Dager Weekends

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo41.gifDager Weekends../images/Emo41.gif

שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי ? אמן/אלבום השבוע ? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? דבר טוב/רע שקרה השבוע ? ציטוטי השבוע ? תכנונים לשבוע הבא ? תמונת השבוע ? מדיגושמטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שיהיה שבוע מסים וחינני לכולם! DDD:

Hadar way

New member
לא סיכמשתי כבר שנים

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי ? poison- alice cooper בעיקר זה.. ועוד כל מיני אליס קופר כל מיני grave digger Mindless Self Indulgence-I Never Wanted To Dance היהודים ועוד דברים אחרים, אמן/אלבום השבוע ? אליס קופר סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? לא מחדשת הרבה- סבנטיז שואו עונה 6 דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
5 בחנים
82 בבוחן בספרות
היה שבוע מצחיק וכיף למרות הלחץ של הבצפר ציטוטי השבוע ? ליאור:"תראי את המחמם צוואר החדש של בת" אני:"אלה המכנסיים של אמא שלי" *צחוק ונפילות מהמיטה שלי* אני בת ויארדן יושבות במקום צדדי כזה עם מצלמה ובת רצתה להטריד אותי ושיארדן תצלם, אז היא נגעה לי בציצי
בת:"יואו דוש זה ממש מוזר לגעת לך בציצי" איש רנדומלי שעבר שם:"בכלל לא שמעו" זה היה מצחיק ומביך מדי תכנונים לשבוע הבא ? מבחן במתמטיקה
ולא זוכרת עוד דברים תמונת השבוע ? סתם כי בא לי הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Hadar way

New member
תודה!

כן הוא די משעשע ומביך 82 אבל תודה שאת מעלה לי ציונים, הייתי מעדיפה שזה יהיה ככה

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנמנמ~

שיר השבוע של MCR? מממ שום דבר ממש.
שיר השבוע בכללי ? היו הרבה אבל נדגיש את אלה: Hello- Shinee Soom- B2ST Shut Up- U-Kiss Breath- Miss A [קישור כי תפוז מרשה רק 3 בתוך ההודעה] http://www.youtube.com/watch?v=wTnwjlDhAY4
אמן/אלבום השבוע ? לפרט? אני אפרט. D; [תתכוננו לחפירה]
After School
Arashi
The Ark
B2ST
Rain
Big Bang
BoA
Bowling for Soup
C. N. Blue
Cinema Bizarre
Dong Bang Shin Ki
f x
F. T. Island
G-Dragon
Gackt
Girls' Generation
Infinite
Lady Gaga
Lee Hyori
MBLAQ
Mika
Miss A
Miyavi
Orange Caramel
Rainbow
SE7EN [מבטאים את זה כסבן, אגב]
Secret
Seo In Gook
Shinee
Sistar
SS501
Super Junior
Teen Top
Trax
U-Kiss
2AM
2PM
2NE1
4Minute
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט-
ספר-
תוכנית- אההההה וידיאו- למעלה.
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
אה~ שלשוםבאה אלינו מרצה שהייתה בקורס שלי, במחזור של המפקדות שלנו~ אז היא הרצתה לנו בערך חצי מהזמן שהיא הייתה צריכה, וכל השאר ריכלנו על המפקדות היה קורע מצחוק, וזה גרם לי ממש לאהוב אותן ;_; כאילו גם קודם אהבתי אותן כי הן כאלה נשמות [קשוחות תחת אבל זה התפקיד שלהן...] אבל עכשיו אני אוהבת אותן אפילו יותר וגם אחת מהמפקדות שלי היא פשוט... פשוט... -נפילה- היא *כל* הזמן צוחקת, ואחרי זה כולנו מתחילות לצחוק ואחרי זה היא עוד מתעצבנת עלינו אתמול גרמנו לה לצחוק לפחות 3 פעמים [נראה לי זה גם סיידאפקט כי בטוווווח שהמרצה גם דיברה איתן עלינו וסיפרה להן דברים שאנחנו סיפרנו להXD] קיצררר היה מצחיק. ממש. XD
עייפות, עצבנות... קצת רבתי עם אחת הבנות, אבל זה הסתדר די מהר.
למיאבי נולדה עוד בת
ציטוטי השבוע ? אהה
תכנונים לשבוע הבא ? צבא וזה
תמונת השבוע ? ממ כבר שמתי בשרשור אוף את התמונה של לאבלי אזאזאז~ נשים את זאת- היצ'ול וקאנגין
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

NoAmItA ChAn

New member
Mary was a different girl,

had a thing for astronauts, Mary was the type of girl she always liked to play alot. שיר השבוע של MCR? המון XP שיר השבוע בכללי? Echelon - 30STM Buddha For Mary - 30STM
אמן/אלבום השבוע? מכ"ר!
וגם 30סטמ XP סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - "וול אי", "דה רנאוויז", "ניחוח אישה" :) ספר - "משחקי הרעב". תוכנית - "באפי" ו-"המפץ הגדול" שראיתי טיפה אצל קארין <: וגם "יומני הערפד". דבר טוב/רע שקרה השבוע?
הייתי ביבנה ופגשתי את ספיר ואת גל והיה ממש כיף!! 333333333333>
חברה שלי באה אליי והיה כיף מאוד ^___^
קבעתי משמרות לכמעט כל שבוע הבא \:
עוד חברה שלי באה XP
הלכנו לחנות חיות מתחת לבית שלי והמוכר ייבש.
נפגשתי עם חברים שלי בערב בבית קפה והיה ממש נחמד! כאלה שמלא זמן לא ראיתי :)
המוכר קלט אותי בצומת כשהוא נהג על אופנוע, צפר לי ואז כשראיתי אותו הוא קרץ לי וחייך. גאד, אני פשוט פתטית.
ישנתי אצל קארין
D:
שישי-כיף עם אבא שלי! כשאנחנו ספונטנים זה כזה כיף DDD:
מסיבת אוזניות 3:
נפרדנו מהספה הירוקה והסופר-נוחה שלנו >:
מחר תגיע אחת חדשה D: ציטוטי השבוע? אין ממש.. כנראה אני לא זוכרת XD תכנונים לשבוע הבא? מחר בבוקר אני הולכת לקונצרט עם סבתא שלי, אחר כך אוללי אני אפגש עם אליס, שיעור נהיגה, להיפגש עם חברות שלי, שיעור גיטרה, יום הולדת לאמא שלי ולי :) תמונת השבוע? X

NoAmItA ChAn

New member
תודה תודה, אבל יש עוד שבוע :)

לי, לפחות, לאמא שלי יש עוד ארבעה ימים D:

Super Pumpkin

New member
ססס' איך לא שמת את פרסי ג'קסון בסרט השבוע?!

וגם לי היה מממממש כיף איתך! וגם לגלו:p

When sin's deep in my blood ../images/Emo223.gif

YOU'LL BE THE ONE TO FALL.
שיר השבוע של MCR? אין
שיר השבוע בכללי ? A7X - Lost it all Danger line Unbound (the wild ride) Gunslinger
Bon Jovi - Always Everyday Misunderstood Entwine - Curtained Life Bullet for my valentine - All these things I hate (אני: "מי אלה?Oם אהה, בולט!"
זה היה מצחיק) Lady Gaga & Beyonce - Telephone , אני לא מתה על שתיהן אבל תכלס? שיר גאוני. ולא זוכרת מה עוד.. הרוב שמעתי סתם בשאפל.
אמן/אלבום השבוע ? אין אחד ספציפי
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? תוכנית- צווארון לבן
אני תכף בעונה שנייה^^ , איך פגשתי את אמא, הפיג'מות, צחוק מעבודה.
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
עדיין חם... אתם לא מבינים בכלל כמה שזה מתסכל ><
ציטוטי השבוע ? היו כמה ואני לא זוכרת...
תכנונים לשבוע הבא ? ספינינג (מקווה, עוד לא נרשמתי) ,לקנות כמה דברים חדשים, והטיסה ללונדון כמובן
(לא מזכירה מילה על אבנג'ד, שש בלי עין הרע >>)
תמונת השבוע ?

TicketToRide

New member
אוחחח עטלף שלי !../images/Emo129.gif

לא דיברנו המון זמן ;; אני חייבת לדבר איתך לפני שאת טסה . שבוע טוב יפה אחת
.

נזכרתי ב-2 ציטוטים: ../images/Emo223.gif

~אמא נכנסת לחדר~ אני: "אכלת קלמנטינה?" אמא: "כן" אני: "צאי מהחדר
" ולמי שלא מכיר את הרקע- אני שונאת ריח של קלמנטינה ומזהה את זה מקילומטרים. אל תתקרבו אליי עם זה! [אני כבר רואה את גליה זוממת על משהו במפגש הבא
XD] אני: "אני מורידה סדרהD:" ~אחרי 5 דקות~ עמיר: "מה את מורידה?" אני: "סרט כחול! מה אני מורידה כבר?! סדרה" עמיר: "הופההה! שובבה. אפשר לבוא לצפות איתך ביחד?" אני: "לא
" עמיר:"רגע, אבל למה סדרה, פרק אחד ממצה את הכל לא?"
זה היה מצחיק.

למעלה