Fashion Police - 2010 CMT Awards

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif Fashion Police - 2010 CMT Awards ../images/Emo41.gif

בלילה שבין רביעי לחמישי התקיים לו טקס ה-CMT השנתי
ואיזה דרך טובה יותר לחגוג אותו מאשר לדרג את 16 התלבושות הטובות והגרועות שלו במצעד משטרת האופנה?
למה 16? כי 8 זה מספר נהדר וכי לא מצאתי מספיק אנשים מעניינים ששווה לי להכניס לדירוג
למרות שכן היו כמה שהתפספסו לי אבל לא נורא אני אתן להם קצת צומי בסוף :) אך אל דאגה חברים, מי שצריכה להיות במצעד נמצאת שם |קרי| והפעם לא טרחתי להעמיד פנים כאילו הגברים של השטיח הכחול מעניינים מישהו בגזרת הלבוש.
מזל שהיה שם גברבר אחד שהשכיל להבין שהדבר היחיד שהם טובים בו זה להוריד את החולצה ולא עברו יותר משלושים שניות עד שהוא הרים את חולצתו
והראה לעולם למה גברים לא צריכים להגיע לבושים לרד קארפט

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo106.gif Best# 8 ../images/Emo106.gif

מירנדה למברט- מודה ומתוודה שזה היה מראה גבולי שכמעט מצא את עצמו בחלק השני של המצעד אבל גם הייתי צריכה מספר זוגי לבסט ו-וורסט וגם זה מירנדה אישתי ואין מצב אבר שהיא תהיה בוורסט גם אם היא תלבש זהב, ורוד, טורקיז ותחרה בשמלה אחת!
במלתחה- אני קצת מתגעגעת לאופנת הקאו-גירל שהייתה כה מזוהה עם מירנדה. היא הייתה הדבר הכי מגניב אבר פעם כשהייתה מגיעה מצוידת ב-20 קילו אקססוריז ועקבי בוקרים לרד קארפט. אז נכון זו לא התקופה בשנה להסתובב עם מגפיים אבל כשאת מגניבה כמו מירנדה עונת השנה צריכה להתאים את עצמה אליך ולא להיפך. אני לא שונאת לגמריי את הגזרה כי בכל זאת זה מחמיא לה. אול דאט גילטר בטח משמח את קרי מאוד אבל גורם לי להתגעגע לתקופה שמירנדה שנאה את כולם וחשבה שהיא יותר שווה מהעולם (ובצדק) מישהו צריך להרחיק ממנה את קרי. היא משפיעה לי לרעה על הילדה
פריזורה- מזל שיש דבר אחד לפחות שקרי לא יכולה להרוס לי. השיער של רן תמיד יהיה מושלם! תמיד!
אקססוריז- העקבים שלה מזעזעים אבל הקלאץ' להיט. חוץ מזה שיש לה את האקססורי הכי שווה אבר בכל רד קארפט בעולם – בלייק שלטון!
ציון- 8 (בזכות בלייק!)

West Doll

New member
אולי הגזרה סבבה

אבל הייתי מאריכה את השמלה. אין למירנדה את הברכיים המתאימות לשמלה כזאת
וויט אול דו ריספקט.

LeAnnDylan

Well-known member
אול דו ריספקט מיי אס../images/Emo69.gif

היא עושה את קרי שלך (והברכי הלו קיטי שלה) לארוחת בוקר

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo106.gif Best# 7 ../images/Emo106.gif

לורה בל בנדי- אם קרי לא תעשה לי גרוזיה אני שמחה לדעת שהמועמדות להחליפה נעמדות כבר בתור.
במלתחה- במבט ראשוני חשבתי לעצמי וטפ במבט שני ושלישי גיליתי את נפלאות האאוטיפיט. אז כן, זה זהב אבל אם נתעלם לרגע מכפילתה המרושעת של מיס אנדרווד נגלה את גופה של אחת הרקדניות הסקסיות של עולם הבידור. והיורשת לתואר בריטני ספירס של עולם הקאנטרי. החצאית מיני שלה מבליטה את הרגלים המושלמות שלה שמסרבות להיגמר. המחשוף העמוק בטוח גרם לחן לצפות בחלקי ההגשה של לורה בריפיט של לפחות 3 שעות. סמוקינג הוט!
פריזורה- קצת יותר מידי גלי בשבילי אבל גם אז זה נראה מדהים
אקססוריז- אוהבת את הצמידים שלה קצת פחות את העקבים שלה.
ציון- 7.

LeAnnDylan

Well-known member
אנשים גבוהים זה אחלה..

ככה את מגיעה להם בדיוק לאן שצריך;; |בוביז|

West Doll

New member
היא כזאת כוסית../images/Emo178.gif

חבל שיש לה פרצוף כ"כ עקום
משהו לא מסתדר לי עם המראה הזה...לא כזה אהבתי
והמחשוף לא עושה לי כלום, זה הרגליים
|אמאלה|