Big Brother USA 801

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. לא אהבתי את הטוויסט של אמריקז פלייר. זה הורס את כל הרעיון של המשחק. לעומת זאת, הייתי סקפטי בקשר לטוויסט השני של ה"אויבים", אבל מסתבר שהוא יכול להיות מאוד מעניין. בחרו אחלה אנשים לטוויסט הזה ונראה לי שהוא ישנה הרבה דברים במשחק ויעשה אותו יותר מעניין. בינתיים, בולטת לטובה דניאל, בולט לרעה- ג'ו.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifBB801

כמה התגעגעתי... הרעיון של האקסים לפחות על פי הפרק הזה נר אה טוב לפחות נראה שהם שונאים זה את זה אני מקווה שהאמריקן פלייאר יצא גם טוב.. בסך הכל הפרק עבר מהר יחסית לפרקי הפתיחה.. ואני מאד מחכה להמשך..... הפרק הבא משודר ביום ראשון בערב נכון"?

../images/Emo58.gif but first

יא, איך התגעגעתי. היה ממש נחמד. ג'ולי צ'ן אנורקטית. אריק כל כך יהודי. לג'ו באמת יש פטמות גדולות. ולחשוב שחייתי חצי פרק באשליה שד"ר וויל חוזר בגלל שהראו תמונה שלו

gah

New member
BB801../images/Emo58.gif

קראו לי אופטימיסט, אבל יש לי תחושה טובה. דבר ראשון, הקאסט נראה יחסית מעניין. המדד הקבוע בשבילי הוא התגובות של האנשים לג'ולי ביום הראשון וכאן התגובות היו בהחלט לא ביישניות. חוצמזה, הפרק עבר לי מהר מאוד, שזה תמיד סימן טוב. אהבתי את הקטע שהשלושה צפו בשאר ואני חושב שהחסינות שנתנו להם זה הדבר הכי פיירי שיכלו לעשות. אריק אכן נראה מאוד יהודי, הפטמות של ג'ו אכן ענקיות ואין ספק שההיי לייט של הפרק היה, איך לא, ד"ר וויל. הכי אוהב: קרול, בת 21, בדיוק בגיל המתאים והלוק הנכון בשבילי. אהבתי גם מאוד את דניאל ואני חושב שדיק יביא סגנון למשחק שעוד לא נראה בעבר. הכי שונא: פאקינג ג'ו, כל פרק שהוא ישאר, אני רק אחטוף יותר עצבים. הימור למעומדים: כמובן שזה לונג-שוט, אבל סתם בשביל הקטע: ג'ו וניק/ג'אמקה. הימור למנצח: ממש ממש לונג-שוט... אז יאללה, נפנק את זאק.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

פרק פתיחה טוב. לא אהבתי את ה- Theme של עליסה בארץ הפלאות, והבית נראה ממש קיטשי ואפילו מכוער. אבל לא משנה. בינתיים התבלטו רק אנשים לרעה כמו ג'ו שלא סותם את הפה (ודסטין אגב, ממש חתיך...) וג'סיקה נדמה לי, הבלונדינית שסוף כל משפט שלה עולה למעלה באינטונציה כאילו היא שואלת משהו, אבל היא לא... איבל דיק נראה כמו קריקטורה שתעוף די מהר. אבל מצד שני גם הבת שלו לא כזאת מעניינת... נקווה שמעבר לשישיה הזו יהיו אנשים שיצליחו לבלוט מספיק בשביל לעניין אותנו.

../images/Emo58.gifBB801

איזה כיף שהתחיל!! למרות שהחורף השלמתי כמה עונות שחסרות לי.. (את 2, 3, ו3 פרקים ראשונים מעונה 4 חח... אני צריך לסיים את 4 ו-5
) פרק מעולה! עוד ישבתי לראות בחוסר התלהבות קל אבל ממש נהינתי! הפרקים הראשונים בדר"כ לא מלהיבים כ"כ אבל עושה רושם שהדרמה כבר התחילה! אני אוהב את דסטין הוא משעשע... מאוד מקווה שדיק יעוף מהר גם כי הוא מפריע לי בעין וגם כי אני מבין טוב מאוד למה דניאל (דניאל קוראים לה?) לא דיברה איתו שנתיים... מסכנה כאב לי עליה זו ממש התעללות.. הטוויסט הזה של האוייבים ניראה הרבה יותר משעשע מטוויסט האקס בעונה 4... אבל לא ממש אהבתי את האמריקז פלייר הזה ואני מאוד מקווה שהאריק הזה יעוף מהר כי זה רק יהרוס את המשחק... אלא אם כן הוא ירגיש פתאום מעורב מידי במשחק ואז הוא לא יעשה מה שאמריקה אומרת לו וזה יהיה מעניין... הרי הוא לא חייב לעשות מה שאמריקה אומרת לו.. פשוט אם הוא יעשה הוא מרוויח על זה כסף... והרבה.. ניראה מה יהיה סה"כ עושה רושם שהולכת להיות עוד עונה טובה לביג בראדר
מה שטוב בסידרה הזו זה שהיא פעם בשנה ועד שהיא מגיעה יושבים ומחכים לה וכל עונה מושקת מאוד... לעומת הישרדות/ המירוץ למיליון שיש 2-3 עונות בשנה (אולי יותר?) וזה כבר נמאס בשלב מסויים ואתה לא מרגיש צמא לעונה הבאה.. שיהיה לנו קיץ חםםםםם!!!

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

מסכים עם מאיה בקשר לבית, קצת מציק . למרות שהעניין עם המיטות ממש מצחיק. זה רק אני, או שג'אמקה (נו, השחורה) ממש מזכירה את הדיבור של דניאל מ3? ההומואים צריכים למות. ולא בגלל היותם הומואים, אלא בגלל שהם קולניים בטירוף ומציקים. במיוחד ג'ו. דסטין נראה בסדר. אני דווקא בעד האבא והבת. כאילו, בעד האבא, הבת סתם אקסטרה איי קנדי. היריבות היי-סקול, WTF?? גרוע ממש. בכל מקרה נראה לי קאסט מגוון ונחמד. היהודון של אמריקה צריך לעוף, הוא מדבר מעצבן.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

גמאיקה ממש לא מזכירה אתאת דניאל מעונה 3.(איזה השוואה בין אחת השחקניות הטובות של המשחק לסתם אחת) אם כבר דומה לט-מיקה מאיידול עונה 1.. היא נראית כמטורפת

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

התכוונתי בדיבור וכאלה. אסטרטגית לא היה לה עוד מה לעשות
גם דניאל נראית מטורפת.

maya567

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

היהודון של אמריקה
באמת לא כתבתי עליו... אני דווקא אהבתי את הטוויסטון הזה. זה בדיוק כמו שג'ולי אמרה. הרי כמה פעמים שנה שעברה צעקנו על מסך המחשב "ג'אנלללללללל וויל סתם משחק בךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!" או "ג'אנללללל תעיפי את הפוסטמה הזאת משםםםםםםם"

Boran

New member
../images/Emo58.gif

לכן אני לא מת על הרעיון. אם באמת זה יהיה בצורה של "אמריק'ז צ'ויס" אז בסדר. אבל לא ברמה של לחשוף בריתות סודיות, כי זה סתם הורס את המשחק. באמת, לגלות לבחור את כל מה שהולך מאחורי הגב זה פשוט להרוס את המשחק. אז מבחינתי זה חכם לשלב חפרפרת, אבל הם הולכים על קרח דק מאוד שם. ומאיה - סחה ענקית על החתימה. אחד השירים החזקים

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

חביב ולא הרבה מעבר. הקאסט מהתרשמות ראשונית יכול להיות מעניין. מקווה שהבית ידרדר מהר מאוד לסכינים בגב ונראה קצת אקשן כי אחרת כל הסיפור הזה די משעמם. לא ממש אוהב שהטוויסט של האויבים משפיע רק על 3 אנשים - זה שם אותם בעמדה ממש גרועה למרות החסינות הראשונית והופך את הסיכוי שלהם להתמיד בבית לאפסי כמעט. בעונה 4 המצב היה של-5 היו אקסים והמיעוט היה דווקא השלושה שלא וככה היה קל יותר על-ידי אדם אחד שקופץ לברית השניה להגיע לרוב בבית. נקווה שיהיו עוד טוויסטים שישנו את המצב ויוסיפו עניין. את הרעיון של אמריקס פלייר אני אוהב, במיוחד שלא מדובר בסתם אמריקה ששולטת בו אלא באותם חסרי חיים שכותבים בבלוגים ובסאקס ויושבים ורואים 24/7 את הלייב פידס. אני מקווה שהם יגרמו לאריק לעשות את הדברים הכי מוקצנים ולא צפויים רק כדי שזה יצא מעניין ולא באמת לרצות לראות את אריק מנצח כי זו לא המטרה האמיתית. הפרק עצמו היה נטול אקשן כמעט כצפוי לפרק הראשון. מקווה שכבר מיום ראשון הדברים יתחילו לזוז שנראה את הנומז הראשונים מתחילים להזיע ולהניע את הקולות לקראת האוויקשן ביום חמישי.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

יותר מזה, "האמריקן פלייר" עצמו הוא אחד מאותם "כותבים חסרי חיים" שכותבים בסורבייבר סאקס, ככה שהידע שלו לגבי הסידרה הוא מאוד רחב. למרות שאני מניח שהשליטה של "אמריקה" תהיה דיי מצומצמת, אני משער שההפקה תבקש מהצופים לבחור מה אריק יעשה בדומה ל"אמריקן 'צו'ייס", נניח אופציה א' בשביל לעשות ברית עם דיק או א ב' בשביל לעשות ברית דאסטין וכו'...

willo

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט פרק חביב. לגבי העתיד אני עוד לא יודע, צריך לתת לזה שבועיים שלושה. הרעיון של שלושת האויבים חביב אבל לך תדע, ג'ו מסתמן כאחד שחבל יהיה אם הוא יעוף מהר (ואם ישאירו גם את החבר שלו יהיו ניצוצות). אהבתי את הרעיון של אריק, אני חושב שזה רק מוסיף. נחכה ליום ב'.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif עונה ראשונה שאני רואה..

ויש לי כמה שאלות טכניות: *האם משודר רק פרק אחד בשבוע? *אם כן,באיזה יום?ואם לא,באיזה ימים? *כמה פרקים יש לעונה? *מי בוחר את המנצח בסופו של דבר?הקהל או המשתתפים? ואממ..נראה לי שזהו.

gah

New member
אז ככה:

3 פרקים בשבוע - ראשון, שלישי וחמישי. מספר פרקים, סביב האזור של 30-32. המנצח נבחר ע"י האנשים שהודחו מהבית (בדומה להישרדות), אותם אנשים כמובן לא מודעים למה שקורה בבית מאז שהודחו.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ועוד כמה שאלות על BB בכללי

יש עוד עונות מעניינות של ארצות אחרות חוץ מאמריקה? אפשר להמליץ לי על כמה בבקשה?^^ [גם של אמריקה וגם של אחרות] וגם איך הן מתאפיינות בשמם?אמריקה כUS נכון? נתקלתי בUK מה זה?וכו'..

amitooshacham

New member
ארצות אחרות,

יש את ביג בראדר הבריטי וביג בראדר האוסטרלי. שניהם, בשונה מהאמריקאי, מבוססים ברובם על החלטת הצופים ולא על החלטת השחקנים בבית. את הנומז בוחרים השחקנים בבית ע"י הצבעה אישית וחשאית (אסור לדון אחד עם השני על אסטרטגיה). בבריטי נבחרים שני מועמדים, באוסטרלי שלושה. אחרי שנבחרים המועמדים להעפה, הקהל בבית מצביע כמה ימים לבנאדם שהוא רוצה שיעוף ומי שמקבל הכי הרבה קולות מהבית, עף. קצת מוזר לראות את שתי הגרסאות האלה אחרי שרואים את הגירסא האמריקאית.. מרגישים שהאסטרטגיה חסרה. לעומת זאת, הבריטי והאוסטרלי יותר "כייפים" לצפיה, לפחות לדעתי, דווקא בגלל שהם לא מתעסקים באטסטגיה נון-סטופ כמו האמריקאי. גם בבריטי וגם באוסטרלי יש פרקים יומיים (ראשון עד שישי), אז הן קצת יותר עמוסות מהאמריקאי, אבל משובחות לא פחות. במיוחד העונות הקודמות של האוסטרלי (3-4).

למעלה