Dager Weekends

Wrath Within

New member
בלה בלה בלה.../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR? I Don't Love You שיר השבוע בכללי ? A Fine Frenzy - Ashes And Wine Sara Bareilles - Breathe Again אמן/אלבום השבוע ?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ?
האוס דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
הרבה
אני מרגישה דברים שאני לא אמורה להרגיש
פשוט חרא.
יהיה בסדר. אף פעם לא יהיה טוב, אבל יהיה בסדר.
מוזיקה. כי זה הדבר היחידי שעוזר מבלי להרוס לי ציטוטי השבוע ? "God, I wish the pain would go away." תכנונים לשבוע הבא ? לעבור אותו. תמונת השבוע ? eye candy תראו, הוא מראה שהוא נשוי לי.

NoAmItA ChAn

New member
הוא לא נשוי לך, הוא נשוי לי D:

יהיה טוב. שיהיה לך שבוע מקסים, ו.. דברי איתי כשאת יכולה

Super Pumpkin

New member
גליוש ../images/Emo23.gif

אני אמנם מתה עלייך אבל זה לא יכול להמשיך ככה אם את טוענת שבעלי נשוי לך! תישארי עם אמינם.

Wrath Within

New member
חחח אוף למה נראה לכן?!../images/Emo11.gif

נעם תישאר עם ג'ראד לטו שלה...ואת תישארי עם...מי שאת רוצה. (חוץ מבעליי [כן, ברבים. וכן זה סוגריים בתוך סוגריים.] הרבים: ג'וני, אמינם, וילה, איאן ועוד כמה.)D:

Wrath Within

New member
חחחחחחח וואי העץ בכלל! דפוק במח!../images/Emo11.gif

אוף הבלונדינים עם העיניים הבהירות האלה...מכות מגיע להם! |סנוב|

STEMINEM

New member
הוא עם אסתי בכלל

כל אחת פה לוקחת עליו בעלות.. איזה חוצפה

STEMINEM

New member
יא נסיכה.. יא קסם.. יא צ`ארמרית

מה קורה וזה... תגידי את יכולה להשיג לי אישור כניסה לגלילות?

CorEyni

New member
../images/Emo220.gif היי רמאות,

לא אמרת שוילה בעלך ?Oo לא רק שגנבת לי אותו, כמה בעלים יש לך ?

סיכומ"ש :)

שיר השבוע של MCR? Vampires.. NANANA שיר השבוע בכללי ? Ensiferum-Smoking Ruins אמן/אלבום השבוע ? אנסיפרום ומיי כמיקל רומנס סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? תוכנית-יומני ערפד. וידאו השבוע-http://www.youtube.com/watch?v=-kIJqXLMLwc חמוד ביותר
דבר טוב/רע שקרה השבוע ? טוב-סתם היו מלא צחוקים השבוע, עם חברים וזה רע-בא לי לפרוש ממדעי החברה, אין לי זמן לעבודת גמר הזאת ..>< ציטוטי השבוע ? המורה לאזרחות: "למיטב ידיעתי... אני לא יודעת!" המורה לספרות: "מתגוררת ציפוררר ספירררית" סתם הרג אותי שהוא הדגיש את הר' תכנונים לשבוע הבא ? ספרד
תמונת השבוע ?

מורני666

New member
../images/Emo41.gif I might stay up until the A.M ../images/Emo41.gif

yeah I think tonight I'm just gonna stay in... :)
שיר השבוע של MCR? לא בדיוק MCR... Gerard Way & Kyosuke Himuro - Safe And Sound
שיר השבוע בכללי ? Robbie Williams - Bodies Lacuna Coil - Our Truth Placebo - The Never Ending Why
Placebo - For What It's Worth
Placebo - Devil In Details
אמן/אלבום השבוע ? Placebo.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? הארי פוטר וחדר הסודות
Family Guy |מלך|
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
סופסוף שלחתי זימון לשתיית שחרור!!
יש בי תקוות טובות למשהו מסויים אחרי השחרור...
ריב קטן עם החבר =\
הכי כיף להשלים אח"כ חח |גבות|
סגרתי שבת עם תורנויות מטבח ):
זו השבת האחרונה שלי אי פעםםם!
ציטוטי השבוע ? (קצת ארוןך, תסלחו לי מראש חח) אקספוזיציה חח: יש לי אחיינית בת שנה ו-8 חודשים בערך, קוראים לה אורי, ויש לי אחות תאומה בשם שירן. אני: "אורי, תגידי מורן..." אורי: "מורני!" אני: "עכשיו תגידי שירן..." אורי: "מורני!" אני: "לא לא, תגידי ש-י-ר-ן" אורי: "מורן!" אחי: "שי...?" אורי: "אן!" אחי: "עכשיו תגידי שירן!" אורי: "עוגה!" גיסתי: "איך קוראים לו?" ~מצביעה על אבא שלי~ אורי: "משה" גיסתי: "ואיך קוראים לה? ~מצביעה עלי~ אורי: "מורני" גיסתי: "ומי זה? ~מצביעה על אח שלי~ אורי: "אבוש!" (אבא + וש, למי שלא הבינה חח) גיסתי: "ואיך קוראים לה?" ~מצביעה על אמא שלי~ אורי: "אורנה!" גיסתי: "ואיך קוראים לך?" אורי: "אורי!" גיסתי: "עכשיו תגידי שירן..." אורי: "מורניייייי!" (חחחחחח קטע אדיר, מי שרוצה לראות, אני יכולה להעלות ליוטיוב [; )
תכנונים לשבוע הבא ? מארגנת משהו חביב לחבר שלי ביום חמישי ^^
תמונת השבוע ? פתאום ראיתי את זה בקוסמו... יוצא Guiding Book של ברני סטינסון!!! (HIMYM) "The playbook: suit up. score chicks. be awsome" אדיר. אני מקווה רק שבנים לא יקחו אותו ברצינות חח...

NoAmItA ChAn

New member
הציטוט XDDDDDDDDDD

איזה חמודה דיי! XDDDDDDDDDDD ויא, שבת אחרונה כי את עומדת להשתחרר? O:

למעלה