משגעעעע כזהההההההההההההההההה
M mokasosex New member 28/2/10 #176 נסיייייךךךךךךךךך יפייפההההההההההה הואאאאאאא שילובבבבבבבבב של כלכךךךךך הרבההההההה דברים יפייייייייייייייייייייייםםםםםםםםם שאין דברים כאלה !
נסיייייךךךךךךךךך יפייפההההההההההה הואאאאאאא שילובבבבבבבבב של כלכךךךךך הרבההההההה דברים יפייייייייייייייייייייייםםםםםםםםם שאין דברים כאלה !
N nogigoosh New member 28/2/10 #185 וואי מהמם ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif
M mayarel New member 28/2/10 #81 משגעעעעעע ואהבתי שהוא לא רצה להיות TOO MUCH אז הוא לא שם לק.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
משגעעעעעע ואהבתי שהוא לא רצה להיות TOO MUCH אז הוא לא שם לק.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
I InbarKiii New member 28/2/10 #159 חחחחחחחחחחח אוי רציני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדם עכשיו את לגמרי לא אובר דה טופ חחחחחחחחחחחחחחחח מתההההההההההה על החייזר היפה הזהההההההההההה D:
חחחחחחחחחחח אוי רציני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדם עכשיו את לגמרי לא אובר דה טופ חחחחחחחחחחחחחחחח מתההההההההההה על החייזר היפה הזהההההההההההה D:
N nini18 New member 28/2/10 #204 אוי הוא פשוט מדהים אין מילים לתאר אותו פשוט יפיפה בטירוףףףףףף. אני כל כך שמחה שהוא חזר לעצמו אוי זה בטוח בזכות ציקסססססס חחחחחחחחחח
אוי הוא פשוט מדהים אין מילים לתאר אותו פשוט יפיפה בטירוףףףףףף. אני כל כך שמחה שהוא חזר לעצמו אוי זה בטוח בזכות ציקסססססס חחחחחחחחחח
M MIDNIGHT SKY New member 28/2/10 #70 ../images/Emo2.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif
R Rider on a storm New member 28/2/10 #133 אהההההההההההההההההההההההה מדהיםםםםם מושלם ואואואוווווווווווווווווווו
I InbarKiii New member 28/2/10 #158 פשוט מלךךךךךךךךךךךךךךךך ../images/Emo99.gif כלכךכלכךכלכךכלכךכלכךכלכךכלכךכלכךכלכך יפהההההההה עאעאעאעאעאעאעעעעעעעעעעעעעעעעעעע טווס יפה שכמותו ויאיא ידעתי שזה מוכר לי מהזודאיק ! D:
פשוט מלךךךךךךךךךךךךךךךך ../images/Emo99.gif כלכךכלכךכלכךכלכךכלכךכלכךכלכךכלכךכלכך יפהההההההה עאעאעאעאעאעאעעעעעעעעעעעעעעעעעעע טווס יפה שכמותו ויאיא ידעתי שזה מוכר לי מהזודאיק ! D:
N nini18 New member 28/2/10 #215 רק מלךךךך , מלך זו כבר מילה קטנה מידי לתאר אותו הוא פשוט ROCK GODDDDD חחחחחח מדהים יפיפה שכמותו אמרתי כבר שהטא הציפור הכי יפה בעולםםם
רק מלךךךך , מלך זו כבר מילה קטנה מידי לתאר אותו הוא פשוט ROCK GODDDDD חחחחחח מדהים יפיפה שכמותו אמרתי כבר שהטא הציפור הכי יפה בעולםםם
E EVEWAITING 4 ADAM New member 28/2/10 #61 אגב לגבי הגירסה של WLLאין הוא פפשוט גאון מסתבר שהם בקושי עשו חזרה אחת זה הוחלט ברגע האחרון והם עשוחזרות באוטו....................חולה עליו..........................
אגב לגבי הגירסה של WLLאין הוא פפשוט גאון מסתבר שהם בקושי עשו חזרה אחת זה הוחלט ברגע האחרון והם עשוחזרות באוטו....................חולה עליו..........................
X XoLilMissLolaoX New member 28/2/10 #157 באמת?? וואו זה יצא כזה טוב אין מצב!!! הוא מתעלה מעל עצמו כל פעם מחדש!!! גאאאאאאאאאאווווווווווווננננננווווווווווווווותתתתתתתת זה מה שהוא!!
באמת?? וואו זה יצא כזה טוב אין מצב!!! הוא מתעלה מעל עצמו כל פעם מחדש!!! גאאאאאאאאאאווווווווווווננננננווווווווווווווותתתתתתתת זה מה שהוא!!
H heart1soul New member 28/2/10 #62 תודה אבל חסר להם שאין לנו סרטונים מלאים של כל השירים אחר כך!! אני אמות באמת..חחחח ושמעתם איזה מישהי קפצה לבמה ואדם רקד איתה?? חחחח
תודה אבל חסר להם שאין לנו סרטונים מלאים של כל השירים אחר כך!! אני אמות באמת..חחחח ושמעתם איזה מישהי קפצה לבמה ואדם רקד איתה?? חחחח