LeAnnDylan
Well-known member
../images/Emo41.gif Fashion Police סיכום שנה - חלק א' ../images/Emo41.gif
ראש השנה עומד לו בפתח וזה הזמן הטוב ביותר לסכם את השנה שהייתה לנו בתחום האופנה. היו לנו שני טקסים מרכזיים - ACM (טקס פרסי האקדמיה) ו-CMT (טקס פרסי הערוץ) ובין לבין היו כל מיני אירועים שאמני הקאנטרי האהובים עלינו חשו צורך עז להפגין את נוכחותם בהם. כיוון שמדובר בכמות גדולה של תלבושות, הוחלט (בעזרתה של המשמשית החביבה עליי) לחלק את הסיכום לשני חלקים - BEST & WORST בניגוד לפעמים קודמות, הפעם לא מדובר במצעד של ממש. חילקתי את כל התלבושות שאספתי לשתי קבוצות אך לא דירגתי בתוך הקבוצה. הפעם, זה התפקיד שלכם. מתוך שתי הרשימות שאציג, עליכם לבחור 10 תלבושות לדירוג ה-BEST שלכם ו-10 תלבושות לדירוג ה-WORST שלכם. כמובן שאם אתם מרגישים שיש שמלה שמופיעה ברשימת הגרועים שלי, שאתם רוצים להכניס למצעד המצטיינים שלכם אתם מוזמנים (אבל אז אני לא אתייחס לדירוג שלכם
) לשרשור הזה אני הולכת לשרשר רק את התלבושות הטובות. שרשור נוסף של התלבושות הגרועות יפתח בהמשך השבוע.
מה אתם צריכים לעשות:
בחרו את עשר התלבושות האהובות עליכם ביותר.
אל תבחרו יותר מעשר או פחות. אם יש רק 7 שאהבתם שימו עוד 3 כברירת מחדל, כאלה שהכי פחות שנאתם.
השתדלו לא לשים יותר מתלבושת אחת של אותו אמן.
במקרה של להקה/צמד, אתם יכולים לבחור רק אחד מהחברים בה לדירוג שלכם, אם אתם מרגישים שהוא טוב יותר מהשאר.
דרגו את עשרת הנבחרים שלכם מ-1 עד 10 כשבמקום הראשון התלבושות האהובה עליכם.
זכרו שמדובר בשרשור שאמור להיות כיף, התייחסו אליו בהתאם.
אתם לא צריכים להכיר/לאהוב את האמן כדי להצביע לו, זכרו שמדובר אך ורק באופנה
אם בכל זאת מפריע לכם שאתם לא מכירים את האמן, מצורף לינק לאחד משיריו, כדי שתוכלו להתרשם.
הדירוג פתוח לכולם! כל מי שרוצה להצביע יכול גם אם לא כתבתם בפורום מעולם
הכי חשוב שמדובר בטעם אישי. אם יש לכם טעם גרוע זו בעיה שלכם
את הדירוג שלכם שרשרו להודעה הזו
ועכשיו בלי יותר מידי חפירות, קבלו את התלבושות הטובות של השנה!
ראש השנה עומד לו בפתח וזה הזמן הטוב ביותר לסכם את השנה שהייתה לנו בתחום האופנה. היו לנו שני טקסים מרכזיים - ACM (טקס פרסי האקדמיה) ו-CMT (טקס פרסי הערוץ) ובין לבין היו כל מיני אירועים שאמני הקאנטרי האהובים עלינו חשו צורך עז להפגין את נוכחותם בהם. כיוון שמדובר בכמות גדולה של תלבושות, הוחלט (בעזרתה של המשמשית החביבה עליי) לחלק את הסיכום לשני חלקים - BEST & WORST בניגוד לפעמים קודמות, הפעם לא מדובר במצעד של ממש. חילקתי את כל התלבושות שאספתי לשתי קבוצות אך לא דירגתי בתוך הקבוצה. הפעם, זה התפקיד שלכם. מתוך שתי הרשימות שאציג, עליכם לבחור 10 תלבושות לדירוג ה-BEST שלכם ו-10 תלבושות לדירוג ה-WORST שלכם. כמובן שאם אתם מרגישים שיש שמלה שמופיעה ברשימת הגרועים שלי, שאתם רוצים להכניס למצעד המצטיינים שלכם אתם מוזמנים (אבל אז אני לא אתייחס לדירוג שלכם