Fashion Police סיכום שנה - חלק א'

הז'קט לא הולך בגרוש עם המכנסיים../images/Emo12.gif

המכנסיים מושלמים עליו, אבל מה זה המקטורן הזה

blah blah story

New member
רק בגלל שאין לו נסיגת שיער הוא בבסט?!

לא אהבתי בכלל את מה שהוא לובש.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 8

מרטינה מקברייד- המלכה של עולם הקאנטרי. הנה אחד משירי הדגל שלה Concrete Angel
איפה- Academy of Country Music Awards
גזר הדין- בדר"כ מרטינה לא יודעת להתלבש גם אם חיה תלויים בזה. היא בוחרת פיסות בדים הזויות ומחברות אותן לגופה בעזרת שלל חפצים משונים שהיא מוצאת בחצר ביתה. הפעם מרטינה, כנראה בעזרת סטייליסט, הצליחה ליצור מראה שמכבד את מעמדה ואת גילה. היא נראית קלאסית לגמריי. הבד הלבן עם השיער הכהה שלה פשוט יפהפה אני אוהבת את השבירה של הבד באמצע עם החגורה המנצנצת. זה לא עמוס מידי ולא חשוף מידי. היא פשוט מדהימה ולגמריי נראית כאילו הרגע ירדה מהאולימפוס. מושלמת
ציון- 10.

blah blah story

New member
באמת נראת כמו אלה - חסר רק נזר על הראש

איזה מוזר - העיניים שלה נראות אפורות פה. והן עדיין מפחידות לפעמים - סתם כדרך אגב..

RealDealPickle

New member
וואו איזה שיר!!! אני צריכה אוויר להירגע../images/Emo2.gif

השמלה מחמיאה לה מאוד והיא בהחלט נראית אצילית

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 9

מירנדה למברט- אישתו של בלייק שלטון (ושלי) וזמרת קאנטרי בזכות עצמה, הנה אחד הלהיטים הגדולים שלה The House That Built Me
איפה- Academy of Country Music Awards
גזר הדין- מים רבים זרמו בירמוך מאז ימיה הראשונים של מירנדה בעולם הקאנטרי בהם הייתה לובשת ג'ינסים קרועים, גופיות עם כיתובים פמיניסטים או שמות שירים של מרל האגרד בצירוף מגפי בוקרים עד הברך עם מאות צמידים, שרשראות ושלל אקססוריז שגרמו לה להיראות כמו קאוגירל קשוחה שלא תרצו להתעסק איתה. בשנים האחרונות מירנדה התמתנה מאוד. היא לא נראית קשוחה בכלל ותדמית הרד-נקית שגאה במי שהיא התנדפה לה. אני לא אומרת שמירנדה התנתקה לגמריי מהשורשים שלה. אבל לפחות מבחינת המראה החיצוני, מדובר בשינוי של 180 מעלות. חייבת להודות שאני מעט מאוכזבת. נכון שזה כיף לראות אותה צועדת בשטיח האדום עם כל הבובז שלה בחוץ, בשמלת ערב מרשימה. אני לא אגיד שהיא לא נראית נהדר או שלא הייתי עושה אותה, כי אני כן. אבל אני עדין מעדיפה אותה בג'ינס וטי-שירט...
ציון- 8.

אני מסכימה עם מה שאמרת.

השמלה באמת לא מתאימה לתדמית שלה, והיא נראית כמו היידי בת ההרים. אגב, לדעתי המחשוף עושה לה עוול רציני, בכלל לא מחזיק יפה. שלא לדבר על הפס ההזוי הזה במותניים, הוא צורני מידי ומפריע לזרימה של המותניים המעוגלות.

blah blah story

New member
בא לי למתוח את השמלה למעלה - כלומר מהכתפיים

זה כאילו יושב לא נכון...

למעלה