Adam Lambert Fantasy Springs,California

MIDNIGHT SKY

New member
מצטערת ,אבל אני../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

פשוט פאקינג מתחרפנתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMGOMGOMGOMFGOMGOMGOMGOMFG AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH SEXGODSEXGOD!! sorry I meant ROCKGODROCKGOD!SEX GOODDDDDDD חם ליייייייייי !!! אני לא יכולה לנשום!!!! וכשאני כותבת משהו אני מוחקת 10 פעמים כדי שלט יהיו שגיאות !!!! המערכות שלי קורסות
אאאוווומממגגגגדדדדדד !!!!!!!
הוא נראה מדהים !!! נראה לי התלבושת הכי יפה לדעתי !@ והשיער המעלף ! הוא צריך להשאר ככה! למה אני לא שם??? פאאקק !! חםםםם לייייי ג'יזס. הלכתי למקפיא.

mayarel

New member
נכון<?????????????????????

כל הופעה הוא ךשוט מתעלה על עצמו יותר מהפעם הקודמת אני פשוט מתהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

InbarKiii

New member
חחחחחחחחח תפני לי מקום במקפיא

אי אפשר ככההההההה אמאמאמאממאא למות ממננננננננננננו מזהההההההההההההההה
האיפור מעלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף נצנץ יפה שכמותו

mokasosex

New member
אוייייייייייייייייייייייי דיייייייייייייייי

השיררררררררררררר הזהההההההההההההההה
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מונטייייייי וטומיייייייייייייייייי גם מושלמיייייייייייייייייייייייייים אוקיייייייייייייייייייייי האיפורררררררר שלו ג'יזססססססססססססססססססססססססססססססססססס ס טוב עפתיייייייי לאנוס אותו . בייייייייייייי

טובב אם אני נמצאתתת בהופעה שלוווו

אני קופצתתתתתתתתתת עליוווווווווווו. איזה יפה הואאאאאאאאא הולי שיט. זה מפתיע אותי כל פעם מחדש!!! O: אני לא מרגישה טובב.......

esty212

New member
הופעה מדהימהה ♥♥

הכי אהבתי את איך שהוא שר את WWFM גם את sleepwalker אבל לא שמעו טוב כלכך .. וגם music again ממש יפה =) בקיצור מ ד ה י ם :) אהבתי את איך שהלבוש שלו מתאים לקעקוע D:.

mokasosex

New member
אאאאאאאאאא התנועותתתתתתת האלהההההההההה

אוישששששששששששששששששששש כמה יופייייייייייייייייייייייייייייי, הכלללל כ"כ נכוןןןןןןןןןןן ומושלםםםםםםםםםםםםםםם

אוי כהמה שהוא יפהה ומנצנץץץץ ו ../images/Emo226.gif

וכמה שהוא מדהיםםםםםםםםם זהו נגמרו לי המילים..אני צריכה אישפוז.

InbarKiii

New member
שלמותתתתתתתתתתתתתתתתתתת

אני רוצה את זה בתור הסינגל הבאאאאא

nini18

New member
אוי הוא פשוט מדהים וההליכה של הסופר מודל

חחחחח פשוט
חחחחחח מתה עליוווווו

mokasosex

New member
הקולללללללל שלווווווווו *_____________*