ABL נכנס למצעד בMTV2

../images/Emo41.gif סופית - ABL במצעד הרוק.

ולא סתם במצעד הרוק, כניסה ישירה למקום 2. המקום הראשון צפוי להיות שלנו לעוד הרבהההה זמן. עכשיו, רק תגידו לי אם יש דרך יותר טובה לפתוח את היום מאשר לפתוח את הטלויזיה ישר על MTV2, לראות מההתחלה את ABL מככב במקום השני ואת WAKING THE DEMON של בולט במקום ראשון? אע פשוט אין, אין. ואם לא הספיק לי, מיד אחרי לעבור לMTV1 ולראות את HEARTS BURST INTO FIRE. ככה פותחים יום! תהנו כולכם מהמשכו 3>.

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif חחחח זאת ה-התחלה של היום!!

אז לי קרה לא ממזמן שאיך שפתחתי MTV MUSIC היה את פרום יסטרדיי ואז אחר כך בMTV2 היה את דה קיל! חחח D: ומסתבר שמה ? שגם בMTV הרגיל יש את פרום יסטרדיי =] כמה שהשירים חרושים ביותר זה פשטו נפלא :) חחחחחחחח

adiiiXD

New member
תודה!!! סופסוף ראיתי אותו 3>../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

i am777

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo169.gif../images/Emo169.gif../images/Emo207.gif

קצת הגזמתי עם הבטטה והנצלש - אבל לא נורא. יש כאן וידאו עם ג'ארד שהוא מדבר עם כל מיני נושאים...כמו הסיבוב הופעות באירופה , מדבר על גרמניה....וכמה שהיא מקום יפה... , מוזקיה שהם אוהבים לשמוע .....וכ'וווו........ בזמן שהוא אוכל בכיף שלו דובדבנים ושותה איזה מיץ פירות שנראה זוועה לאללה. ואזזזז תומווו החתיך נכנס לתמונה.... http://www.prosieben.de/music_cd/videos/videoplayer/52281/ תכנסו.

למה הוא נראה כאילו הוא יצא מסרט בוקרים או משו

"קולדמ אונטן" או ענארף. אלוהיי. והוא נשמע כל כך לא משכנע

אוי והמיץ הזה שהוא מחזיק ביד

גם אני ומורן שתינו את זה באנגליה וזה מגעיל טילים

טוב דיי הודעה שלישית ואחרונה

תומו כזה מגניב בראיון הזה הוא נראה בדיוק ככה
או אולי ככה אם הוא מחייך
והוא מגניב.

למעלה