Big Brother USA 801

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif תודה רבה

אתה יכול בבקשה להגיד לי כמה עונות היה לכל אחד? ואם תוכל להמליץ לי על עונות מומלצות זה יהיה נחמד [גם של אמריקה וגם של השאר]

E r u

New member
כמה המלצות.

אוסטרליה: עונה 5 - [העונה הראשונה שראיתי] עונה מדהימה, כזה מסע - זה הדבר הכי כיף בביג בראדר אוסטרליה, שאתה עובר מסע עם המתמודדים - מומלץ מומלץ מומלץ! עונה 6 - כמה פייבוריטים ופייבוריטיות, עונה משובחת. מומלץ מומלץ! העונה הנוכחית, עונה 7 - העונה שהכי שנויה במחלוקת והבית מחולק כמו שלא נראה בשום עונה שראיתי! - מאוד מומלץ! רון ועמית ישר יקפצו וייצנו את עונה 4 של אוסטרליה - ראיתי ממנה חלק גדול, נחמד אבל לא משך אותי ממש. אמריקה: עונה 5 - לדעתי היתה מעולה, אחלה של דבר [העונה הראשונה שלי] עונה 6 - זאת ה-עונה הכי טובה בעולם - בחיים לא ראית דבר כזה, פשוט מדהים. עונה 7 - עונת האולסטארס, הריאלטי הזה היה הכי טוב ממה שראיתי עד עכשיו, קללות ומתח ומה לא - אני אישית התחרפנתי, שווה לאללה. בריטניה: עונה 5 - ראיתי במלואה, היה חביב והיא העונה המלאה היחידה שראיתי בבריטניה. עונה 6 - התחלתי לראות בהתחלה קצת ואז זהו, נטשתי כי לא עניין אותי. עונה 7 - העונה הנוכחית ראיתי את הפרקים הראשונים ועזבתי - ביג בראדר UK משעמם אותי. יש לציין שעונת הסלבס של UK היתה מ-ע-ו-ל-ה, אני מדבר על העונה ששודרה ב2005. תהנה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif תודה רבה רבה. ועוד שאלה..

איך זה שנתקלתי בUK עונה 8?o_O

LOVEtheMcMAHONS

New member
אתה טועה

העונה הנוכחית הבריטית היא עונה 8 בלי שום קשר לעונות סלב ביבי UK. האוסטרליות כולם טובות - בשבילי עונות 3 ו-4 מעל כולן כי הן היו הראשונות שלי. חמש טובה גם היא, שש טיפה פחות ומ-7 הנוכחית אני די נהנה בינתיים. הבריטיות די מעצבנות - עונה 5 הייתה מעניינת ו-6 ו-7 היו סבירות. אבל הפורמט שלהם הרבה פחות כיפי והעובדה שהתכניות היומיות שלהם הם 45 דקות במקום מחצית הזמן כמו בגרסא האוסטרלית גורמות לזה שיש הרבה קטעים משעממים ובעיקר מראים לנו וויכוחים וקללות כי באופן מסורתי הדיירים בבריטניה נוטים הרבה יותר להיגרר לזה. האמריקאיות כולן שוות צפייה. 2 ו-3 מעולות. ארבע סבירה. חמש טובה מאוד. שש נחמדה ו-7 פשוט עילוי ובאמת עונת הריאליטי הכי טובה ומעניינת שהייתה אי פעם לכל סדרה.

Boran

New member
עוד המלצה

ביג בראדר האמריקאי - עונה 3. העונה הראשונה שראיתי, עונה פשוט מעולה. ועוד תוספת לעונה האמריקאית 7 - עונת הריאליטי הכי טובה שראיתי אי פעם (וזו דעה שהיא לא רק שלי). בכל סדרה שהיא.

amitooshacham

New member
כללל העונות

בריטניה: עונות 1-2 לא ראיתי. עונה 3 - מצוינת, בעיקר הסוף. עונה 4 - חרא. עונה 5 - העונה הכי טובה של ביבי הבריטי. עונה 6 - נחמדה. עונה 7 - מצוינת. עונה 8 הנוכחית - נחמדה. אמריקה: עונה 1 - לא ראיתי. עונה 2 - אחת העונות הטובות ורק בגלל שהיא אמיתית מאוד וערוכה כמו שצריך. עונה 3 - מצוינת, בעיקר הסוף. עונה 4 - לא משהו. עונה 5 - לא משהו. עונה 6 - טובה מאוד. עונה 7 - מעולה. אוסטרליה: עונה 1 לא ראיתי. עונה 2 נחמדה. עונה 3 - העונה השניה הכי טובה בביבי, מכל הארצות. עונה 4 - העונה הכי טובה בביבי, מכל הארצות. עונה 5 - נחמדה. עונה 6 - טובה. עונה 7 הנוכחית - נחמדה. וואו, ראיתי הרבה עונות של ביבי

d@r121

New member
בבריטי יכולים לעמוד גם שלושה אנשים

תלוי בכמות המצביעים.

amitooshacham

New member
כמות המצביעים?

רק אם יש תיקו או הדחה כפולה, יועמדו יותר משניים.

verdax

New member
../images/Emo58.gif 801

טוב, קודם דיסקליימר, פתחתי יוזר חדש בתפוז (הישן היה doji...). כמה חיכיתי לעונה חדשה של BBUSA, שנה שלמה של המתנה לחודשי הקיץ המיוזעים. יש לי הרגשה שתהיה עוד עונה מעולה, אבל כל עונת BBUSA אני מרגיש ככה, זה בגלל הצפיה הארוכה, אי אפשר שלא להתלהב. (בעוד הישרדות לא מפסיקה להשריץ עונות חדשות משמימות כל כמה חודשים) לא מבין למה לקחו את השחקן שנראה לי הכי מעניין ודווקא אותו בחרו ל"שחקן של אמריקה". הייתי רוצה לראות את אריק כשחקן רגיל ושיבחרו מישהו אחר (זאק או מייק). לא כלכך אוהב את הרעיון הזה של "לשלוט" בשחקן והוא מקבל כסף תמורת זה. אם יש פורמט ריאלטי אחד שלא הייתי משנה בו כלום, זה BBUSA, הפורמט מושלם, רק לבחור קאסט, לבחור theme לעונה ולהריץ עונה חדשה. הנוכחות ההומואית בבית נראית משובחת, כלומר, אפשר לסמוך על האוחצ'ות שיספקו טלויזיה טובה ונראה לי שג'ו ודאסטין יספקו את הסחורה. העונה יש פרקי "AFTER DARK" שהבנתי שישודרו כל יום (?). ראיתי את השניים הראשונים, נראה כמו פידס לכל דבר.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif מה זה 'פידס' אם אפשר לשאול?

כי נתקלתי בזה o_O מצטער,אני די חדש בכל העניין של ביג ברדר.

בוביץ

New member
זה הקטעיים המלאים של הבית

הרי מה שמשודר בTה זה ערוך ולא הכל בפידס אתה רואה את זה בלייב את כל הקעי בית המשעממים והמשעממים פחות עד כה זה שודר בתשלום סמלי באינטרנט השנה הפידס ישודרו גם באחת הרשתות כבלים ששיכת לCBS(מין תחנת בת)

maya567

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל מזל טוב(?) על היוזר החדש
וכן, ה- After Dark האמריקאי הוא פידס לכל דבר... זה שידור לייב, לא ערוך, מהבית.

../images/Emo58.gif

נהנתי מכל שנייה. היה פרק מצויין ובהחלט הראו קצת מכל אחד וזה שאני זוכר את השמות של כולם זה דבר טוב, הקאסט נראה טוב. אני נגד הטוויסט של אמריקז צ'וייס, הקהל בבית בכלל לא צריך להתערב. פייבוריטים ראשוניים: קייל, דניאל, ג'מיקה וקרול.

למעלה