AGENT SHESH
New member
../images/Emo26.gif../images/Emo73.gif
1. שוכב במיטה למשך כמה דקות לפני הקימה. זה כיף
2. חושב על היום שעבר. 3. לא ישנתי היום, אז קצת קשה לענות על זה...
4. לא יודע... אני צריך לבדוק את זה *מצלם את עצמי* אני חושב שזה חום או שחור... 5. שחור 6. מים קרים בפנים, ומוזיקת דאנס, או השיר Beautiful Morning. שיר שפותח לי את היום בצורה נהדרת. 7. מוזיקה רגועה... או מוזיקה אלקטרונית רגועה (לא דאנס) 8. אושר, אהבה. 9. כשמישהו שונא אותך. 10. בשינה מרובה. וגלישה במחוזות לא ידועים של הרשת. ופגישת חברים שלא פגשתי במהלך השבוע. 11. זורק אותם לזבל. זה מוציא את החיים משיווי משקל, וגורם לאנשים לאבד את כל מה שעבדו בשבילו בכל חייהם. בעצם, אולי יותר פשוט יהיה להעביר את כל הכסף לאנשים ש*באמת* יזדקקו לזה. 12. יאיר כהן. אין לי מושג מי זה, אבל במסע לפולין היו חבר'ה מראשון לציון שאמרו שאני דומה לחבר שלהם שקוראים לו יאיר כהן. 13. שינה, חברים, הרבה מוזיקה, סרטים, מחשב\אינטרנט, צילום, וקצת טלוויזיה. 14. רגיש, אופטימי, נאמן. 15. לא עומד בזמנים, ישן הרבה, חסכן בדרך כלל, אבל ברגע שאני מתחיל לבזבז - אני מבזבז באלפי שקלים... 16. המכתביטיסה שכתבו לי. זה היה מאוד נחמד ומהטיסה הראשונה שלי זה יישאר כזיכרון טוב. 17. לא עולה לי בראש כרגע. 18. משתדל לשתות רק מים, אבל הרבה יוצא שאני שותה קולה או פאנטה שוקטה. 19. אני בדרך כלל לא נוגע באלכוהול, אולי קצת ליקר שוקולד או קרמל. 20. ארה"ב. 21. ארה"ב. 22. כלום... 23. בטן. 24. שקיעה, חוף, מוזיקת צ'ילאאוט מתאימה. 25. כל רגע שבו אני לא בלימודים הינו רגע מאושר בשבילי
אה.. היום בבוקר כשנחתתי בארץ. שמחתי מאוד. זה היה רגע מאושר. 26. ביום שני הייתי במלון בלי מעלית, והיו שם מדרגות כאלו עם שטיח מעצבן עליהן, ופשוט התחלתי ליפול שם כל פעם שעליתי במדרגות האלו... 3-4 פעמים נפלתי שם... 27. לא מספר
28. לא עולה לי בראש כרגע... 29. סוד אפל - אני יודע פולנית
או לפחות איזה 10 מילים...
30. קשת, שקיעה וכל דבר שפוטוגני. 31.
32. איש תקשורת, עיתונאי. 33. היטלר. הייתי מקדים לו את ההתאבדות בכמה שנים. 34. לא רוצה להישמע מפגר, אבל באמת אני לא מפחד מכלום
35. עברית, אנגלית, פולנית מדוברת
36. להחזיר את כישרון השירה שהיה לי עד להתפתחות הקול שלי. הייתי סולן במקהלה, ויכולתי להגיע ממש גבוה. 37. לעתיד לראות מה יקרה. 38. You Can Do It, Against All Odds 39. אני מעדיף לא לענות לגבי אלוהים. גורל? כן. 40. בהחלט. 41. שונא. 42. רגשית - נשים סקסיות. רוחנית - רוח קרירה של חודשי החורף. יצירתית - מוזיקה. 43. כושיות. הם נראות לי גבריות מאוד... 44. בנזונה, פאק. 45. של גיטרות סטייל קולדפליי בשיר Clocks. 46. הקול של אנסטסיה. בהתחלה אהבתי, אבל יש בו איזה משהו שכזה מביא לי ת'ג'ננה... 47. איש בתקשורת הישראלית - עדיף עיתונאי. 48. אורולוג. 49. ממצב איתך? ממצב יא גבררררר??
סתם, הנה מגיע החכם באדם. 50. וופל
51. מעורבב, או וניל. 52. תלוי מתי. בקיץ חוף, בחורף הרים כי יש שם רוח נהדרת. 53. לישון,
יש פה שאלה בכלל? 54. זריחה. ושקיעה. שניהם יפים! אז שניהם. אה חייבים רק אחד? אז שקיעה. יום. 55. חסכן בדרך כלל, אבל כשאני פותח את הארנק, אני מתחיל להיות בזבזן בטירוף. 56. קור, אבל קור נעים, משב רוח קריר ונעים
. 57. מרגשות. 58. חצי מלאה. 59. *חסוי* 60. לא עולה לי בראש כרגע. 61. המחשב שלי. יש לי בו מוזיקה לנצח...
62. אדום או תכלת. 63. חתול קטנים וחמודים. או חמוס כמו שראיתי אתמול בפולין. 64. הספר החמישי של נושא הפורום המקורי לפורום הזה. 65. סיפור אהבה בלתי נשכח
66. ג'וני דפ. 67. ליב טיילר\אלישיה סילברסטון. 68. Nelly Furtado - Folklore 69. Nelly Furtado - Try 70. כל אוכל מלבד מנות חמות... אתם לא יודעים מה זה לאכול כל הזמן שבוע שלם רק מנות חמות... סיוט
71. כל מקום שיש בו מוזיקה טובה. 72. בואו נחשוב...
73. אביב. גם עונה יפה, גם שם יפה. 74. אילת\סיני. 75. סובארו אימפרזה 2004 בדיוק כמו זה שאני לומד עליו נהיגה (שיעור 25
) 76. כל אנשי הפורום הזה. 77. שוב, כל אנשי הפורום הזה. 78. היום בבוקר, כשנחתתי בארץ, ואחר כך כשפגשתי את גוני לכמה דקות. 79. כשאמא שלי ראתה אותי לראשונה היום בבוקר כשחזרתי. 80. אתמול למורה שאירגן את המסע שלנו לפולין. 81. היום בבוקר כשנפרדתי מהאנשים שהכרתי במסע הם אמרו עלי כל מיני מחמאות. 82. לא עולה לי בראש כרגע. 83. היום, כשקניתי לאמא שלי איזה בושם שהיא ממש רצתה. 84. היום, כשאכלתי אוכל אמיתי אחרי שבוע של מנות חמות
85. כשחבר שלי התחיל לקלל בעברית פולנים... זה היה כל כך ענקקק!!
צריך לראות בשביל להבין. 86. היום בבוקר, למישהי שדיברתי איתה במטוס. 87. אני משתדל לדגול במשהו שהילה גרמה לי להבין שלא להתחרט על דברים שנאמרו. מה שאמרתי - אמרתי כבר, אי אפשר לשנות את זה. 88. ביום ראשון, באוושוויץ. 89. לפני חודש בערך. 90. הלכתי בפסי רכבת כמה שניות לפני שהיא עברה שם. ביום שני בבוקר. 91. היום
92. אף פעם. מתחת למיטה שלי יש עוד מיטה, ואי אפשר לדחוף לשם כלום. 93. לפני כמה שנים. 94.
לא היה, ולא יהיה. אני נאמן. 95. בשיעור מתמטיקה האחרון שהיה לי לפני המסע. 96. את המשקל... פחות 20 קילו ואני מאושר. 97. מוזיקה. 98. ידיעות אחרונות\מעריב - עיתונאי. 99. אני מקווה שכן כי כבר בערך שעתיים (לא מגזים
) אני עונה על זה... 100. בדיוק ע-כשיו
1. שוכב במיטה למשך כמה דקות לפני הקימה. זה כיף