../images/Emo41.gif I might stay up until the A.M ../images/Emo41.gif
yeah I think tonight I'm just gonna stay in...
שיר השבוע של MCR? לא בדיוק MCR... Gerard Way & Kyosuke Himuro - Safe And Sound
שיר השבוע בכללי ? Robbie Williams - Bodies Lacuna Coil - Our Truth Placebo - The Never Ending Why
Placebo - For What It's Worth
Placebo - Devil In Details
אמן/אלבום השבוע ? Placebo.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? הארי פוטר וחדר הסודות
Family Guy |מלך|
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
סופסוף שלחתי זימון לשתיית שחרור!!
יש בי תקוות טובות למשהו מסויים אחרי השחרור...
ריב קטן עם החבר =\
הכי כיף להשלים אח"כ חח |גבות|
סגרתי שבת עם תורנויות מטבח ):
זו השבת האחרונה שלי אי פעםםם!
ציטוטי השבוע ? (קצת ארוןך, תסלחו לי מראש חח) אקספוזיציה חח: יש לי אחיינית בת שנה ו-8 חודשים בערך, קוראים לה אורי, ויש לי אחות תאומה בשם שירן. אני: "אורי, תגידי מורן..." אורי: "מורני!" אני: "עכשיו תגידי שירן..." אורי: "מורני!" אני: "לא לא, תגידי ש-י-ר-ן" אורי: "מורן!" אחי: "שי...?" אורי: "אן!" אחי: "עכשיו תגידי שירן!" אורי: "עוגה!" גיסתי: "איך קוראים לו?" ~מצביעה על אבא שלי~ אורי: "משה" גיסתי: "ואיך קוראים לה? ~מצביעה עלי~ אורי: "מורני" גיסתי: "ומי זה? ~מצביעה על אח שלי~ אורי: "אבוש!" (אבא + וש, למי שלא הבינה חח) גיסתי: "ואיך קוראים לה?" ~מצביעה על אמא שלי~ אורי: "אורנה!" גיסתי: "ואיך קוראים לך?" אורי: "אורי!" גיסתי: "עכשיו תגידי שירן..." אורי: "מורניייייי!" (חחחחחח קטע אדיר, מי שרוצה לראות, אני יכולה להעלות ליוטיוב [; )
תכנונים לשבוע הבא ? מארגנת משהו חביב לחבר שלי ביום חמישי ^^
תמונת השבוע ? פתאום ראיתי את זה בקוסמו... יוצא Guiding Book של ברני סטינסון!!! (HIMYM) "The playbook: suit up. score chicks. be awsome" אדיר. אני מקווה רק שבנים לא יקחו אותו ברצינות חח...