Fashion Police סיכום שנה - חלק א'

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif Fashion Police סיכום שנה - חלק א' ../images/Emo41.gif

ראש השנה עומד לו בפתח וזה הזמן הטוב ביותר לסכם את השנה שהייתה לנו בתחום האופנה. היו לנו שני טקסים מרכזיים - ACM (טקס פרסי האקדמיה) ו-CMT (טקס פרסי הערוץ) ובין לבין היו כל מיני אירועים שאמני הקאנטרי האהובים עלינו חשו צורך עז להפגין את נוכחותם בהם. כיוון שמדובר בכמות גדולה של תלבושות, הוחלט (בעזרתה של המשמשית החביבה עליי) לחלק את הסיכום לשני חלקים - BEST & WORST בניגוד לפעמים קודמות, הפעם לא מדובר במצעד של ממש. חילקתי את כל התלבושות שאספתי לשתי קבוצות אך לא דירגתי בתוך הקבוצה. הפעם, זה התפקיד שלכם. מתוך שתי הרשימות שאציג, עליכם לבחור 10 תלבושות לדירוג ה-BEST שלכם ו-10 תלבושות לדירוג ה-WORST שלכם. כמובן שאם אתם מרגישים שיש שמלה שמופיעה ברשימת הגרועים שלי, שאתם רוצים להכניס למצעד המצטיינים שלכם אתם מוזמנים (אבל אז אני לא אתייחס לדירוג שלכם
) לשרשור הזה אני הולכת לשרשר רק את התלבושות הטובות. שרשור נוסף של התלבושות הגרועות יפתח בהמשך השבוע.
מה אתם צריכים לעשות:
בחרו את עשר התלבושות האהובות עליכם ביותר.
אל תבחרו יותר מעשר או פחות. אם יש רק 7 שאהבתם שימו עוד 3 כברירת מחדל, כאלה שהכי פחות שנאתם.
השתדלו לא לשים יותר מתלבושת אחת של אותו אמן.
במקרה של להקה/צמד, אתם יכולים לבחור רק אחד מהחברים בה לדירוג שלכם, אם אתם מרגישים שהוא טוב יותר מהשאר.
דרגו את עשרת הנבחרים שלכם מ-1 עד 10 כשבמקום הראשון התלבושות האהובה עליכם.
זכרו שמדובר בשרשור שאמור להיות כיף, התייחסו אליו בהתאם.
אתם לא צריכים להכיר/לאהוב את האמן כדי להצביע לו, זכרו שמדובר אך ורק באופנה
אם בכל זאת מפריע לכם שאתם לא מכירים את האמן, מצורף לינק לאחד משיריו, כדי שתוכלו להתרשם.
הדירוג פתוח לכולם! כל מי שרוצה להצביע יכול גם אם לא כתבתם בפורום מעולם
הכי חשוב שמדובר בטעם אישי. אם יש לכם טעם גרוע זו בעיה שלכם
את הדירוג שלכם שרשרו להודעה הזו
ועכשיו בלי יותר מידי חפירות, קבלו את התלבושות הטובות של השנה!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 1

קרי אנדרווד מלכת הגרוזיה שלנו בעולם הקאנטרי וזוכת אמריקן איידול 4. מוכּרת בעיקר בזכות הלהיט Before He Cheats
איפה- Academy of Country Music Awards
גזר הדין- קרי הנשואה הטריה, החליטה ללכת על מראה צנוע לאחר החתונה שלה עם מייק פישר. אין מכנסונים צמודים וקצרצרים או מחשוף עמוק שמגיע לה עד לשחלות. האם זו קרי אתם שואלים? ובכן, את השערות בידיים אי אפשר לפספס לכן כן, אין ספק בכלל שזו קרי. וכדי לוודא שלא תטעו היא גם הוסיפה מוטיבים גרוזינים לשמלה. הבד הסגול יפהפה וסך הכל מחמיא לגוון עורה. לא יודעת אם אני אוהבת את החלק העליון של השמלה. הוא משעמם מידי וגם ככה אין לה יותר מידי בובז טו ביגינ וויט אז ללכת עם שמלה שמתפארת בקו חזה ישר וחד גוני לא יעשה את העבודה. לזכותה יאמר שהוא חשפה קצת גב, מה שתמיד מדליק פדופילים וילדים חרמנים בני 12, אבל גב חשוף זו רק המנה הראשונה. כשלמנה העיקרית היא ניצבת עם כמה עיטורים מנצנצים במרכז השמלה במקום זוג רגליים ארוכות וחשופות, אין פלא שהיא יצאה מהטקס בידיים ריקות. ובהערת דרך אגב שכזו- השיער והאיפור שלה מושלמים!
ציון- 7.

Guncrazy

New member
יש בשמלה משהו מאוד עוצמתי

הצבע שלה מדהים בעיניי. אי אפשר להשיאר אדישים למישהו שלובשת צבע כזה. אם תעבור על פניכם ברחוב מישהי עם שמלה בצבע סגול עז. לא משנה כמו לא מושכת תהיה הבחורה, אתם תסובבו את הראש שלכם. במקרה של קרי, כל התוספות של השמלה תורמות לאפקט סיבוב הראשים. לאו דווקא בקטע טוב אלא בקטע שאי אפשר להתעלם. זו לא השמלה האהובה עליי של קרי. אני לא חושבת שהיא יפה כל כך. אבל קרי עצמה נראית נפלא כאן.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 2

דריוס ראקר הוא זמר הקאנטרי השוקולדי היחידי בשנים האחרונות שמצליח למכור כמו אחיו הלבנים למקצוע. אחד השירים הטובים שלו הוא This
גזר הדין- חליפות לבנות שמורות לחתנים חסרי טעם. תוסיפו לזה את נעליי החיה השחוטה שבלייק שלטון הביא לו במתנה וקיבלנו חתונה מזרחית כשרה למהדרין עם הופעות אורח של דודו אהרון ושרית חדד. הדבר היחיד שגורם לו להיראות קצת פחות משחדד זו החולצה הסגולה והעניבה בגוון לילך. ברגע אחד הוא הפך לפופ סטאר מן השורה. פתאום הלבן נראה קלאסי במקום טראשי וכשחושבים על זה, שחור היה נראה עליו רשמי מידי. דריוס הוא זמר קליל ולוקח את ההופעה החיצונית שלו באותה צורה. אומנם אני לא סובלת חליפות לבנות אבל אם יש מישהו שמצליח לגרום להן לעבוד זה דריוס.
ציון- 7.

Guncrazy

New member
הוא חמוד וזה. וגם נראה לא רע

אבל את מי הוא מענין בתאכלס?

LeAnnDylan

Well-known member
את אף אחד../images/Emo6.gif

אבל נו הייתי צריכה לדחוף כמה גברים

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 3

ג'וליאן האף לשאר העולם היא מוכרת בעיקר כחברה של ריאן סיקרטס או מקסימום כ"כוסית מרוקדים עם כוכבים". לנו היא מוכרת בעיקר בזכות הלהיט That Song In My Head
גזר הדין- אין מה לא לאהוב בג'וליאן. היא התגלמות הנשיות. היא סקסית, היא יפייפיה, היא רקדנית, זמרת, דוגמנית ועכשיו גם שחקנית. היא התגשמות חלומותיה של כל בת 12 טיפוסית. ההצלחה שלה הגיעה בן לילה ומאז היא בלתי ניתנת לעצירה. שמסתכלים עליה רואים אלילה. בכל מובן המילה. היא כל כך יפה שבאמת למי אכפת מה היא לובשת? אבל אם כבר חייבים להסתכל על מה שהיא לובשת אז נקלעים למריבות עצמיות של "זה שקוף? לא לא, זה לא שקוף". צבע האפרסק מדהים עליה. הגזרה של השמלה מחמיאה לה. גב חשוף זה תמיד טוב וסקסי ולמרות שאין מחשוף עמוק כמו שהיא אוהבת, היא מפצה בבד See Through לוק-א-לייק. אז נכון, זה לא שקוף ויש שכבת בד נוספת מתחת לגוון האפרסק בצבע גוף שאם מסכלים מקרוב ניתן לראות שמדובר בבירור בעוד שכבת בד ולא בגופה החשוף של ג'וליאן (שלמרות הכל, מעולם לא הייתה לה בעיה להתפשט מול המצלמה. ע"ע Is That So Wrong) h) וככה היא שומרת על מראה סקסי מצד אחד ומראה הגירל נקסט דור מצד שני. מהממת!
ציון- 9.

Guncrazy

New member
היא פשוט מושלמת

היא כל כך יפה שזה כאילו מישהו לקח דף ועיפרון ושירטט אותה. אין שום חלק בגופה שהוא פחות ממושלם או "דורש שיפור". מישהו מוכן להסביר לי איך לעזאזל ריאן סיקרסט הצליח לכבוש אותה? את השמלה אגב אני לא אוהבת אבל זו ג'וליאן. למי אכפת מה היא לובשת?

למעלה