מושג איך? כנ"ל 84. פינקת את עצמך? היום בבוקר איך? אכלתי משהו מאוד טעים 85. צחקת? עכשיו 86. גרמת למישהו לצחוק? מזמן 87. התחרטת על משהו שאמרת? אין לי מושג 88. בכית? דמעות של עצב? שנה שעברה 89. הסתפרת? לפני שבועיים 90. עשית משהו מסוכן? אני לא זוכא 91. נשארת ער/ה כל הלילה? לפני שבוע 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? לפני כמה שנים 93. פחדת מהחושך? אף פעם 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? כנ"ל 95.נרדמת בשיעור? כנ"ל 96. מה היית משנה בעצמך ? אין לי מושג 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? ספר ואוכל (ואויר, ומים) 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? בדיוק? כנראה בבית... 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? לא 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? בדיוק עכשיו

למעלה