AutoOffEx/SafeRecs/SlovoEd

AYELET1

New member
תןכנת מתכונים נורמלית

תומכת עברית רצוי עם חלק לדסקטופ ושתהיה חינמית

Ran sch

New member
רעיון שחשבתי עליו בעצמי ועדיין אין

לי זמן לנסות לכתוב אותו. נגיד שיש לי עבודה להגיש עוד שלושה ימים, מבחן עוד שבוע, יום הולדת לחבר עוד .. וכן הלאה מה שאני צריך זה תוכנה שמאפשרת לי מעין דוח של פעילויות לפי טבלה של האירוע מול עוד כמה ימים. * האמת אני די המום שלא datebk ולא agendus לא עשו את זה עד היום - הרי זה must .... הרי בסופו של דבר בשביל היומן הומצא הפאלם וזה די מפתיע שעם כול התצוגות שכל המטרה שלהן בעולם היא לתת לנו המשתמשים שליטה הכי טובה על המידע שלנו אין שום תוכנה שנותנת תצוגה של אירוע מול מס' ימים עד התרחשותו. יש לי אינסוף רעיונות לתוספות לתוכנה כזאת - למשל אפשר להגדיר סוגי פילטרים לפי נושא, לפי כמה ימים קדימה אני רוצה לראות, ועוד... אני די אילתרתי משהו שעושה בדיוק את זה דרך thinkDB אבל זה אומר שכל אירוע אני צריך להקליד פעמיים - פעם ליומן ופעם לכאן. וכן אני יודע - היחס בין כמות ההשקעה על תוכנה כזאת לבין כמות המשתמשים עשוי להיות לא גבוה במיוחד....

Ran sch

New member
דרך אגב אני עובד על

מאגר מילים לquickwiz (לימוד מילות פסיכומטרי סתם בשביל הכיף) האם מישהו מכיר מקום יותר טוב לקחת מילים (מאשר ישירות מהמילון ?)

ב - DATEBK5 - יש אפשרות של ADVANCE

למשל: אתה מסמן אירוע שאתה אמור לבצע עוד שבועיים והתוכנה מתריעה לך כל יום כמה ימים נשארו לך.

urias78

New member
אתה יכול ליצור ב-datebk אירוע חוזר

אתה יכול ליצור ב-datebk אירוע חוזר יומי עם תאריך סיום שיהיה התאריך של האירוע ולקשר את האירוע ל-TASKS או לפיתקיות של ה-MEMO

למעלה